Ievietot sludinājumu

Jaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu!

Jaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Sestdien, 29. februārī, no plkst.11.00 līdz plkst.16.00 jaunajos mājokļu projektos norisināsies Atvērto durvju dienas maratons. Šajā dienā apmeklētājiem savas durvis vērs vairāki jaunie projekti Rīgā un Pierīgā. Jaunos dzīvokļus ikviens varēs apskatīt un izstaigāt klātienē, bet aktuālajos jautājumos par dzīvokļa izvēli un iegādes iespējām konsultēs zinoši speciālisti.  

DAUGAVAS KREISO KRASTU UN PIERĪGU MARATONĀ PĀRSTĀVĒS:

NORDEĶU MĀJASJaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Nordeķu mājas sevī iemieso visas priekšrocības, ko var sniegt tuvā Pārdaugava kā izsenis augsti novērtēta un lieliska dzīvesvieta, kā arī ērtības un komfortu, ko nodrošina jaunākās būvniecības tehnoloģijas un moderni arhitektoniskie risinājumi, kas izmantoti, lai taptu jaunais ziemeļnieciskā rakstura projekts Slokas ielā 86, pie Nordeķu parka. 

Parka tiešais tuvums projektam piešķir īpašu šarmu un pievienoto vērtību. Tas nozīmē dabas tuvumu - zaļu un klusu vidi, allaž patīkamu skatu pa logu un dažādas atpūtas/sporta aktivitāšu iespējas nepilnu 200 metru attālumā no mājām. Ņemot vērā parka apkaimes vēsturisko elpu, Nordeķu mājas projektētas un būvētas kā mazstāvu (trīs stāvu) projekts, kurā ir vien 20 dzīvokļi. Savukārt tas nozīmē mazāku cilvēku plūsmu, kas jau tā mierīgajai videi piešķir vēl vairāk privātuma un mierpilnas atmosfēras.

Nordeķu māju divu un trīs istabu dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un rūpīgi pārdomātu telpu plānojumu, platībās no 39,1 līdz 80,1 m2. Mājokļiem, atkarībā no izkārtojuma stāvos, ir balkoni vai lodžijas. Iedzīvotāju ērtībām pieejama slēdzama saimniecības telpa velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai un uzglabāšanai, autostāvvieta, kā arī ir ierīkots bērnu spēļu laukums. Papildu drošībai mājas teritorija aprīkota ar žogu un vārtiem. Uzzināt vairāk!  

Ikmēneša maksājums šajā projektā - sākot no 243 EUR. Konsultācijai pie bankas speciālistiem piesakies šeit.*

KULDĪGAS 32Jaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Kuldīgas ielas 32 projekts ir 1929. gadā  būvēta, pamatīga  četru stāvu mūra ēka  Āgenskalnā.  Šobrīd ir uzsākta dzīvojamās ēkas renovācija, atjaunojot ēkas fasādi un kāpņu telpu.

Dzīvojamais nams piedāvā divu līdz četru istabu dzīvokļus, ar platībām sākot no 51 m2, līdz pat lielākajam mājoklim, kas ir 111 m2 plašs. 

Pie dzīvojamās mājas ir plašs pagalms, kurā būs iespējams iegādāties arī stāvvietu automašīnai un telpas mantu uzglabāšanai. 

Projekta ēka sevī iekļauj atsevišķus dzīvokļa īpašumus, savukārt zeme zem ēkas ir kopīpašumā. Uzzināt vairāk!

Ikmēneša maksājums šajā projektā - sākot no 143 EUR. Konsultācijai pie bankas speciālistiem piesakies šeit.*

Nodots ekspluatācijā! BALOŽU 7 Jaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Daudzdzīvokļu ēka Legato ir moderna 3 stāvu dzīvojamā māja, kas iekļaujas klusās Baložu ielas kopējā apbūvē. Liela projekta priekšrocība ir norobežotais iekšpagalms ar bērnu laukumu, kas kalpo par lielisku vietu, kur piedzīvot unikālo Āgenskalna sajūtu un justies kā privātmājā.

Projekta ēkai ir dabīga koka fasāde un logi, kas nodrošina izcilu telpu apgaismojumu. Būvējot projektu izmantoti augstas kvalitātes apdares materiāli, kas attiecīgi nodrošina augstu energoefektivitāti. Katram dzīvoklim ir ietilpīga noliktavas telpa ēkas pagrabstāvā. Uzzināt vairāk! 

Ikmēneša maksājums šajā projektā - sākot no 325 EUR. Konsultācijai pie bankas speciālistiem piesakies šeit.*

MĀRUPES NAMI Jaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Projektā Mārupes nami pieejami divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar mūsdienīgu un pārdomātu plānojumu, platībās no 47 līdz 110 m2, un iespēju izvēlēties balto vai pilno apdari. 

