Ievietot sludinājumu

Mūsdienīga un augstas kvalitātes biroju ēka pašā Rīgas centrā

Cīņā par talantiem darba devēji meklē kvalitatīvās biroju telpas un daudzi vēlas atrasties Rīgas centrā. Uzņēmumi atzīst, ka atrast biroju ar šādiem meklēšanas kritērijiem ir arvien grūtāk. Centra lokācija ir pievilcīga dažādu apsvērumu dēļ: darba devēji vēlās maksimāli atvieglot darbinieku loģistikas jautājumu ceļā uz un no darba vietasun pilsētas centrs ir ideāls risinājums šādā situācijā, jo visu veidu transporta pieejamība ļauj cilvēkiem ērti nokļūt līdz darbam gan no abiem Daugavas krastiem Rīgas ietvaros, gan arī no piepilsētas. Bez transporta pieejamības liela nozīme ir arī citai infrastruktūrai: veikali, bankas, institūcijas atvieglo ikdienu un minimizē stresu, kas saistīts ar laika plānošanu. 

Mūsdienīga un augstas kvalitātes biroju ēka pašā Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Nākamā gada pavasarī Rīgas biroju ēku saraksts tiks papildināts ar modernu Origo One biznesa centru, ko attīstaLinstow Center Management. Biroju telpas tiks izvietotas ēkas 4., 5. un 6. stāvos, savukārt, pirmie trīs stāvi tiek atvēlēti tirdzniecības centra darbībai.Līdz ar ēkas atklāšanu Rīgas biroju telpu tirgus kļūs par 11 500 m2 lielāks. Iespējamo nomājamo platību diapazons ir no 200 m2 līdz pat 5 000 m2, kas ir iespaidīgi, jo Rīgā šī ir pirmā ēka, kur lielam uzņēmumam vai uzņēmumu grupai ar 400 un vairāk darbiniekiem ir iespēja izmitināties vienā stāvā. 

Mūsdienīga un augstas kvalitātes biroju ēka pašā Rīgas centrā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Origo One ir klasiskais “mixed-use“ jeb jauktas lietošanas projekts, tas apvieno sevī tirdzniecības centra un biroju centra funkcijas. Šāda tipa ēku priekšrocības jau ir augsti novērtētas daudzās Eiropas valstīs un tās jau kļuvušas parierasto praksi. Ikdienas preču veikali, pakalpojumu sniedzēju apkalpošanas punkti, medicīnas pakalpojumu centri, sporta zāle - tas viss atvieglo ikviena darbinieka ikdienu, samazinot viņa raizes par laika plānošanu. Bez tam būtiska ir arī ietekme uz autotransporta izmantošanu, jo, visiem nepieciešamajiem pakalpojumiem un precēm esot pieejamām vienuviet, tiek būtiski samazināta izmantojamā transporta plūsma tuvākajā apkārtnē.  

Kaut gan Origo One biznesa centrs atrodas vienā ēkā ar tirdzniecības centru, biroju nomniekiem tiek nodrošināta atsevišķa ieeja, kas ļauj sadalīt cilvēku plūsmas un nodrošina nepieciešamo privātumu. 

Īpaša uzmanība tiek pievērsta sociālā rakstura uzlabojumiem. Origo One darba vide būs draudzīga darbiniekiem. Strādājot pašā pilsētas centrā ar intensīvu kustību, darba dienā viņiem būs iespējams baudīt atpūtu kādā no 5 zaļiem dārziem ēkas iekšpusē. Katram dārzam ir sava koncepcija un vizuālais risinājums. Turpinot dabas tuvuma tēmu biroju ēkā, jāpiemin ātrijs, kas šķērsos visu ēku, ļaujot dienas gaismai brīvi plūst, veidojot ēkas kodolu, pie kura cilvēki tiecas un jūtās labi.

Ēkas fasādes risinājumi tika rūpīgi izstrādāti, lai harmoniski iederētos apkārtējā vidē, kā arī respektējot tās vēsturisko mantojumu. Lai izveidotu pilnvērtīgu koptēlu, esošā Origo tirdzniecības centra ēka arī tiks renovēta gan iekštelpās, gan arī no ārpuses.

Attīstītāju ieguldījums apkārtējās infrastruktūras sakārtošanā ir milzīgs. Par saviem līdzekļiem Linstow Center Management ir uzņēmies Elizabetes un Satekles ielu krustojuma pārbūvi, pārveidojot šo pašreiz bīstamo vietu par regulējamu un visiem kustības dalībniekiem drošu ceļu. Velobraucēju ērtībām Elizabetes celiņš tiks pagarināts līdz pat Origo One pazemes autostāvvietai, un turpināsies līdz100 velonovietnēm. Jaunās ēkas autostāvvieta tiks palielināta līdz 250 vietām un savienota ar esošo pazemes autostāvvietu. Tiks arī nodrošinātas elektroautomobiļu uzlādes stacijas.

Interese par Origo One biroju ēku, tuvojoties nodošanai ekspluatācija, tikai pieaug. Tā ir pieprasīta dažādu sfēru pārstāvjiem. Kompānijas no mediju, patēriņa produktu, telekomunikāciju, informācijas tehnoloģiju, finanšu, apkalpošanas sfērām jau ir izvēlējušies Origo One par savu biznesa attīstības vietu. Aptuveni 40% no birojiem jau ir atraduši savus nomniekus. Pirmo nomnieku iebraukšana ir ieplānota jau 2020. gada pavasarī uzreiz pēc tās nodošanas ekspluatācijā.

Vairāk info par jauno OrigoOne biroju ēku šeitVairāk info par biroju telpām: [email protected], tālr. 26 35 67 34.


PLAŠĀKĀ JAUNO PROJEKTU IZVĒLE - TIKAI CITY24.LV! SKATIES ŠEIT!

Origo One

Publicēts 07.01.2020