Ievietot sludinājumu

Desmit iemesli, kāpēc izvēlēties dzīvot “Bišumuižā“

Dzīvojamo ciematu “Bišumuiža“ veido 17 mazstāvu daudzdzīvokļu mājas. Jaunākās astoņas - ar 112 jauniem, kvalitatīviem un mūsdienīgiem dzīvokļiem ekspluatācijā nodotas šogad, un vairāk nekā puse no mājokļiem jau atraduši savus jaunos īpašniekus. Kas ir tie faktori, kas mudina par savām mājām izvēlēties tieši šo Pārdaugavas projektu? Kā galvenos faktorus iedzīvotāji nosauc mierīgo un sakopto vidi, ērto infrastruktūru un lokācijas vietu, kas īsā laikā ļauj nokļūt Rīgas centrā un citur, draudzīgās kaimiņu attiecības un plašās terases un balkonus, kur baudīt atpūtu un netraucētu skatu uz zaļo apkārtni. 

Desmit iemesli, kāpēc izvēlēties dzīvot Bišumuižā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Desmit iemesli, kāpēc dzīvot “Bišumuižā“

Atrašanās vieta. Projekta mājas atrodas pieprasītās Pārdaugavas klusajā daļā, Komētas ielā, netālu no CSDD ēkas. No pilsētas centra iedzīvotāji savas mājas var sasniegt 15 minūšu braucienā.  

Mazstāvu apbūve. “Bišumuižas“ četrstāvu ēkās ir tikai 14 dzīvokļi. Neraksturīgi mazstāvu projektiem jaunbūvēs iedzīvotājiem pieejami lifti, kas krietni atvieglo dzīvi senioriem un jaunajiem vecākiem. 

Desmit iemesli, kāpēc izvēlēties dzīvot Bišumuižā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Zaļa apkārtne un dabas tuvums. Nereti pilsētā dzīvojošajiem vēlme doties vakara skrējienā nozīmē ar auto doties tam piemērotas vietas meklējumos. “Bišumuižas“ iedzīvotājiem liela priekšrocība ir turpat blakus esošais mežs, kur aizvadīt gan sportiskas aktivitātes, gan relaksējošas pastaigas. Savukārt pagalmus ieskauj rūpīgi sēts un kopts zāliens, iestādīti koki un košas puķu dobes. 

Labiekārtota vide. Projekta teritorija ir bruģēta un apgaismota, ar sakārtotiem apkārt esošajiem celiņiem. Bērniem izveidots jauns atpūtas laukums, un visiem sportot gribētājiem pieejams arī sporta laukums ar basketbola grozu. 

Ērta infrastruktūra. Viena no lielākajām projekta priekšrocībām ir iespēja ātri un ērti nokļūt sev nepieciešamajās vietās ar privāto vai sabiedrisko transportu. Sabiedriskā transporta pieturas atrodas pie paša ciemata, savukārt pāris minūšu braucienā ar auto ir sasniedzams Salu tilts, Akmens tilts un Dienvidu tilts, kas tālāk ērti aizved uz citiem Rīgas rajoniem. 

Desmit iemesli, kāpēc izvēlēties dzīvot Bišumuižā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Balkoni un terases.“Bišumuižas“ īpašā iezīme ir plašie balkoni un terases, kas ir lieliski piemēroti apkārtējās vides baudīšanai, kur, kā stāsta iedzīvotāji, vasarīgās dienās tiek pavadīts vairāk laika nekā dzīvoklī. Katrs mājoklis neatkarīgi no istabu skaita un platības ir aprīkots ar vismaz vienu balkonu. Divu istabu dzīvokļu balkonu platība ir desmit kvadrātmetri, bet trīs istabu dzīvokļiem - astoņi kvadrātmetri. Pēdējos stāvos esošiem četru istabu dzīvokļiem ir 27 kvadrātmetrus plašas terases un papildu balkons pie galvenās guļamistabas.

Vieta vairākiem ģimenes auto. Daudzdzīvokļu māju klasiskā problēma par nepietiekošu stāvvietu skaitu “Bišumuižā” ir atrisināta - teritorijā izbūvēts papildu stāvlaukums, lai nepieciešamības gadījumā iedzīvotājiem būtu pieejama ne tikai viena, bet divas autostāvvietas.  

Desmit iemesli, kāpēc izvēlēties dzīvot Bišumuižā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Ērti plānojumi. Dzīvokļiem ir pārdomāti un funkcionāli plānojumi, kur katra telpa veiksmīgi pilda savu funkciju un laika pavadīšanu iekštelpās padara komfortablu un patīkamu. Papildu ērtībām kalpo arī plašie logi un augstie griesti, kas pēdējo stāvu mājokļos pat pārsniedz četrus metrus. 

Augstas kvalitātes būvniecības tehnoloģijas.

Papildusendviča tipa paneļu izmantošanai, kas ražoti pēc skandināvu tehnoloģijas, ēkas būvētas pēc “Knauf“ tehnoloģiskajiem standartiem, kas nozīmē, ka sienu ģipškartona klājums ir nevis vienā, bet divās kārtās. 

Augsta energoefektivitāte. Apvienojumā ar trīskāršā stiklojuma logiem, pārdomāto gāzes apkures sistēmu un siltuma skaitītājiem “Bišumuižas“ dzīvokļi ir energoefektīvi, ar lielisku  siltuma un skaņas izolāciju. 

Desmit iemesli, kāpēc izvēlēties dzīvot Bišumuižā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

EfTEN Capital ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldītājs, kas specializējas komercīpašumu investīcijās Baltijas valstīs. Kopš 2017. gada EfTEN Capital sevi ir pieteicis Latvijā arī kā dzīvojamā fonda attīstītājs. EfTEN Capital uzņēmumu grupa ar saviem meitas uzņēmumiem Baltijas valstīs pārvalda 43 komerciālo nekustamo īpašumu ēkas ar vairāk nekā 1100 nomniekiem. Kopējā pārvaldīto īpašumu vērtība pārsniedz 700 miljonus eiro. EfTEN Capital AS, kas dibināta 2008. gadā, ir izsniegta Igaunijas Finanšu uzraudzības iestādes alternatīvo fondu pārvaldības licence. Latvijā tā šobrīd pārvalda tādus komercīpašumus kā tirdzniecības centru “Domina“, biroju centru “Duntes Biroji Biznesam“, “Jūrkalnes tehnoloģisko parku“, “Tērbatas Biznesa centru“, T/C “RAF centrs“ Jelgavā u. c.

City24.lv

Publicēts 16.10.2019