Ievietot sludinājumu

“Riverstone Residence“ Ķīpsalā - tikai 4 brīvi dzīvokļi un jaunas cenas!

Šis ir labs brīdis, lai izskatītu mājokļa iegādes iespējas jaunā Ķīpsalas projekt“Riverstone Residence“ pirmajā mājā. Šeit pircējiem pieejami vairs tikai 4 mājokļi un tagad tos iespējams iegādāties par jaunāmun vēlizdevīgākām cenām.  

Riverstone Residence Ķīpsalā - tikai 4 brīvi dzīvokļi un jaunas cenas! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Šobrīd piedāvājumā ir 3 divu istabu mājokļi dažādās komplektācijās. Viens no tiem ir pilnībā labiekārtots, mēbelēts un plašs divu istabu dzīvoklis1. stāvā par cenu 240 000 EUR. Mājas2. stāvā ir pieejams divu istabu mājoklisar balto apdari par 160 000 EUR. Savukārt ar pilnu apdari divu istabu dzīvoklis izmaksās 163 000 EUR. Savus jaunos saimniekus vēl gaida arī gaišs 5 istabu mājoklis ar balto apdari, augstiem griestiem un plašām terasēm. Tā kā dzīvoklis izvietots pa visu ēkas 3. stāvu, tam ir atsevišķa un tieša ieeja no kopējās kāpņu telpasŠim dzīvoklim jaunā cena ir 411 000 EUR.

Papildu informāciju par dzīvokļu apskates iespējām un jaunajām cenām iespējams uzzināt YIT LATVIJA mājas lapā, vai sazinoties ar pārdošanas speciālistēm: Zane Kaupere ([email protected], mob. 26310633), Zane Dimanta ([email protected], mob. 26525185), vai rakstot uz [email protected].

“Riverstone Residence“ veidos sešas jaunas ēkas ar mūsdienīgiem, kvalitatīviem un komfortabliem divu, trīs, četru un piecu istabu dzīvokļiem. Jaunā projekta mājokļu īpašnieki ik dienu varēs novērtēt pilsētas centra, Daugavas un Vecrīgas tuvumu.  

Dzīvokļi projekta mājā pieejami dažādās platībās, sākot no 56.1 m2 līdz 143.6 m2, ar baltu vai pilnu apdari. Papildu vērtību un ērtības mājokļiem dod lielās terases un balkoni. Iedzīvotājiempapildus iespējams iegādāties arī pazemes autostāvvietas un auto stāvvietas pagalmā. 


Teritorija ir labiekārtota, izgaismota un apzaļumota - bruģēti ceļi, apstādījumu grupas ar dažādiem jaunu koku stādījumiem, dekoratīviem stādiem un krūmiem, kā arī ierīkots apgaismojums. Bet jaunāko iedzīvotāju priekam izveidots rotaļu laukums.  


KOMERCINFORMĀCIJA

City24.lv

Publicēts 10.01.2020