Ievietot sludinājumu

Mežaparka Rezidences - mūsdienīgs turpinājums senajam Mežaparkam. Aicina uz Atvērto durvju dienu!

17.jūlijā, no plkst.16.00 - plkst.21.00, Atvērto durvju dienas maratona ietvaros klātienē varēs apskatīt arī premium klases projektu Mežaparka Rezidences. Apmeklētāji varēs iepazīties ar plašo mājokļu piedāvājumu - dzīvokļiem, rindu mājām, villām un dvīņu villām, kā arī dažādu platību apbūves zemes gabaliem. Mežaparka Rezidences - mūsdienīgs turpinājums senajam Mežaparkam. Aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Mežaparka Rezidences“ top teritorijā no Kokneses prospekta līdz Gustava Zemgala gatvei un veidojas kā elitārs un mūsdienīgs turpinājums senajam Mežaparkam. Šī ir vieta, kas veiksmīgi apvieno visu nepieciešamo mūsdienīgai dzīvei - šeit iespējams gūt pilnīgu mieru prestižā un ekoloģiskā vidē, baudīt izsmalcinātu dzīvesstilu, plašas aktīvās atpūtas iespējas, kultūras pasākumus un dabas ainavas. Tajā pašā laikā, atrasties vien dažu minūšu braucienā no Rīgas centra. 

Projekta koncepcijas autors ir Andris Kronbergs, viens no Latvijas izcilākajiem arhitektiem. Savrupmāju, dvīņu māju un dzīvokļu projektus šeit ir radījuši godalgoti Latvijas arhitekti: Gatis Didrihsons, Reinis Liepiņš, Andris Kronbergs, Atis Caune, kā arī ASV atzītais arhitekts Vladimir Arsene.Mežaparka Rezidences - mūsdienīgs turpinājums senajam Mežaparkam. Aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKoncepcijas ietvaros izstrādāti ekskluzīvu villu, dvīņu villu, rindu māju un mazstāvu ēku premium klases apartamentu projekti. Svarīgi, ka sadarbībā ar klientu izvēlētu arhitektu, jebkuru no 19 atšķirīgajiem villu projektiem iespējams piemērot individuālām vajadzībām. Mežaparka Rezidenču teritorijā iespējams iegādāties arī zemi savas sapņu mājas būvniecībai. Šādiem mērķiem pieejamas platības, sākot no 1200 m2, ar iespēju apvienot vairākus zemesgabalus. 

Īpaša uzmanība pievērsta projekta teritorijas labiekārtošanai un apzaļumošanai. Iestādīti vairāk kā 13 000 jaunu augu - priedes, kadiķi, lapegles, rozes un krāšņi košumkrūmi. Projekta rietumu pusē top Mežaparkam tik raksturīgā priežu jaunaudze. 

17.jūlijā, apmeklējot Mežaparka Rezidences klātienē, lūgums ņemt vērā, ka projekts atrodas būvniecības stadijā. Lūgums ierasties zempapēžu apavos!

Atvērto durvju dienas maratons norisināsies arī Centra, Pārdaugavas, Imantas, Ķīpsalas, Teikas, Mārupes, Jūrmalas, Baložu un Piņķu jaunajos projektos. Plašāku informāciju par Atvērto durvju dienas maratonu un dzīvokļu projektiem lasi kampaņas mājas lapā!  Mežaparka Rezidences - mūsdienīgs turpinājums senajam Mežaparkam. Aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKatrs, kurš pieteiksies un apmeklēs Atvērto durvju dienas maratonu (vienu vai vairākus objektus), piedalīsies konkursā, ar iespēju laimēt dizaina stāvlampu no DECCO CENTRS! Vairāk par konkursu: šeit!   

City24.lv

Publicēts 15.07.2019