Ievietot sludinājumu

Pieci apskates vērti īpašumi, ko būvē un pārdod igauņi

Ja labi papēta, Latvijas nekustamo īpašumu tirgū var atrast virkni ekskluzīvu un patiešām pārsteidzošu objektu, kas jau ir uzbūvēti vai vēl tikai top. Tie ir ne vien dārgi un ekskluzīvi, bet arī bieži rosina jautājumu - vai tiešām arī pie mums kas tāds ir iespējams? Jokiem par lēnīgumu šeit nav vietas, jo arī mūsu kaimiņi igauņi itin nemaz neatpaliek. Viņu dārgāko īpašumu pārdošanas cenas sasniedz pat 3 000 000 EUR un vairāk, bet ideju lidojums māju būvniecībā ir tikpat iespaidīgs kāto cenas.Pieci apskates vērti īpašumi, ko būvē un pārdod igauņi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.ee piedāvājumā apskatāmi iespaidīgi jaunie projekti, ko pašlaik attīsta un būvē mūsu kaimiņi, kā arī vērtīgi un izcili atjaunoti īpašumi ar vēsturisku vērtību.  

VĒRIENĪGS MŪSDIENĪGUMS 

TORN, Seebi tn 1 - 2001, Kristiine Linnaosa. 2 900 000 EURPieci apskates vērti īpašumi, ko būvē un pārdod igauņi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls TORN  ir lielākais Penthouse tipa projekts Tallinā - unikāls, Manhetenas stilā būvēts augstas kvalitātes20 stāvu biznesa un dzīvojamo ēku centrs Kristiine rajona centrā. No tā paveras panorāmas skats uz pilsētu, Ülemiste ezeru un jūru. Apskati vairāk!

DAS HAUS, Pärnu mnt 33 - 701, Kesklinna linnaosa. 1 515 000 EUR Pieci apskates vērti īpašumi, ko būvē un pārdod igauņi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDas Haus - reprezentatīvs dzīvojamais rajons, ko dēvē par ērtāko atrašanās vietu Tallinā. No apartamentiem paveras skats uz vecpilsētu un jūru.  

Das Haus sastāv no četrām dažādām ēkām, kas kopā veido vienotu dzīvojamo ēku kvartālu. Visas četras ēkas ir arhitektoniski atšķirīgas, ko veidojuši igauņu labākie arhitekti un interjera dizaineri.

Pirmajā stāvā atrodas iepirkšanās zonas, kafejnīcasun restorāni. Das Haus piedāvā gan vienas istabas studijas tipa, gan lielus piecu istabu dzīvokļus. Lielākajai daļaino tiem ir balkoni vai terases, bet pirmā stāva īpašumiem pat privāti pagalmi.Apskati vairāk!

AMBASSADOR, Gonsiori tn 9 - 31, Kesklinna linnaosa. 706 900 EURPieci apskates vērti īpašumi, ko būvē un pārdod igauņi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsAmbassador ir pilsētas centra rezidence ar izcilu arhitektūru un cienījamu vēsturi. Prestižā galvaspilsētā ēka slēpj skaistus augstākās klases dzīvokļus. Tajā ir iespēja iegādāties 20 līdz 200 m2 plašas rezidences ar balkoniem, kam papildu vērtību dod augstie griesti, kā arī logi no grīdas līdzpat griestiem. Dzīvokļi aprīkoti ar modernām tehnoloģijām un augstas kvalitātes iekšējo apdari. 

Plašās dizaina rezidences ietver privātas vannas istabas, plašas garderobes un praktiskas saimniecības telpas.Apskati vairāk! 

RAND Linnavillad, Suur-Patarei tn 20, Põhja-Tallinna linnaosa. 538 962 EURPieci apskates vērti īpašumi, ko būvē un pārdod igauņi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRAND Linnavillad ir trīs luksusa piecstāvu daudzdzīvokļu ēkas un rekonstruēta divstāvu pagalma māja. Ēkām ir daudzveidīga arhitektūra - arhitekti katrai ēkai piešķīruši mūsdienu seju, saglabājot vēsturiskuo koka fasādi. Četras ēkas ir apvienotas ar izsmalcinātu, labiekārtotu un izgaismotu pagalmu, kā arī ar privātu atpūtas zonu un rotaļu laukumiem.  

Šīs var saukt par viedajām mājām, jo visi dzīvokļi ir būvēti pēc principa, kas nodrošina iespēju iekštelpu klimatu un dažāducitu rādījumu uzraudzību veikt automatizēti. Apskati vairāk!

VĒSTURISKAIS UN MŪŽAM VĒRTĪGAISPieci apskates vērti īpašumi, ko būvē un pārdod igauņi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRüütli tn 24, Vanalinn. 2 300 000 EUR

Šis neparastais un unikālais, 2 300 000 EUR vērtais īpašumu ansamblis veidots krāšņā viduslaiku stilā. Dzīvojamā ēka, neliels viesu nams un ērtās vasaras terases veido vietu ar izcilu atmosfēru. Zaļā un idilliskā pagalma skats veras uz blakus esošo viduslaiku cietokšņa torni un seno pilsētas daļu.   

Taču ēkas iekšpusē - viss veidots līdz pat smalkākajai detalai, atjaunots autentiskā stilā. Interjers veidots pārticīga viduslaiku dzīvojamā mājokļa noskaņā, kur rūpīgi atlasīti arī dizaina elementi - gaismekļi, svečturi, tekstilizstrādājumi, sildītāji, kamīni, spoguļi, santehnika un mēbeles. Apskati vairāk!

City24.lv iesaka:

BALTIJĀ LIELĀKAIS INTERJERA, DIZAINA PRIEKŠMETU UN APDARES MATERIĀLU TEMATISKAIS KVARTĀLS - DECCO CENTRS!

City24.lv

Publicēts 14.06.2019