Ievietot sludinājumu

Konkursā “Gada aģenti 2019“ noteiks labākos nekustamā īpašuma aģentus

Š.g.16. maijā jau ceturto reizi norisināsies nekustamo īpašumu nozares profesionāļiem veltītā konkursa “Gada aģenti 2019“ fināls, kad kopā pulcēsies labākās nekustamo īpašumu kompānijas un to aģenti. Konkursu organizē Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv.

Konkursā Gada aģenti 2019 noteiks labākos nekustamā īpašuma aģentus - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Konkursa devīze ir “Mans īpašumu aģents, kuram uzticos!“, ar ko cieši saistīts arī pasākuma mērķis - paaugstināt nekustamo īpašumu aģenta profesijas reitingu un prestižu, pievērst sabiedrības uzmanību augstu kvalitātes standartu veidošanai nekustamo īpašumu tirgus jomā, veicināt aģentu pašizglītošanos un tirgus dalībnieku kvalifikācijas celšanu.

Ņemot vērā iepriekšējā gada pozitīvo pieredzi, arī šogad dalībnieki veidos trīs cilvēku komandas, kuras pārstāvēs savas nekustamo īpašumu kompānijas, pierādot sevi gan dažādos erudīcijas, gan atraktīvos uzdevumos. Fināla dienā - 16.maijā notiks arī komandu kapteiņu konkurss.  

Konkursa organizatori pauž lielu gandarījumu par iepriekšējos gados saņemto lielo interesi un iesaisti no dalībnieku puses, tāpēc nav šaubu, ka konkurss ir būtisks un vajadzīgs notikums nekustamo īpašumu tirgū. Šogad konkurss latiņu turēs vēl augstāku, izceļot labākos nekustamo īpašumu aģentus, kā arī parādot to pievienoto vērtību, ko aģenti ar saviem pakalpojumiem var sniegt klientiem un veiksmīgi kļūt par aģentiem, kuriem uzticās. 

Konkursu LANĪDA un City24.lv organizē sadarbībā ar konkursa lieldraugu banku Citadele un zvērinātu advokātu biroju Eversheds Sutherland Bitāns. Konkursa nolikumam, norisei un rezultātiem iespējams sekot līdzi konkursa mājas lapā, “Gada aģents 2019“ Facebook lapā, mājas lapās www.lanida.lv un www.city24.lv, kā arī specializētajos preses izdevumos un portālos. 

Izaicini sevi, iegūsti pozitīvas emocijas un izcīni titulu! Dalībai konkursā var pieteikties šeit!

City24.lv

Publicēts 16.04.2019