Ievietot sludinājumu

Nāc un iepazīsti renovēto pirmskara kluba tipa māju - projektu Ģertrūdes ielā 99

Nāc un iepazīsti renovēto pirmskara kluba tipa māju - projektu Ģertrūdes ielā 99 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Pavisam drīz, jau 29. februārī norisināsies Atvērto drurvju dienu maratons, kura ietvaros projektā būs speciāls piedāvājums 3 - istabu dzīvokļu pircējiem. 

Nāc un iepazīsti renovēto pirmskara kluba tipa māju - projektu Ģertrūdes ielā 99 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Ēka ir tikko pilnībā renovēta, mainītas visas komunikācijas, jauns apkures katls, renovētas fasādes, kapņu telpa, saglabāti vēsturiski elementi, iekārtots demo dzīvoklis ar kvalitatīvu apdari un iebūvētu virtuvi. Ēka kopumā sastāv tikai no 15 dzīvokļiem un 2 komercplatībām. Pieejami kompakti 2 - 3 istabu dzīvokļi ar pārdomātiem plānojumiem platībās no 43 - 67 m2. Īpaši jāizceļ 2. stāva dzīvokļi ar plašajiem jūgenstila apaļajiem logiem fasādes daļā, kas papildina dzīvokļa interjeru un akcentē gaišumu dzīvokļos. Šobrīd projektā rezervēti jau 5 dzīvokļi un abas komerctelpas. 

Jaunajiem īpašniekiem būs iespēja izvēlēties dzīvokļus ar balto apdari, kā arī dzīvokļus ar pilnu iekšējo apdari ar augtsvērtīgiem apdares materiāliem. Projekta attīstītājs piedāvā visus dzīvokļus pabeigt ar pilnu iekšējo apdari, kā arī uzstādīt iebūvētu virtuvi.

Ēka apgādāta ar visām mūsdienu komunikācijām, katram dzīvoklim ir paredzēti individuāli skaitītāji. Iedzīvotāju ērtībām un konfortam tiek labiekārtots pagalms, izveidota virszemes autostāvvieta 8 automašīnām ēkas iekšpagalmā un ierīkotas mantu glabātuves ēkas pagrabstāvā. Par atsevišķu samaksu varēs iegādāties gan autostāvvietas, gan mantu glabātuves.

Projekta renovācijā ieguldīti 750 000 EUR, vēl norisinās pēdējie nelieli iekšdarbi, bet visi jaunie iedzīvotāji jau droši varēs uzsakt dzīvot projektā mēneša laikā. 

Nāc un iepazīsti renovēto pirmskara kluba tipa māju - projektu Ģertrūdes ielā 99 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Vēsture

Jūgendstila mūra īres nams celts 1912. gadā, arhitekts Eižens Laube, viens no jūgendstila aizsācējiem Latvijā, kurš izkopa nacionālā romantisma virzienu. 

Ģertrūdes iela

Ģertrūdes iela ir viena no Rīgas centra vietējas nozīmes ielām, ielas trase ierīkota 18. gadsimta vidū, dodot tai Lielās Kalēju ielas nosaukumu. Kopējais Ielas garums - 1962 metri. Ģertrūdes iela, pateicoties tās ģeogrāfiskajam novietojumam, ir viena no samērā klusajām pilsētas centra ielām, līdz ar to ēku pirmajos stāvos izvietoti daudzi nelieli veikaliņi un saloni. 


Priekšrocības

Ģertrūdes 99 nams ir ātri sasniedzams no Rīgas aktīvā centra un tam nodrošināta ērta un ātra piekļuve no dažādām Rīgas pusēm, kas liek izvairīties no pilsētas sastrēgumu periodiem.  Ap projektu “G99“ ir ērti novietot automašīnu un ir lieliski attīstīta sabiedriskā transporta kustība. Blakus atrodas veikali, kafejnīcas un bērnudārzs, kas atrodas kvartāla attālumā.

Projekta ekskluzīvais pārdevējs un konsultants - kompānija Starlex Real Estate uzskata, ka projekts ir unikāls un ekskluzīvs ar savu mazo dzīvokļu skaitu, ērto piekļuvi un autostāvvietām, konkurētspējīgo cenu, kā arī unikalitāti dzīvokļa apdares iespējās, ko attīstītājs ir gatavs pielāgot klienta gaumei. 

Sīkāka informācija projekta mājaslapā.

Starlex Real Estate

Publicēts 18.02.2020