Ievietot sludinājumu

Skanstes City /DUNTE jaunais veidols

Skanstes City ir viena no lielākajām un straujāk augošajām darījumu apkaimēm Rīgā, kurā šobrīd iznomājamo telpu kopējā platība sasniedz teju 50 000 m2. Jauno darījumu apkaimi veido vairākas biroju ēkas Skanstes ielā un Duntes ielā, kurās nomai pieejamas mūsdienīgas A un B klases biroju telpas platībā no 130 m2. Vērienīgas un acīm redzamas pārmaiņas piedzīvojusi Skanstes City /DUNTE biroju ēka, kuras nomnieki un viesi nu var izbaudīt estētiski pievilcīgās koplietošanas telpas un citas priekšrocības.

Skanstes City /DUNTE jaunais veidols - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Skanstes City /DUNTE īpašnieki SG Capital pēc ēkas iegādes ieguldījuši apjomīgas investīcijas ēkas inženiertīklu, ventilācijas sistēmas, liftu, pieguļošās teritorijas, pazemes autostāvvietas un koplietošanas telpu uzlabošanā, radot sakārtotu, mūsdienīgu un starptautiskiem standartiem atbilstošu vidi, kurā ikvienam ir patīkami uzturēties. Ēkai piešķirtais “BREEAM In-Use“ ilgtspējības sertifikāts apliecina tās atbilstību starptautiskiem energoefektivitātes, ilgtspējības un drošības standartiem, kas nodrošina augstāku ēkas lietošanas, drošības un apkārtējās vides kvalitāti gan tās lietotājiem un apmeklētājiem, gan arī apkārtējiem iedzīvotājiem.

Skanstes City /DUNTE jaunais veidols - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Košas akcenta krāsas, kas kalpo arī kā navigācijas elementi, jauns grīdas segums, daudzveidīgs apgaismojums, mūsdienīgi navigācijas risinājumi un citi interjera elementi rada vēlmi ilgāk uzkavēties mājīgajās telpās, ko uzsver arī Skanstes City /DUNTE nomnieki. SIA Kapitel biroja vadītāja Gita Pūciņa par jauno Skanstes City /DUNTE vidi stāsta: “Mūsu gads ar jauno ēkas īpašnieku SG Capital ir bijis gādības pilns, vienmēr saņemot ātru atbildes reakciju uz visiem mūsu jautājumiem, situācijām un vajadzībām. Ļoti priecē tas, ka ēkas sabiedriski lietojamās telpas ir ieguvušas jaunu pievilcīgu un sakoptu izskatu, kas padara ēku daudz mājīgāku. Redzam, ka Skanstes City pārstāvji dara visu iespējamo, lai ēkas nomnieki un apmeklētāji šeit labi justos. Tā tikai turpināt!“ Arī SE Moller Baltic Import darbinieki vērtē pozitīvi līdzšinējo sadarbību un ir priecīgi par  Skanstes City /DUNTE koplietošanas telpu jauno un košo veidolu, biroja vadītāja Ingrīda Vaska stāsta: “Ir patīkami ienākt labi izremontētās un gaumīgās biroja ēkas koplietošanas telpās. Paldies par patīkamo sadarbību.“

Skanstes City /DUNTE jaunais veidols - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Skanstes City /DUNTE savus birojus iekārtojuši vairāki spēcīgi nomnieki, kuri guvuši atzinību vietējā un starptautiskā tirgū. Viena no būtiskām priekšrocībām, kuras labprāt izmanto nomnieki, ir daudzveidīgi un elastīgi telpu risinājumi, kas, ņemot vērā nomnieku darbības specifiku un vēlmes, tiek pielāgoti viņu vajadzībām un domu lidojumiem. “Novērtējam jaunā ēkas īpašnieka pūliņus, lai uzlabotu gan biroja funkcionālo, gan estētisko sniegumu - telpas ir kļuvušas mājīgākas, vizuāli pievilcīgākas un arī komfortablākas. Patīkami, ka īpašnieks uzklausa mūsu vēlmes un priekšlikumus un operatīvi reaģē,“ stāsta Intrum Latvia Biznesa attīstības un projektu vadības direktors Baltijā Kristaps Tomsons.

Skanstes City piedāvā unikālu iespēju vienoties ne tikai par telpu, bet arī apdares risinājumu pielāgošanu nomnieka vēlmēm. “Paldies Skanstes City pārstāvjiem, kuri katru dienu rūpējas par mūsu labsajūtu. Esam kopīgiem spēkiem veiksmīgi izremontējuši biroja telpas un pielāgojuši mūsu velmēm,“ tā par ikdienu Skanstes City stāsta SIA DE valdes loceklis Elāns Dmitrijevs. Tā arī Servier Latvia direktora asistente Jana Zeltiņa norāda: “Esam gandarīti par veiksmīgo sadarbību un atsaucību. Ja rodas kādas problēmas vai neskaidrības, tās tiek iespējami ātri risinātas. Augstu vērtējam to, ka arī mūsu ierosinājumi tiek uzklausīti un realizēti.“

“Priecājamies par līdzšinējo sadarbību ar mūsu nomniekiem, kopīgiem spēkiem radot optimālus un efektīvus risinājumus viņu jaunajām biroju telpām. Mums ir svarīgi, lai ikviens Skanstes City nomnieks justos labi un motivēti, tādēļ jau sadarbības sākumā piedāvājam vienoties par telpu un apdares risinājumu pielāgošanu viņu vēlmēm. Uzskatām, ka šāda pieeja ir ļoti būtiska priekšrocība, kuru mēs īstenojam arī citās mūsu biroju ēkās Skanstes ielā un Brīvības ielā 39,“ stāsta SG Capital valdes loceklis Rihards Šafranovičs.

Izvēlies arī Tu savu biroju jaunā, multimodālā darījumu apkaimē Skanstes City, zvanot uz +371 2644 3262 vai rakstot [email protected].

Skanstes City

Publicēts 13.01.2020