Ievietot sludinājumu

“Merks“ sāk būvēt jaunu dzīvojamo kvartālu pie Viesturdārza

Būvkompānija “Merks“ uzsākusi jauna dzīvojamā kvartāla būvniecību vienā no šarmantākajām Rīgas centra vietām - tieši blakus Viesturdārzam. Projektā taps trīs 5-7 stāvu ēkas, un pirmā no tām atradīsies vistuvāk parkam. “Merks Viesturdārzs“ būs īstā izvēle visiem tiem, kas novērtē ne tikai paša mājokļa kvalitāti, bet arī apkārtējo vidi kā neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Tas nebūs tikai dzīvoklis, tā būs dzīvesvieta - ērta, droša, zaļa, mūsdienīga un kvalitatīva pat visos ikdienas sīkumos un detaļās.  Merks sāk būvēt jaunu dzīvojamo kvartālu pie Viesturdārza - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPirmās kārtas ēkā, Rūpniecības ielā 25, tiks izbūvēti 98 dzīvokļi, un to plānots nodot ekspluatācijā nākamā gada otrajā ceturksnī. Dzīvokļu izvēle ir ļoti daudzveidīga - no  plašiem četristabu un divstāvu mājokļiem ar brīnišķīgu skatu uz parku, līdz ekonomiskiem studio tipa dzīvokļiem, kas lieliski piemēroti arī izīrēšanai. Ļoti daudzveidīgi projektā ir trīsistabu dzīvokļi - no kompaktiem, ergonomiski plānotiem līdz plašiem, ar garderobēm un divām sanitārajām telpām.

Visi dzīvokļi būs pieejami ar pilnu, kvalitatīvu iekšējo apdari, kas nozīmē, ka dzīvokļu saimniekiem atliks tikai patīkamākais

    iekārtošanas process. Dzīvokļos būs augsti griesti un katram no tiem būs balkons, lodžija vai terase. Merks sāk būvēt jaunu dzīvojamo kvartālu pie Viesturdārza - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMūsdienu mainīgajā un iespējām bagātajā laikā, svarīgi izvērtēt, vai dzīvokļa iegāde būs arī vērtīga investīcija nākotnei. Par “Merks Viesturdārzu“ ir skaidrs, ka šis projekts sevī iemieso drošas nākotnes vērtības - mājas nebeidzas aiz dzīvokļa durvīm, tās turpinās ar zaļu apkārtni, ērtām noliktavu telpām, autostāvvietām un velonovietnēm, drošu spēļu laukumu bērniem, jaunāko tehnoloģiju klātesamību drošības sistēmu risinājumos u.tml. Ieguldot energoefektīvi būvētā nekustamajā īpašumā, nākotnē tas vienmēr atmaksāsies, tāpēc “Merks Viesturdārzs“ plānots saskaņā ar A klases energoefektivitātes prasībām.

Visas projektā plānotās papildu ērtības radītas, lai sniegtu augstu dzīves kvalitāti tā iedzīvotājiem: 

Kvalitatīvas ventilācijas sistēmas. Katrā dzīvoklī būs decentralizēta ventilācijas sistēma ar sienā iebūvētām rekuperācijas iekārtām, bet augšējo stāvu dzīvokļiem būs gaisa kondicionieri. Tas sniegs iespēju baudīt dzīvi veselīgā vidē ar svaigu gaisu no parka.

Personīgās noliktavas. Pagrabstāvā būs iespējams iegādāties personisko noliktavu mantu glabāšanai, tādējādi daļu no savām mantām vairs nevajadzēs glabāt dzīvoklī.

Koplietošanas  noliktavas. Pirmā stāva līmenī katrā kāpņu telpā tiks izvietotas slēdzams bērnu ratiņu un riteņu koplietošanas telpas un tehniskās telpas. 

Kvalitatīvi un droši lifti. Tie būs īpaši svarīgi ģimenēm ar bērniem, senioriem un personām ar kustību traucējumiem.

Apsildāmas autostāvvietas. Pazemes stāvā būs pieejamas apsildāmas autostāvvietas, ko būs iespējams iegādāties par papildu maksu. Projekts plānots tā, lai iedzīvotāji varētu izmantot arī jaunākās tehnoloģijas, piemēram, autostāvvietā būs iespējams ierīkot elektromobīļa uzlādes vietu.

Pagalms. Ēku pagalmā būs velo novietne, bērnu spēļu laukums, kā arī apzaļumots iekšpagalms ar atpūtas zonu. “Merks“ projekti izceļas ar to, ka tiek būvētas ne tikai ēkas, bet radīta patīkama vide arī laika pavadīšanai arī ārpus dzīvokļiem. Merks sāk būvēt jaunu dzīvojamo kvartālu pie Viesturdārza - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunajam projektam “Merks Viesturdārzs“ līdzās ir viss, kas nepieciešams augstai dzīves kvalitātei Rīgā - Klusā centra elegance, Andrejostas šarms, parki, veikali, skolas, bērnudārzi, sporta centri.  Pat Vecrīga atrodas vien neilgas pastaigas attālumā. 

Projekta kvalitāti garantē būvkompānija “Merks“, kas Latvijā ir uzcēlusi jau vairāk kā 1500 mājokļus un veiksmīgi izmanto savu gadiem krāto pieredzi ērtu un mūsdienīgu un dzīvokļu radīšanai. “Merks“ ir gan projekta attīstītājs, gan būvnieks, gan garantijas sniedzējs.

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Rūpniecības iela 25 - 37 m², 1 istaba - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Rūpniecības iela 25,
Centrs, Rīga
    • 37 m²
    • 1 ist.
    • 1/6 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Rūpniecības iela 25 - 50.8 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Rūpniecības iela 25,
    Centrs, Rīga
      • 50.8 m²
      • 2 ist.
      • 1/6 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Rūpniecības iela 25 - 52.7 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Rūpniecības iela 25,
      Centrs, Rīga
        • 52.7 m²
        • 2 ist.
        • 2/6 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Rūpniecības iela 25 - 69.2 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Rūpniecības iela 25,
        Centrs, Rīga
          • 69.2 m²
          • 3 ist.
          • 2/6 st.
          • Sludinājums nav aktīvs
          Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Rūpniecības iela 25 - 53.7 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
          Rūpniecības iela 25,
          Centrs, Rīga
            • 53.7 m²
            • 2 ist.
            • 3/6 st.
            • Sludinājums nav aktīvs

            City24.lv

            Publicitātes foto/ Merks
            Publicēts 11.02.2019