Ievietot sludinājumu

Pieejamo dzīvokļu skaits “Akācijās“ strauji samazinās - izvēlies savu!

23. novembrī, no plkst.11:00 līdz plkst.16:00,Imantas dzīvojamo māju kompleksā a href="https://www.city24.lv/lv/real-estate/new-projects-for-sale/location/6461424" target="_blank"“Akācijas“</a>, norisināsies a href="https://www.city24.lv/atverto-durvju-dienas/?&amp;utm_campaign=ADD&amp;utm_medium=banner&amp;utm_source=City24lv" target="_blank"Atvērto durvju diena</a>, kad projekta pārstāvji ciemos gaidīs ikvienu, kam aktuāla tāda mājokļa iegāde, kas ilgtermiņā sniegs iespēju dzīvot kvalitatīvā un patīkamā vidē, baudot ērtības un komfortu. Lai savu īsto mājokli izvēlēties būtu vienkāršāk, viesojoties “Akācijās“, būs iespējams apskatīt vairākus projekta paraugdzīvokļus - katram dzīvokļa izmēram ir izveidota demo versija, kas klientiem ļaus labāk saprast, kāds mājoklis no “Akāciju“ piedāvājuma būs vispiemērotākais. Atvērto durvju dienas laikā, projekta pārstāvji iepazīstinās arī ar aprēķinu piemēriem, cikšādi dzīvokļi izmaksā, piemēram, a href="https://akacijas.lv/lv/news/iegadajies_dzivokli_ar_altum_programmas_atbalstu_gimenem/" target="_blank"ģimenēm</a> un a href="https://akacijas.lv/lv/news/lidz_ar_valsts_atbalsta_programmu_jaunajiem_specialistiem_savs_dzivoklis_izmaksa_letak_neka_irets_ipasums/" target="_blank"jaunajiem speciālistiem</a>. 

Pieejamo dzīvokļu skaits Akācijās strauji samazinās - izvēlies savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Par godu Atvērto durvju dienai, mājokļu pircējiem tiek piedāvāts arī īpašs piedāvājums-

pērkot dzīvokli “Akācijās“, mājokļa cenā būs iekļauta noliktavas telpa pagrabstāvā, bet L un XL izmēra dzīvokļiem arī vienaauto stāvvieta . 

Dzīvojamo māju komplekss “Akācijas“ atrodas Imantā, Akāciju ielā2C. Projektu veido četras deviņu stāvu mājas, kurās izvietoti 216 dzīvokļi ar vienu, divām un trim guļamistabām, platībās no 39 līdz 79 m2. Visi jaunie mājokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un ir aprīkoti ar mūsdienīgai dzīvei nepieciešamajām ērtībām. Katra dzīvokļa plānojums ir pārdomāts tā, lai tie būtu piemēroti kājauniem un dinamiskiem cilvēkiem, tā ģimenēm ar bērniem. Dzīvokļu cenas projektā ir sākot no 1660 EUR/m². 

Pieejamo dzīvokļu skaits Akācijās strauji samazinās - izvēlies savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Priekšrocību projektam ir patiešām daudz - sākot ar ērto un zaļas vides ieskauto apkaimi, beidzot araugstajiem būvniecības standartiem un augstākās kvalitātes celtniecības materiāliem, kas izmantoti ēku būvniecībā, nodrošinot izcilu skaņas un siltuma izolāciju.

Būtiski, ka “Akācijas“ ir vienīgais ekonomiskās klases projekts Latvijā, kas var lepoties ar modernām rekuperācijas jeb ventilācijas sistēmām. Tās nodrošina efektīvu svaiga un tīra gaisa apmaiņu telpās visu diennakti, uzlabojot mājas iemītnieku labsajūtu - tas nozīme saldāku miegu, teicamas darba spējas, novērstu alerģiju risku. Kā arī, tās spēlē nozīmīgu lomu ikdienas sīkajos aspektos - mājoklī ātri tiek novērstas kulinārijas nevēlamās smaržas, mitro gaisu vannas istabā ātri nomaina svaigais gaiss, kas nozīmē, ka nerodas lieks mitrums, līdz ar to, arī pelējums. Pateicoties rekuperācijas sistēmām, nav vajadzīga dabīgā ventilācija, tādēļ, turot aizvērtus logus, telpu iemītniekus netraucē āra trokšņi. Liela artava tām ir arī augstas energoefektivitātes nodrošināšanā, jo netiek zaudēts siltums un apkures rēķini samazinās. Izmaksas par mājokli neietekmē arī lieki kvadrātmetri, jo dzīvokļi ir ergonomiski izplānoti, atbilstoši cilvēku vajadzībām dažādos dzīves ciklos.

Pieejamo dzīvokļu skaits Akācijās strauji samazinās - izvēlies savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Domājot par ērtībām, dzīvojamās mājas teritorijā ir auto stāvvieta, velo novietnes un vairāki bērnu rotaļu laukumi. Ērtākai saimniekošanai, pagrabstāvā katram dzīvoklim ir izvietotas noliktavas telpas. Tāpat šī projekta vajadzībām izbūvēts jauns piebraucamais ceļš no Jūrmalas gatves puses, kas aprīkots ar gaismekļiem, gājēju ceļu un gājēju pāreju.  

Vairāk par jauno dzīvojamo kompleksu uzzini projekta mājas lapā

 

City24.lv

Publicēts 22.11.2019