Ievietot sludinājumu

Eiropas labāko elektromateriālu ražotāji tiksies izstādē “Taste of Baltik Elektro 2019“

25. oktobrī no plkst.11:00 līdz plkst.16:00 pašā krāsainākajā un iespaidiem bagātākajā vietā Rīgā  - Rīgas Centrāltirgū Piena paviljonā jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies “Baltik Elektro“ izstāde - Taste of Baltik Elektro 2019. 

Eiropas labāko elektromateriālu ražotāji tiksies izstādē Taste of Baltik Elektro 2019 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Dzīvība un rosība tirgū nerimst, tāpat kā pie “Baltik Elektro“!

Visas dienas garumā pasākumā pulcēsies Eiropas zināmākie elektromateriālu ražotāji - interesentiem būs apskatāmi vairāk kā 35 “Baltik Elektro“ sadarbības partneru stendi, kas izstādes apmeklētājiem pirmajiem ļaus iepazīties ar jaunākajiem piedāvājumiem elektromateriālu tirgū. Apmeklētājiem būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt vērtīgas konsultācijas no pieredzējušiem ekspertiem!

Ne velti par norises vietu izvēlēts tieši Rīgas Centrāltirgus - viens no īpašākajiem un aizraujošākajiem pārsteigumiem būs ekskursijas pa Centrāltirgus pagrabiem, kas apmeklētājus aizvedīs uz tā pazemes tuneļiem un parādīs kas slēpjas zem piena paviljona. Būs iespēja arī izstaigāt aizmirsto Centrāltirgus dzelzceļa staciju un pavērot tirgu no augšas.

Vairāk informācijas par izstādi un reģistrēšanās pasākumam mājas lapā: www.beevents.lv.

Reģistrācija izstādei un ekskursijas ir BEZMAKSAS!

Eiropas labāko elektromateriālu ražotāji tiksies izstādē Taste of Baltik Elektro 2019 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Baltik Elektro“ ir viens no vadošajiem elektro vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, ar 26gadu pieredzi šajā nozarē un jau 19gadus ir Würth grupas uzņēmums. Uzņēmuma ilgā darba pieredze ir stabilitātes paraugs un klientu uzticības rezultāts.

“Baltik Elektro“ sortimentā ir gan ikdienas darbos nepieciešamās preces un instrumenti, kas paredzēti elektriķiem, montāžas speciālistiem, gala lietotājiem un citiem nozares pārstāvjiem, kā arī specifiskas un ekskluzīvas preces, par kurām konsultācijas sniegs profesionāļu komanda.

City24.lv

Publicēts 11.10.2019