Ievietot sludinājumu

Atvērto durvju diena - arī Pārdaugavas mājokļu projektos

Sestdien, 2.martā, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 norisināsies Atvērto durvju dienas maratons, kad vienlaicīgi apskatei savas durvis vērs vairāki jaunie mājokļu projekti. Tos ikviens varēs apskatīt klātienē un par aktuālajiem jautājumiem saņemt speciālistu konsultācijas. Atvērto durvju dienas maratonā piedalīsies arī Pārdaugavas mājokļu projekti - Promenāde, Bišumuiža, Kalnciema Kvartāla Rezidences un Baltozoli. Atvērto durvju diena - arī Pārdaugavas mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Kalnciema Kvartāla RezidencesAtvērto durvju diena - arī Pārdaugavas mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNo “Kalnciema Kvartāla Rezidences“ projekta kopumā esošajiem 184 dzīvokļiem pārdoti jau 80% dzīvojamās platības un pieejamo dzīvokļu skaits sarucis līdz 36 mājokļiem.

Projekts sastāv no trim četrstāvu dzīvojamām ēkām un viena, atsevišķi novietota, korpusa ar individuāliem dzīvokļiem un tiem pieguļošām terasēm. Kopā projektā izvietoti 184 dzīvokļi 26 m² līdz 100 m² platībā: gan apartamenta tipa, gan plaši dzīvokļi ar privātmājas sajūtu, gan arī moderni, saulaini, pusotra stāva dzīvokļi ar lieliem logiem un izeju uz terases.

Piemājas teritorija ir labiekārtota un apzaļumota, ērta kā automašīnu īpašniekiem, tā velobraucējiem un kājāmgājējiem. Pagalmā ierīkotas atpūtas zonas un bērnu rotaļu laukums. Automašīnu īpašniekiem pieejamas atklātās virszemes autonovietnes par papildus samaksu.


PromenādeAtvērto durvju diena - arī Pārdaugavas mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Projekts “Promenāde“ atrodas Daugavas kreisajā krastā paralēli Mūkusalas ielai un topošajai pastaigu promenādei gar Daugavu. Lieliski un ekskluzīvi loft tipa dzīvokļi, kuru daļa ir ar izcilu skatu uz Daugavu un Rīgas panorāmu. Kopumā “Promenādes“ piedāvājumā ir 41 unikāli mājokļi - gan loft, gan vairāklīmeņu, gan viena līmeņa ar un bez terasēm.

“Promenādes“ mājā nr.29 par īpaši izdevīgu cenu vēl pieejami pēdējie 5 dzīvokļi. Savukārt, “Promenādes“ mājā nr.25, atvērto durvju dienas ietvaros, būs iespēja pirmajiem rezervēt savu dzīvokli ar skatu uz Daugavu!

Dzīvokļu apdarē izmantoti visaugstvērtīgākie dabīgie apdares materiāli - masīvkoka parkets, augstākās kvalitātes ozolkoka kāpnes, Laufen satehniku, CasaDiVanna akmens masas vanna, Kerama Marazzi flīzes, Grohe maisītāji, Jung slēdži, iebūvēta virtuve ar tehniku.


BišumuižaAtvērto durvju diena - arī Pārdaugavas mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Četrstāvu projekts “Bišumuiža“ atrodas klusā vietā Rīgas nomalē un no pilsētas centra ar automašīnu sasniedzams vien dažu minūšu laikā.

Jaunās mājas celtas no gataviem dzelzbetona sendviča tipa paneļiem, kas izgatavoti pēc skandināvu tehnoloģijas, ēkās nodrošinot labāku siltumizolāciju un konstrukciju ilgmūžību. Ēkas pirmajos trīs stāvos atrodas divu un trīs istabu dzīvokļi ar plašiem balkoniem, savukārt “Bišumuižas“ ceturtajā stāvā - divi četristabu dzīvokļi ar balkonu un terasi. Katras ēkas mansarda stāvā ierīkots ekonomisks gāzes apkures katls, savukārt siltumu mājoklī nodrošina regulējami radiatori.

Projektu raksturo vairākas priekšrocības: lieli trīs stikla pakešu logi, kas katrā dzīvoklī vērsti uz divām debespusēm, funkcionāli dzīvokļu plānojumi, plašas kāpņu telpas, kā arī zaļa un harmoniska apkārtējā vide ar labi attīstītu infrastruktūru. 


Baltozoli Atvērto durvju diena - arī Pārdaugavas mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Pašlaik “Baltozolu“ projektā pieejami vien pēdējie 12 dzīvokļi. Jaunie mājokļi ir moderni, atbilstoši pēdējām arhitektūras tendencēm un energo efektivitātes standartiem. Katrā dzīvoklī izbūvēti lieli, augstas kvalitātātes logi, padarot dzīves telpu gaišu ar lielisku skatu uz grandiozajiem ozoliem. 

Pateicoties rūpīgi pārdomātajam plānojumam, dzīvokļi radīs plašuma un mājīguma sajūtu ikvienai ģimenei, vienlaikus racionāli izmantojot visu dzīvojamo platību. Jumta terase, pazemes autostāvieta un bērnu laukums mums ir pašsaprotama lieta visiem mājas iedzīvotājiem.  


Katrs, kurš pieteiksies un apmeklēs Atvērto durvju dienas maratonu (vienu vai vairākus objektus), piedalīsies konkursā, ar iespēju laimēt dizaina lampu no LaLampa! Vairāk par konkursu: šeit!  Atvērto durvju diena - arī Pārdaugavas mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPlašāku informāciju par Atvērto durvju dienas maratonu un dzīvokļu projektiem lasi pasākuma mājas lapā!

City24.lv

Publicēts 18.02.2019