Ievietot sludinājumu

Atvērto durvju dienā būs iespēja apskatīt Ezerparka Namu dzīvokļus

23.februārī no plkst.10.00 - plkst.17.00 mājokļu projektā Ezerparka Nami norisināsies Atvērto durvju diena, kad ikviens interesents varēs aplūkot dzīvokļu piedāvājumu klātienē un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.Atvērto durvju dienā būs iespēja apskatīt Ezerparka Namu dzīvokļus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjektā Ezerparka Nami ir 174 jauni, pārdomāti dzīvokļi ar izcilu atrašanās vietu. Ēkām ir A klases energoefektivitāte, kvalitatīva apdare, virszemes un pazemes stāvvietas, velo novietnes, lifti un individuāli siltuma skaitītāji. 

Tā ir tikai daļa no tā, kas plānots iedzīvotāju ērtībām. Pieturoties pie ilgtermiņa vērtībām, māju pamati veidoti stipri un stabili -  tie būvēti no lietā dzelzsbetona un mūrētām starpsienām. Kā galveno projekta priekšrocību klienti min atrašanās vietu - tepat Mežaparks, tepat Ķīšezers, tepat centrs, tepat bērnudārzs “Gustiņš“, “Čiekuriņš“, Mežaparka sākumskola, pilsētas centrs un daudz citu, ikdienā nozīmīgu vietu. Ne mazāk svarīga ir arī sporta nodarbību iespēja brīvā dabā vai telpās, ja ir par aukstu vai līst lietus. Ezerparka Namu iedzīvotāji ir jauni un aktīvi cilvēki, kas ļoti novērtē šādas priekšrocības. Atvērto durvju dienā būs iespēja apskatīt Ezerparka Namu dzīvokļus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNeskatoties uz to, ka liela daļa no projekta jau ir izpārdota, iegādei vēl pieejami vienas istabas, divu istabu un trīs istabu dzīvokļi dažādās cenu un platību kategorijās. Kompakti vienas istabas dzīvokļi projektā pieejami, sākot no 49 000 EUR, divu istabu dzīvokļi - no 57 000 EUR, bet trīs istabu dzīvokļi - no 108 000 EUR. Par papildu samaksu iespējamas citas ērtības - pazemes autostāvvietas (10 000 EUR) un mantu glabātuves (sākot no 3000 EUR). Pieejami arī īpaši kreditēšanas piedāvājumi, izdevīgas procentu likmes visās Latvijas bankās, un ne mazāk svarīgi - nav nepieciešams īpašuma vērtējums. 

Šī mēneša otrajā pusē, 23.februārī, visi interesenti aicināti apmeklēt atvērto durvju dienu, apskatēm iepriekš piesakoties projekta mājas lapā, vai sazinoties, zvanot pa mājas lapā norādīto tālruni. 

Ar prieku izrādīsim projektu ikvienam klientam!

 

Ezerparka Nami

Publicitātes foto/ Ezerparka Nami
Publicēts 14.02.2019