Ievietot sludinājumu

Liela interese par dzīvojamo namu “A52“ Artilērijas ielā. Pieejami pēdējie 3 dzīvokļi!

Novembra sākumā, Rīgas centrātika atklāts renovēts dzīvojamais nams “A52“, kas piedāvā 21 jaunu un mūsdienīgu mājokliērtā lokācijas vietā

Artilērijas ielā. Nama atjaunošanā ieguldīti 950 000 eiro, un šo varētu saukt par vienu no labākajiem piedāvājumiem, kāds šobrīd pircējiem pieejams pilsētas centrā. Par to liecina fakts, ka nepilna mēneša laikā teju visi projekta dzīvokļi jau atraduši savus jaunos saimniekus. Jau neilgi pēc projekta atklāšanas, pārdoto īpašumu skaits sasniedza 40%, savukārt 23. novembrī projektā norisinājās atvērto durvju diena, kas pulcēja lielu interesentu skaitu un klientiem ļāva klātienē iepazīties ar paveiktajiem darbiem un pieejamajiem īpašumiem. Arī atvērto durvju dienas ietvaros mājokļus izvēlējās vairākas ģimenes, kā rezultātā, šobrīd projektā pircējiem vēl pieejami pēdējie 3 mājokļi.    

Liela interese par dzīvojamo namu A52 Artilērijas ielā. Pieejami pēdējie 3 dzīvokļi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Viens no faktoriem, ko dzīvokļu pircēji šajā projektā novērtē visvairāk, ir mājokļu cenas, kas ir ļoti pievilcīgas pret attiecīgo piedāvājumu - sākot no 1500 eur/m2 pieejami dzīvokļi bez apdares, 1800eur/m2 - ar balto apdari, bet 2000 eur/m2 ir mājokļi ar pilnu apdari. Tačutie ir ne tikai jauni un skaisti dzīvokļi, bet arī papildu komforts un ērtības, kas ne vienmēr pieejamas Rīgas centra dzīvojamiem namiem. Ēkai ir savs, privāts bērnu laukums, savukārt noliktavu telpas kalpo ne vien praktiskam nolūkam, bet arī veido patīkamu, stilīgu un mājīgu vidi pagalmā. Liels pluss ir arī plašais stāvlaukums, kur bez raizēm iespējams novietot auto. 

Šobrīd projektā vēl ir pieejams 15.,16., un 18. dzīvoklis, kā arī par īpaši izdevīgu cenu ir iespēja iegadāties bēniņu stāvu, kas ļauj izveidot 72 m2 mansarda tipa dzīvokli. Kā informē projekta attīstītaji, līdz gada beigām arī šos dzīvokļus paredzēts izbūvēt līdz baltajai apdarei. 

Par projektu

“A52“ ir pilnībā renovēts, vidēji augsta segmenta daudzdzīvokļu nams, kas attīstīts, sekojot līdzi nekustamā īpašuma pircēju tendencēm - piedāvājot augstas klases dzīvokļus par pieejamu cenu ar mazāku dzīvojamo platību. Projekta attīstība kopumā ilga vienu gadu un tās laikā pilnībā veiktanama restaurācija un labiekārtošana. 

Artilērijas ielas piecstāvu namā ir 21 vienas līdz četru istabu dzīvoklis ar dzīvojamo platību no 21,7m2 līdz 88,9 m2. Jaunie mājokļi tiek piedāvāti gan ar daļēju, gan pilno apdari. Ēkas pagalmā ir bērnu laukums, noliktavu telpas, kā arī plašs stāvlaukums. Gan ēkas fasāde, gan iekštelpas ir pilnībā renovētas, izmantojot kvalitatīvus būvniecības un apdares materiālus. Vienlaikus dzīvokļa labiekārtošanā izmantoti tādi risinājumi kā “Boen“ parkets, “Atlas Concorde“ flīzes, “Duravit“ santehnikas iekārtas un citirisinājumi.  Projektā ir uzstādīta autonomā apkure, jaunākās paaudzes elektroenerģijas iekārtas un optiskais internets. 

Liela interese par dzīvojamo namu A52 Artilērijas ielā. Pieejami pēdējie 3 dzīvokļi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Par attīstītāju

Dzīvojamā nama “A52“ attīstītājs ir investīciju un biznesu attīstības uzņēmums “Amber Capital Holding“ un šis ir pirmais uzņēmuma attīstītais projekts nekustamo īpašumu segmentā, kas kopumā vērtējams kā ļoti veiksmīgs investīciju projekts, kas dod iespēju lūkot arī pēc nākamajiem objektiem. Šobrīd uzņēmums attīsta vēl divus līdzīgus projektus nekustamo īpašumu segmentā. Kopumā turpmāko trīs gadu laikā paredzēts attīstīt trīs šādus daudzdzīvokļu namus Rīgā un ārpus tās. 

AS “Amber Capital Holding“ ir investīciju un biznesu attīstību uzņēmums, kas specializējas ārvalstu investoru piesaistē. Viens no galvenajiem darbības virzieniem ir aktīvu pārvalde. “Amber Capital Holding“ grupas kopējais pamatkapitāls ir 3 miljoni eiro. Pēdējo trīs darbības gadu laikā piesaistītās ārvalstu investīcijas veido vairāk nekā 7 miljonus eiro, valsts budžetā investīciju piesaistes rezultātā ienesot vairāk kā 1 miljonu eiro. Nākamgad līdz ar jauno projektu attīstību uzņēmums plāno apgrozījumu dubultot.


Vairāk: www.ach.lv.  

KOMERCINFORMĀCIJA

City24.lv

Publicēts 28.11.2019