Ievietot sludinājumu

City24.lv mēneša projekti - Rīgas centra lepnums “Lāčplēša 13“

Grezno sešu stāvu namu, kas pilsētniekiem liek pacelt galvu augstāk, noteikti būs pamanījis ikviens garāmgājējs. Nams Lāčplēša ielā 13 ar izbūvētu jumta stāvu ir celts 1900.gadā pēc eklektisma stila meistara, arhitekta Kārļa Johana Felsko projektaĒka gadsimta laikā ir saglabājusi ielas fasādes kompozīciju ar ļoti greznu neorenesanses apdari, kur visi elementi ir restaurēti un saglabāti. Atjaunotas gan ielas, gan pagalma fasādes, kāpņu telpas un greznās parādes ieejas. City24.lv mēneša projekti - Rīgas centra lepnums Lāčplēša 13 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĒkā ir 27 dažādu platību dzīvokļi, no kuriem pieejami palikuši 14, sākot no 35,9 līdz 128,5 m². Dzīvokļos izmaiņasnav veiktas, un tie tiek pārdoti pašreizējā stāvoklī, ar iekšējo apdari, mēbelēm un dzīvokļa iekārtojumu

Ēkas pirmajā stāvā ir izveidotas komerctelpas - nelieli biroji un restorāns Lāčplēša ielas pusē. Nama pagalms veido vienotu pasāžu ar elegantajiem un mūsdienīgajiem daudzdzīvokļu blakus namiem “Club Central Residence“, kā arī skaisti restaurēto pagalma ēku, kurā tiks izveidots elitārs medicīnas centrs.


Dzīvoklis renovētā namā pašā Rīgas centrā, prestižajā un pieprasītajā Baznīcas un Lāčplēša ielas kvartālā, būs lieliska investīcija ilgtermiņā! Rīgas centrs un tā apkārtne vienmēr būs ļoti pievilcīga vieta dzīvošanai - te dzīvot ir kā nemitīgi atrasties dažādu notikumu virpulī, kur viss ir teju rokas stiepiena attālumā un norisinās svarīgākie kultūras un izklaides pasākumi. Bez izklaides Rīgas centrs ir arī nozīmīgs Latvijas kultūrvēsturiskais mantojums, kur redzēt simtiem arhitektoniski nozīmīgu namu un būvju, kuras ik gadu brauc apskatīt tūkstošiem tūristu. 

Vairāk par “Lāčplēša 13“ uzzini šeit. Iepazīsti arī citus City24.lv mēneša projektus: Bibliotēkas Nams, Blaumaņa iela 34, Jaunā Teika, Promenāde, Madaras Nami.  

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Lāčplēša iela 13 - 58.3 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Lāčplēša iela 13,
Centrs, Rīga
    • 58.3 m²
    • 3 ist.
    • 2/6 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Lāčplēša iela 13 - 92.3 m², 5 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Lāčplēša iela 13,
    Centrs, Rīga
      • 92.3 m²
      • 5 ist.
      • 4/6 st.
      • Sludinājums nav aktīvs

      City24.lv

      Publicēts 31.05.2019