Ievietot sludinājumu

Skandināvu kvalitāte un pievilcīga cena - drīzumā jauns dzīvojamais projekts Teikā

Mājokļi, kas sevī iemieso kritērijus skandināvu kvalitāte un pievilcīga, pieejama cena, bieži tiek uzskatīti par tādu kā ideālo piedāvājumu tiem, kas meklē īpašumu iegādei. Nekustamo īpašumu attīstītāja “Bonava Latvija“ realizētais jaunais mājokļu projekts Turaidas ielā 4 piedāvās tieši šīs priekšrocības un vēl vairāk…Skandināvu kvalitāte un pievilcīga cena - drīzumā jauns dzīvojamais projekts Teikā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunajam projektam trumpju būs ne mazums - piemēram, lokācijas vieta VEF teritorijā, starp Gaisa un J. Zemitāna tiltu, jeb vienkārši - Teikā. Kā zināms, Teika šobrīd ieņem stabilu pozīciju starp Rīgas iedzīvotāju iemīļotākajām lokācijām dzīvošanai un darbam. Šis rajons jau izsenis ticis uzskatīts par respektablu un cilvēku iecienītu, ko var secināt pēc augstā nekustamo īpašumu pieprasījuma šajā apkaimē. Ņemot vērā, ka Turaidas iela vēl ir pašā Teikas sākumā, iedzīvotāji novērtēs galvaspilsētas centra tuvumu, iepirkšanos blakus esošajos tirdzniecības centros “Domina“ un “Elkor Plaza“, kā arī plašas izklaides un atpūtas iespējas zaļajā kvartālā. 

Turaidas ielas 4 mājokļi būs īpaši arī ar pārdomāto un labiekārtoto vidi, kas ieskaus jaunos mājokļus. Ēkām būs vien pieci stāvi un to teritorijā ikdienā steidzīgie iedzīvotāji varēs izmantot daudzveidīgas atpūtas iespējas. Piemēram, relaksēties, nodarbojoties ar dārzniecību, kas ir pavisam neraksturīgs koncepts un piedāvājums centra dzīvokļu namiem. Skandināvu kvalitāte un pievilcīga cena - drīzumā jauns dzīvojamais projekts Teikā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKā tas būs iespējams? Visiem pirmo stāvu iedzīvotājiem balkonu vietā iecerēts veidot mazdārziņus, taču, arī citu stāvu iemītnieki varēs nodarboties ar urbāno dārzniecību, jeb savu dārzeņu un garšaugu audzēšanu, jo teritorijā tiks ierīkotas speciālas publisko dārziņu vietas, kur jebkurš varēs iestādīt sev vēlamos augus. Turpat paredzēta arī komposta kaudze, speciāla novietne dārza instrumentiem un ūdens pieslēgums. Jāpiemin arī īpašās vietas, kur būs iespēja baudīt barbekjū vakarus. Nožogotajā teritorijā paredzētas arī trīs lapenes, kur rast mieru un līdzsvaru interesantās sarunās ar kaimiņiem, vai, pavadot laiku, lasot iemīļoto grāmatu. 

Atpūtas iespējas būs pieejamas arī tiem, kam sirdij tuvākas ir sportiskas aktivitātes, jo pagalmos tiks izbūvētas 32 āra velo novietnes, basketbola laukums, galda teniss un pingpongs, kā arī citas aktīvam dzīvesveidam piemērotas izklaides iespējas. Savukārt, mazākajiem iemītniekiem būs pieejami trīs rotaļu laukumi. Iegādājoties dzīvokli Turaidas ielas projektā, iedzīvotājiem būs piekļuve arī bezmaksas noliktavai, aizslēdzamai ratiņtelpai un pagrabstāva velo novietnei.

Projektā plānotas trīs piecu stāvu mājas ar kopumā 189, 1

    4 istabu dzīvokļiem, no kuriem lielākā daļa būs divu istabu mājokļi. Dzīvi jaunajā, perspektīvajā projektā īpaši novērtēs jaunie profesionāļi, kuri mīl aktīvu, dinamisku dzīvesveidu un lielpilsētas priekšrocības.
     
    *Lai uzzinātu par dzīvokļiem jaunajā projektā Turaidas ielā 4, to cenām un iespējām tos iegādāties, ieskaties “Bonava Latvija“ mājas lapā.

City24.lv

Publicitātes foto/ Bonava Latvija
Publicēts 15.03.2019