Mārupes namu apkārtne labiekārtota, rūpējoties par ilgtspēju un iespējām pavadīt laiku kopā. Mājas pagalmā ierīkots bērnu laukums mazākajiem, taču kopīgu aktivitāšu, ģimeņu saliedēšanās un kaimiņu socializēšanās nolūkos mājas tuvumā pieejama atpūtas zona, kas sniedz iespējas aktivitātēm svaigā gaisā vai piepilsētas miera baudīšanai ar tuvajiem. 

Mārupes namus ieskauj pārdomāta infrastruktūra, kas svarīga ne vien steidzīgajiem, bet arī ģimenēm ar bērniem. Mājas tuvumā pieejami visi ikdienā svarīgie pakalpojumi, tostarp arī bērnudārzs un skola, kā arī iepirkšanās iespējas un citas sabiedriskās vietas. Uzzināt vairāk!

Ikmēneša maksājums šajā projektā - sākot no 215 EUR. Konsultācijai pie bankas speciālistiem piesakies šeit.*

SALIENAJaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Salienas dzīvokļu māju projektā Saliena Park Apartments šobrīd pieejami 15 mājokļi. Visas Saliena Park Apartments dzīvokļu mājas ir pilnībā pabeigtas un īpašumus var izvēlēties gan projekta mājā Līvu ielā 3 (pieejams 1 dzīvoklis), gan jaunākajā un svaigākajā mājā - Līvu ielā 4 (pieejami 14 mājokļi). 

 

Saliena Park Apartments ir dzīvokļu projekts, ko izstrādājuši respektabli arhitekti, un kas veidots ar skatu uz grandiozo Salienas apzaļumoto teritoriju un parkiem. Tās ir četras mazstāvu ēkas ar lieliem logiem, plašām terasēm un balkoniem, veidojot mierpilnu vidi drošā un zaļā dzīvojamajā kompleksā netālu no galvaspilsētas. Uzzināt vairāk!

Ikmēneša maksājums šajā projektā - sākot no 286 EUR. Konsultācijai pie bankas speciālistiem piesakies šeit.*

TUVIDIJaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Jaunajā dzīvokļu projektā Tuvidi šobrīd pārdošanā pieejami vairs tikai 7 (divi 2 istabu un pieci 3 istabu) dzīvokļi.

Tuvidos pieejami mūsdienīgi un funkcionāli divu un trīs istabu dzīvokļi ar plašām terasēm un logiem, kas vērsti uz rietumiem un austrumiem. Jauno projektu novērtēs tie, kuriem ikdienā svarīgs kā galvaspilsētas tuvums un tās ērta sasniedzamība, tā arī dabas klātesamība. Katra dzīvokļa logi vērsti arī uz blakus esošo priežu mežu, kas ik dienas priecē ar savu krāšņo daudzveidību laikapstākļu ietekmē.

Iedzīvotājiem pieejams viss ikdienā nepieciešamais - blakus Tuvidiem atrodas Baložu vidusskola un bērnudārzs, pāris minūšu gājiena attālumā ir pārtikas un sadzīves preču veikaliņi, sabiedriskā transporta pieturvieta, bibliotēka un kultūras nams. Baložu pilsētas teritorijā ir daudz priežu meži, kuros doties garās pastaigās, nodoties aktīvajai atpūtai svaigā gaisā, rīkot piknikus, izvest pastaigā savu četrkājaino draugu un baudīt meža veltes. Uzzināt vairāk!

*Ikmēneša maksājums šajā projektā - sākot no 267 EUR. Konsultācijai pie bankas speciālistiem piesakies šeit.*

Jaunie mājokļi Daugavas kreisajā krastā un Pierīgā aicina uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKONKURSS!

Reģistrējoties un apmeklējot Atvērto durvju dienas maratonu (vienu vai vairākus objektus), Tu piedalīsies konkursā, ar iespēju laimēt šūpuļkrēslu sava interjera atsvaidzināšanai no ALANDEKO! Vairāk uzzini šeit! 


*Mēneša maksājums aprēķināts, ņemot vērā lētāko īpašuma cenu un pieņemot, ka kredīta termiņš ir 30 gadi, procentu likme 2.5% un Jūsu līdzdalība 15%. Kalkulatora aprēķiniem ir informatīvā nozīme. Lai uzzinātu precīzāku informāciju, iesakām pieteikties konsultācijai pie bankas kredītspeciālista.

City24.lv

Publicēts 19.02.2020