Ievietot sludinājumu

Jaunums Ķengaragā! Jaunais projekts “Divi Krasti“ ar skatu uz Daugavu, pie promenādes

Igauņu attīstītājs Kaamos, uzņēmums ar vairāk kā 17 gadu pieredzi ziemeļu klimatam īpaši piemērotu ēku būvniecībā, ienāk Rīgas nekustamā īpašuma tirgū, saskatot lielu potenciālu Ķengaraga apkaimei. Pavisam drīz tiks uzsākti celtniecības darbi pie divu jaunu māju projekta Divi Krasti, kas apkaimei beidzot dos iespēju kļūt bagātākai ar jauniem un kvalitatīviem, pieejamu cenu mājokļiem, tādējādi šeit arvien vairāk pulcējot jaunus, izglītotus, darba tirgū aktīvus cilvēkus, ģimenes un visus tos, kam svarīgi būt tuvu centram, dzīvot labiekārtotā, zaļā un drošā vidē, ūdens tuvumā.Jaunums Ķengaragā! Jaunais projekts Divi Krasti ar skatu uz Daugavu, pie promenādes - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsProjektam ir daudz priekšrocību un, neskatoties uz to, ka tas iekļaujas ekonomiskā segmenta projektu klasifikācijā, tas sevī ietvervairākas biznesa klases projektam atbilstošas ērtības un priekšrocības. Piemēram, māju fasādi rotās akcentējoši augstas kvalitātes materiāli, iedzīvotājiem būs pieejams dizaina lobijs, kur patīkami satikt un pārmīt draudzīgas sarunas ar kaimiņiem, tiks nodrošināta videonovērošana un izveidots ainavu arhitektu projektēts un iekārtots pagalms. Liela vērtība ir dažu soļu attālumā esošā promenāde, kas piedāvā dažādas aktīvās atpūtas iespējas un ērtu nokļūšanu līdz pilsētas centram, kā arī neatkārtojamais skats uz Daugavu no augstāko stāvu dzīvokļu logiem un balkoniem. 

MĀJAS

Divi Krasti māju būvniecībā tiks ievēroti “Kaamos“ grupas augstie standarti energoefektivitātei, skaņas izolācijai un ventilācijai, kas mājām nodrošinās ilgmūžību un A klases energoefektivitāti, bet iedzīvotājiem - absolūtu komfortu un patīkamu dzīvošanu savās jaunajās mājās. Īpaši lielie logi ar trīskāršo stiklu un ventilāciju ļaus nodrošināt patīkamu, gaišu vidi un svaigu gaisu, vienlaikus turot rēķinus stingros grožos. 

Liela uzmanību tiks pievērsta ēku fasādei un apkārtējai videi. Fasādes pirmā stāva līmenī rotās apdare ar ķieģeli un koku. Savukārt iekšpusē tiks izbūvētas skaistas koplietošanas telpas - 22 m2 plašs lobijs ar dizaineru veidotu interjeru, plaša velosipēdu un ratiņu novietne, kā arī mantu glabātuve. Par pagalma un pieguļošās teritorijas iekārtošanu rūpēsies landscape arhitekti un dizaineri. 

Pagalmā paredzēts bērnu rotaļu laukumiņš ar dažādām iekārtām bērnu izklaidēm. Mazākie iemītnieki, kā jau īstai bērnībai pienākas, savu rotaļu dažādošanai varēs izmantot arī teritorijā saglabātos kokus, piemēram, lielu ozolu. 

Kas interesesanti, privātuma sajūtas radīšanai 1. stāva terašu īpašniekiem tiks izveidots apzaļumots, norobežojošs valnis. Visa projekta teritorija būs iežogota un uzraudzīta ar novērošanas kamerām.Jaunums Ķengaragā! Jaunais projekts Divi Krasti ar skatu uz Daugavu, pie promenādes - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDZĪVOKĻI

Caur drošām un ērtām ieejas durvīm, turpinot ar respektablu lobiju, platām kāpnēm ar tērauda un koka margām un mūsdienīgu liftu, mājas iedzīvotāji nokļūs savos mājokļos. Divu istabu dzīvokļi būs platībās no 33 - 47 m2, trīs istabu dzīvokļi - no 62 līdz 79 m2, bet četru istabu dzīvokļi - sākot no 72 m2. Mājokļi tiks piedāvāti ar pārdomātiem plānojumiem un pilnu iekšējo apdari. Ikviens jaunais mājas iemītnieks varēs izvēlēties apdares kolekciju, kas vislabāk atbildīs viņa gaumei. Vannas istabās, atkarībā no dzīvokļa, paredzēta duša vai vanna, bet četru istabu dzīvokļos arī otrs sanitārais mezgls. Daļai dzīvokļu būs netraucēts skats uz Daugavu no logiem, vai balkona. 

