Ievietot sludinājumu

Grupu pirkumā par cenu zem tirgus vērtības izpārdod dzīvokļus Blaumaņa ielā

Iespējas iegādāties nekustamo īpašumu kļūst arvien plašākas un daudzveidīgākas. Bez klasiskajiem ceļiem pastāv vairāki citi koncepti, kas pirkumu var padarīt patiešām izdevīgu un veiksmīgu gan pārdevējam, gan pircējam. Viens no unikālākajiem konceptiem šobrīd ir grupu pirkums, kas nekustamā īpašuma tirgū parādījies tikai nesen, un pašlaik tiek īstenots divu Rīgas centra ēku dzīvokļu iegādes piedāvājumā Blaumaņa ielā 9 un 9a. 

Grupu pirkumā par cenu zem tirgus vērtības izpārdod dzīvokļus Blaumaņa ielā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Grupu pirkums - kā tas darbojas? 

Grupu pirkums paredz vairāku nekustamā īpašuma vienību pārdošanu vienlaikus - noteiktā laika termiņā pircējiem tiek piedāvāts rezervēt sev izvēlēto īpašumu (piemēram, dzīvokli), iemaksājot rezervācijas naudu noteiktajā apmērā. Kad visas nekustamā īpašuma vienības ir rezervētas, tādējādi potenciālajiem īpašniekiem apstiprinot gatavību veikt pirkumu, grupu pirkums uzskatāms par izdevušos un tālāk tiek formēti nepieciešamie dokumenti, lai noslēgtu pirkuma procesu. Ja noteiktajā termiņā visi dzīvokļi netiek rezervēti, darījums nenotiek un visas iemaksātās rezervācijas summas tiek atgrieztas to iemaksātājiem. Turklāt, šādus darījumus var uzskatīt par veiksmīgiem jeb izdevīgiem, jo grupu darījumā nekustamais īpašums vai tā vienības tiek piedāvāts par cenu zem to tirgus vērtības. Tāpat viens pircējs var iegādāties vienu vai vairākas nekustamā īpašuma vienības, tā kļūstot par pilntiesīgu to īpašnieku.

Par īpašumiem Blaumaņa ielā 

Daudzdzīvokļu ēka Blaumaņa ielā 9 ir arhitekta Konstantīna Pēkšēna celts mūra dzīvokļu nams, pirmajā stāvā piedāvājot vietu arī komerctelpām. Sešstāvu nams būvēts laika posmā no 1898. -

1899. gadam un kopumā sastāv no 36 dzīvokļiem, platībās no 60 līdz 290 m2. Pirmskara laikā būvētās ēkas kopējā dzīvojamā platība ir 4300 m2. Savukārt Blaumaņa 9a ēka ir pagalma māja, kurai var piekļūt no Blaumaņa ielas. Nama sešos stāvos izvietoti 23 dzīvokļi ar platībām no 33 līdz 52 m2. Ēkas kopējā dzīvojamā platība ir 1060 m2.

Projekta īstenošanas laikā tiks uzsākta abu ēku renovācija, kas iekļaus koplietojamo telpu, komunikāciju un apsildes sistēmas remontu, ūdens un kanalizācijas sistēmas salabošanu, kā arī elektrības tīkla labojumus. Tiks veikts remonts pagrabā, atjaunots jumts, ēku durvis, logi, kāpņu telpas, kā arī labiekārtota pagalma teritorija. Jāņem vērā, ka remontdarbu laikā, kurus plānots pabeigt līdz 2020. gada beigām, netiks veikti uzlabojumi pašos dzīvokļos. 


Grupu pirkumu īsteno Igaunijā reģistrēts un licencēts uzņēmums “Bulkestate“, piedāvājot nekustamā īpašuma iegādi grupu pirkuma veidā. Piedāvājums tiek īstenots sadarbībā ar nekustamā īpašuma aģentūru “InCity“, kas, balstoties uz ilggadēju pieredzi, nodrošina profesionālu palīdzību saviem klientiem, palīdzot atrast piemērotāko īpašumu, kā arī ar iegādes procesu, noformējot nepieciešamos dokumentus.

Plašāku informāciju par piedāvātajiem dzīvokļiem un to iegādes nosacījumiem iespējams uzzināt:šeit.  

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Blaumaņa iela 9a - 33 m², 1 istaba - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Blaumaņa iela 9a,
Centrs, Rīga
    • 33 m²
    • 1 ist.
    • 4/6 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Blaumaņa iela 9 - 57 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Blaumaņa iela 9,
    Centrs, Rīga
      • 57 m²
      • 2 ist.
      • 2/6 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Blaumaņa iela 9a - 52 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Blaumaņa iela 9a,
      Centrs, Rīga
        • 52 m²
        • 2 ist.
        • 4/6 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Blaumaņa iela 9 - 71 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Blaumaņa iela 9,
        Centrs, Rīga
          • 71 m²
          • 3 ist.
          • 2/6 st.
          • Sludinājums nav aktīvs


          KOMERCINFORMĀCIJA

          InCity

          Publicitātes foto/ InCity
          Publicēts 22.01.2020