Ievietot sludinājumu

Ekspluatācijā nodots daudzdzīvokļu namu projekts Purvciemā “Hausmaņa terases”

Vadošais nekustamo īpašumu attīstītājs dzīvojamo namu segmentā “Bonava Latvija” pilnībā pabeidzis savu pirmo biznesa segmenta daudzdzīvokļu namu projektu “Hausmaņa terases” Purvciema centrā, Stirnu ielā 20. Kopumā divās mājās ir 84 mūsdienīgi dzīvokļi, kas nodrošinās jaunu mājvietu vairāk nekā 200 cilvēkiem. 

Ekspluatācijā nodots daudzdzīvokļu namu projekts Purvciemā “Hausmaņa terases” - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Šis ir Bonava pirmais Rīgā īstenotais projekts paaugstināta komforta mājokļu kategorijā. 85% no visiem dzīvokļiem esam pārdevuši jau būvniecības stadijā, kas apliecina, ka cilvēki novērtē augstas kvalitātes funkcionāli plānotus mājokļus, aprīkotus ar jaunākajām  tehnoloģijām, kā arī sakārtotu, apzaļumotu apkārtējo vidi.

Projekta tapšanā esam ieguldījuši 6 miljonus eiro, dodot nozīmīgu pienesumu dzīvojamā fonda atjaunošanā apdzīvotākajā Rīgas mikrorajonā. “Hausmaņa terašu” iedzīvotājiem ir iespēja baudīt visas jaunā projekta priekšrocības, kā arī izmantot Purvciemam raksturīgo ērto infrastruktūru atbilstoši savam dzīves ritmam,” stāsta “Bonava Latvija” attīstības projektu vadītājs Mārtiņš Vonda. 

Ekspluatācijā nodots daudzdzīvokļu namu projekts Purvciemā “Hausmaņa terases” - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Hausmaņa terasēs” ir 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar pilnu apdari, platībā no 46 līdz 83 m² ar plašiem balkoniem un katram dzīvoklim individuālu noliktavas telpu mājas pagrabstāvā mantu uzglabāšanai. Šajā projektā Bonava biznesa klases komforta koncepcija paredz dzīvokļos lielāku gaišuma un plašuma sajūtu, ko sniedz augstie griesti, lieli logi un plaši balkoni. Projekta dzīvokļos ir ierīkots arhitektonisks risinājums, kas ļauj apkures sistēmu iestrādāt grīdā, atbrīvojot telpās papildu vietu.

Ekspluatācijā nodots daudzdzīvokļu namu projekts Purvciemā “Hausmaņa terases” - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Līdzīgi kā citi “Bonava Latvija” mājokļu projekti, arī “Hausmaņa terases” veicina Rīgas kā sakārtotas pilsētvides attīstību. Dzīvojamā kompleksa pirmajā korpusā visiem mājas iedzīvotājiem ir pieejama koplietošanas jumta terase ar apkārtnes panorāmu, kuru var izmantot atpūtas brīžiem kopā ar ģimeni vai draugiem. Savukārt namu pagalma teritorija ir apzaļumota un labiekārtota ar atpūtas zonām – grila vietām, atpūtas soliņiem un diviem bērnu rotaļu laukumiem. Piemājas teritorijā ir arī virszemes autostāvvietas, tai skaitā vietas zem nojumes.

“Bonava Latvija” attīstot ekonomiskā segmenta un arī biznesa klases mājokļus tādos Rīgas mikrorajonos kā Purvciems, Teika, Ķengarags, Šampēteris, Rīgas klusais centrs un Krasta ielas rajons, nodrošina mūsdienīgu un Rīgas iedzīvotājiem pieejamu alternatīvu novecojušam dzīvojamam fondam. Līdz gada nogalei būvniecības stadijā būs 705 dzīvokļi 7 projektos, no kuriem līdz gada beigām plānots pabeigt 475 dzīvokļu būvniecību. 

 

 

Bonava Latvija

Publicēts 14.08.2019