APKĀRTNE

Projekts atrodīsies tuvajā Ķengaragā, Ķengaraga ielā 8A, pie Dienvidu tilta, tikai 6 km attālumā no Rīgas centra, kur var viegli nokļūt gan ar auto, gan velosipēdu, gan sabiedrisko transportu. Sabiedriskais transports uz centru pieejams 200 m attālumā, bet 500m attālumā - arī uz Pārdaugavu un citiem lielajiem mikrorajoniem. Jau tagad ar automašīnu var ērti tikt kā uz centru, tā arī uz Bausku, Ogri, Siguldu un Vecāķiem. Pēc Dienvidu tilta maģistrāles pabeigšanas būs iespējams tikpat ātri izkļūt no Rīgas, dodoties arī Jūrmalas un Jelgavas virzienā.

Tirdzniecības centri, tirgus, “Lido“ restorāns un dažādi sadzīves pakalpojumi ir turpat blakus. Piemēram, gigantiskais iepirkumu centrs “Akropole“ ar slidotavu un kino - desmit minūšu gājiena attālumā. Ģimenes novērtēs Ķengaraga vides plašās iespējas pirmsskolas un skolas vecuma bērniem, jo 2 km rādiusā ir vairāki bērnudārzi, vidusskolas un jauniešu centrs.

Projekta tiešā tuvumā ir arī daudz potenciālo darba vietu - RD biroju centrs, Akropoles biroju centrs, SEB centrālā ēka, Rīgas piena kombināts utt.


Pateicoties “Diviem Krastiem“, Ķengaragā būs par vienu sakoptu “stūrīti“ vairāk - pēc mūsdienu standartiem tiks labiekārtota projektam pieguļošā teritorija, kas apkaimei liks ievilkt jaunu elpu, dodot impulsu virknei citu pozitīvu attīstības scenāriju. Arvien vairāk pieaugot Ķengara potenciālam, šīs apkaimes mājokļu īpašnieki kļūs par vērtīgu investīciju objektu īpašniekiem.   

Projekta nodošana ekspluatācijā plānota 2020. gada nogalē. Bet jau drīzumā, sākot ar šā gada oktobri, tiks uzsākts dzīvokļu rezervācijas process. Visi interesenti aicināti pieteikties jaunumiem mājas lapā, lai nepalaistu garām aktuālāko informāciju un jaunumus. 

Pirmajiem 10 rezervācijas līgumiem - īpaši nosacījumi!

“Divu krastu“ attīstītājs ir Igaunijas uzņēmums Kaamos - Ziemeļeiropas kvalitātē balstīts uzņēmums, kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu attīstīšanu un būvniecību. Uzņēmuma 17 gadu pieredzē realizēti neskaitāmi projekti Igaunijā, Somijā, Gruzijā un Baltkrievijā.

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Divi Krasti - jaunais projekts - Rīga, Ķengarags, Ķengaraga iela 8A - 32.1 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Ķengaraga iela 8A-47,
Ķengarags, Rīga
    • 32.1 m²
    • 2 ist.
    • 4/5 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Divi Krasti - jaunais projekts - Rīga, Ķengarags, Ķengaraga iela 8A - 55.5 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Ķengaraga iela 8A-5,
    Ķengarags, Rīga
      • 55.5 m²
      • 2 ist.
      • 1/5 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Divi Krasti - jaunais projekts - Rīga, Ķengarags, Ķengaraga iela 8A - 72.6 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Ķengaraga iela 8A-28,
      Ķengarags, Rīga
        • 72.6 m²
        • 3 ist.
        • 3/5 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Divi Krasti - jaunais projekts - Rīga, Ķengarags, Ķengaraga iela 8A - 72.9 m², 4 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Ķengaraga iela 8A-60,
        Ķengarags, Rīga
          • 72.9 m²
          • 4 ist.
          • 5/5 st.
          • Sludinājums nav aktīvs

          City24.lv

          Publicēts 17.09.2019