Ievietot sludinājumu

Dzīvokļi Pierīgā - īpašumi ar privātmājai raksturīgu komfortu

Dzīve Pierīgā nereti saistās ar privātmāju un apbūves zemju piedāvājumu, taču Rīgas tuvumā pēdējos gados tapuši arī jauni un kvalitatīvi dzīvokļu projekti, kas spēj sniegt privātmājas sajūtas un priekšrocības, taču nerada liekas rūpes īpašuma uzturēšanā. Dzīvokļus Mārupē un Salienā vieno vairākas priekšrocības - tā ir iespēja dzīvot tuvāk dabai un zaļai videi, būt nostāk no galvaspilsētas ielu burzmas, bet tajā pašā laikā ērti sasniegt Rīgas centru un citus rajonus, tāpat arī lidostu “Rīga“ un Jūrmalu. 

Dzīvokļi Pierīgā - īpašumi ar privātmājai raksturīgu komfortu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

ZELTA RASA 

Dzīvojamā projekta Zelta Rasa jaunākajā - trešā mājā pieejami 59 jauni, skaisti un pārdomāti mājokļi ar burvīgām terasēm augšējos stāvos. Viena no projekta lielākajām priekšrocībām ir tā atrašanās vieta - zaļā, mierīgā un mūsdienīgā Mārupe, kas Rīgā un tuvākajā apkārtnē strādājošo vidū ir ļoti iecienīta un prestiža vieta dzīvošanai. 

Zelta Rasas 3. korpuss ir viena no trim kompleksa piecstāvu ēkām, kuras piedāvājumā  ir 59 jauni apartamenti (no 41 - 138 m2), ar kvalitatīvu interjeru, plašiem balkoniem un terasēm. Lielākajā daļā dzīvokļu ir balkoni, bet augšējo stāvu dzīvokļos - plašas atklātās terases, no kurām paveras brīnišķīgs skats. 

Dzīvokļi Pierīgā - īpašumi ar privātmājai raksturīgu komfortu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Iedzīvotāju ērtībām pieejama arī virszemes un pazemes autostāvvieta, bet bērniem - rotaļu laukums. Visapkārt mājai ir labiekārtota, iežogota teritorija 1,3 hektāru platībā, bruģēti celiņi un kvalitatīvs apgaismojums.

Iedzīvotāji šeit var justies kā savā privātā un neatkarīgā pasaulē, kur viss pielāgots gan lielākiem, gan mazākiem iemītniekiem - kompleksa teritorijā pieejams skaistumkopšanas salons, bērnudārzs, aptieka un veselības centrs, bet dažu minūšu attālumā ir viss, ko piedāvā Mārupes iespējas. 

Starp citu, Zelta Rasa ir vieta, kur veiksmīgi apvienot dzīvošanu ar strādāšanu. To iespējams izdarīt, pateicoties komerctelpām ēkas 1. stāvā (platībā no 54 m2), kas var kalpot kā vieta veiksmīgam biznesam.

Taču, ja nepieciešamas lielpilsētas sniegtās priekšrocības, tās sasniegt būs iespējams ātri un ērti - dzīvojamais komplekss atrodas veiksmīgi izvēlētā vietā Rīgas un Mārupes pierobežā, netālu no tirdzniecības centra “Spice“. Tas būs tikai 15 minūšu brauciens līdz pilsētas centram, bet 10 - 12 minūtes būs vajadzīgas, lai nokļūt ulīdz Jūrmalai vai lidostai “Rīga“. 

SALIENA

Saliena Park Apartments ir dzīvokļu projekts, ko izstrādājuši respektabli arhitekti, veidots ar skatu uz apzaļumotajām teritorijām - mazstāvu ēkas ar lieliem logiem, plašām terasēm pirmajā stāvā un balkoniem - lieliski harmonizē ar apkārtējo vidi. 

