Ievietot sludinājumu

Jaunajā projektā “Dzirciema nams“ vairāk kā puse mājokļu jau izpārdoti

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs “YIT LATVIJA“ pauž lielu prieku un gandarījumu par ģimeņu un jauno speciālistu lielo interesi iegādāties mājokļus projektā “Dzirciema nams“. Pašlaik jau vairāk kā puse no tiem ir atraduši savus jaunos saimniekus, bet vēl pieejamos dzīvokļus ir iespējams iegādāties ar izdevīgiem nosacījumiem, piemēram, izmantojot programmas “ALTUM“ piedāvātās iespējas.Jaunajā projektā Dzirciema nams vairāk kā puse mājokļu jau izpārdoti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls“Dzirciema nams“ ir projekts, kur centra tuvums, ērtas satikmes iespējas un zaļa vide apvienota ar veiksmīgi un daudzveidīgi plānotiem dzīvokļiem, kas ļauj pircējiem ar dažādām vēlmēm un vajadzībām atrast piemērotāko. Un, nenoliedzami, viņus visus vieno patika pret Pārdaugavu.

“Dzirciema nams“ dzīvokļi būs īpaši piemēroti jauniem, aktīviem cilvēkiem, kuri atrodas nemitīgā kustībā, kā arī tiem, kas jau ir nodibinājuši ģimeni vai vēl ir ceļā uz to. Piecstāvu ēkā ar divām kāpņu telpām kopumā būs izvietoti 74 - divu līdz četru istabu dzīvokļi ar dažāda tipa plānojumiem. Ēka tiks aprīkota ar liftiem un lielākajai daļai dzīvokļu būs balkoni. Visi mājokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari.  

Jāpiemin, ka, līdz ar “ALTUM“ jauno speciālistu programmas ieviešanu, šobrīd mājokļa kreditēšana jaunajiem speciālistiem ir kļuvusi īpaši draudzīga un pieejama. Tas nozīmē, ka pašlaik ir piemērots laiks apdomāt, vai izmantot sniegto iespēju un izvēlēties kādu no dzīvokļiem Eiženijas ielā saukt par savām pirmajām, jaunajām mājām.  Jaunajā projektā Dzirciema nams vairāk kā puse mājokļu jau izpārdoti - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjekts atrodas vienā no šarmantākajiem un zaļākajiem rīdzinieku iecienītajiem rajoniem - Dzirciemā, Pārdaugavā. Šeit ir teicami attīstīta infrastruktūra, tuvumā atrodas izglītības iestādes (tajā skaitā, arī Rīgas Stradiņa universitāte), mazāki veikali un lielāki tirdzniecības centri, kā arī medicīnas iestādes, piemēram, Stomatoloģijas institūts. Projekta lokāciju novērtēs gan tie, kuriem svarīgs sabiedriskā transporta tuvums un iespēja ātri un ērti nokļūt Rīgas centrā vai citās tuvējās apkaimēs, gan tie, kuri iecienījuši regulāras pastaigas svaigā gaisā, jo tuvumā atrodas klusākas ieliņas, pastaigu vietas un parki, piemēram, Nordeķu parks, Dzegužkalns, kā arī Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs. 

“Dzirciema nama“ iemītniekiem papildu būs iespējams iegādāties pazemes autostāvvietas un noliktavas, kur droši glabāt bērnu ratiņus, velosipēdus un citas personīgās mantas. Namam apkārt esošā teritorija būs labiekārtota un apzaļumota, kā arī tajā tiks ierīkots bērnu laukums, kur rotaļāties projekta mazākajiem iemītniekiem. 

Šobrīd būvnieki aktīvi strādā pie tā, lai “Dzirciema nams“ savus iedzīvotājus varētu uzņemt jau šoruden! 

Izvēlies savas jaunās mājas!

City24.lv

Publicitātes foto/ Dzirciema nams
Publicēts 04.02.2019