Saliena Park Apartments atrodas starp diviem skaistiem Salienas parkiem, veidojot mierpilnu vidi drošā un zaļā dzīvojamajā kompleksā netālu no galvaspilsētas. Projektā kopumā ir 4 dzīvokļu mājas, katrā no tām 22 dzīvokļi dažādās kvadratūrās - sākot no 42 kvadrātmetru platības līdz pat 105 kvadrātmetriem, cenu diapazonā no 76 900 - 155 900EUR. 

Pašlaik rezervācijām ir atvērta Saliena Park Apartments dzīvokļu jaunākā māja - Līvu ielā 4. 7 dzīvokļi pieejami arī Līvu ielas 3 mājā un divi dzīvokļi - Līvu ielā 2

Dzīvokļi Pierīgā - īpašumi ar privātmājai raksturīgu komfortu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Lai arī Saliena ir daļa no Piņķu apdzīvotās vietas, kas atrodas Babītes novadā, arvien augošajā apkaimē tiek aizvadīta no visiem neatkarīga, autonoma ikdiena. Varētu pat teikt, ka šeit, ciešā galvaspilsētas tuvumā ir izveidota pašiem sava dabas ieskauta republika, kur vienlaikus izbaudīt gan mieru, gan komfortu un eiropeisku dzīvesveidu.

Šeit iekļauts viss ērtai un mūsdienīgai dzīvei nepieciešamais - kvalitatīvi dažādu veidu mājokļi: plašas savrupmājas, elegantas rindu mājas, mājīgi dzīvokļi un zemes apbūvei, komercplatības. 

Saliena var lepoties ne vien ar pieprasītiem, moderniem mājokļiem, bet arī mūsdienīgu infrastruktūru. Iedzīvotāju atpūtai un ērtībām izveidoti trīs parki un divi bērnu rotaļu laukumi, kas tiek uzpasēti un atjaunoti. Kopumā tie aizņem 14 hektārus: 11 hektāru platībā plešas Salienas Meža Parks jeb priežu mežs, kur izbūvēti celiņi pastaigām un sportam. Turpat pie mājas ir arī krāšņais Dārza Parks ar strūklaku, kā arī 0,3 hektārus plašais Augļudārza parks. Tajā izveidota piknika zona ar ugunskuru un grila vietām, dīķis, uzlikti soliņi, bruģēti celiņi, kā arī veikta apzaļumošana. Nesen iedzīvotāju priekam atklāts outdoor gym jeb āra trenažieru zāle, kā arī izveidota pašiem sava aplikācija, kas nodrošinās ātrāku un ērtāku apsaimniekošanas servisu.  

Visu oktobri vēl spēkā īpašais piedāvājums: iegādājoties dzīvokli Salienā, otrā stāvvieta bez maksas!

CITY24.LV IESAKA!

Apskati KARSTOS PIEDĀVĀJUMUS jaunajos mājokļu projektos un piedalies KONKURSĀ par iespēju laimēt aizraujošas brīvdienas Igaunijā, ÖÖD stikla mājā!

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Saliena Park Apartments - jaunais projekts - Babītes nov., Piņķi, Līvu iela 4 - 49.2 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Līvu iela 4-8, Saliena,
Piņķi, Babītes nov.
    • 49.2 m²
    • 2 ist.
    • 2/3 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Saliena Park Apartments - jaunais projekts - Babītes nov., Piņķi, Līvu iela 4 - 63.2 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Līvu iela 4-6, Saliena,
    Piņķi, Babītes nov.
      • 63.2 m²
      • 3 ist.
      • 2/3 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Zelta Rasa - jaunais projekts - Mārupes nov., Mārupe, Lielā iela 19k-2 - 40.4 m², 1 istaba - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Lielā iela 19k-2-42D,
      Mārupe, Mārupes nov.
        • 40.4 m²
        • 1 ist.
        • 3/5 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Zelta Rasa - jaunais projekts - Mārupes nov., Mārupe, Lielā iela 19k-2 - 57.9 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Lielā iela 19k-2-32D,
        Mārupe, Mārupes nov.
          • 57.9 m²
          • 2 ist.
          • 2/5 st.
          • Sludinājums nav aktīvs

          City24.lv

          Galvenais foto: skats uz Salienas teritoriju
          Publicēts 10.10.2019