Ievietot sludinājumu

Baudāma dzīve pilsētas centrā sākas ar mājokli! Uzsāk dzīvokļu pārdošanu projektā “Klusā iela 11“

Dzīvošanai pilsētas centrā ir daudz priekšrocību, bet lai pilsētas dzīvi varētu baudīt par 100%, ļoti svarīgs ir mājokļa jautājums. Ja savā mājoklī varam justies komfortabli un spējam saņemt tās ērtības, ko pieprasa mūsdienu augstā latiņa, tikai tad centra kā lokācijas priekšrocības iegūst savu jēgu un pievienoto vērtību. Lūkojot pēc jauniem un svaigiem mājokļiem pilsētas centra rajonā, iepazīstinām ar mājokļu projektu “Klusā iela 11“. Tas ir pilnībā atjaunots, vēsturisks nams, kur saglabātas vērtīgas vēsturiskas detaļas, bet, tajā pašā laikā, ir nodrošinātas arī visas mūsdienu prasības - piemēram, kvalitatīva un rūpīga apdare, jaunas inženierkomunikācijas un elektroinstalācija, droša, apsargāta vide un vienmēr pieejama personīgā vieta automašīnai mājas pagalmā. Baudāma dzīve pilsētas centrā sākas ar mājokli! Uzsāk dzīvokļu pārdošanu projektā Klusā iela 11 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMājokļu projekts “Klusā iela 11“ ir Augusta Malvesa projektēta un laika posmā no 1910. - 1912. gadam celta pamatīga un laika gaitā sevi pierādījusi piecu stāvu māja, kas sākotnēji celta kā īres nams, bet tagad, pēc pilnīgas rekonstrukcijas, šeit iespējams iegādāties 10 līdz pēdējai detaļai izstrādātus, īpašus dzīvokļus, kuriem, ņemot vērā seno mantojumu, līdzīgus atrast nebūs viegli.

Renovētā nama dzīvokļu teju izcilību apliecina kaut vai fakts, ka, piemēram, nevienā no dzīvokļu vannas istabām nebūs vienādu flīžu vai standarta risinājumu. Gan fasādes apdarē, gan iekšdarbos izmantoti augstas kvalitātes materiāli un maksimāli ir saudzētas vēsturiskās vērtības - jumtu sedz māla dakstiņu jumts, kāpņu telpā saglabātas oriģinālās flīzes un kāpņu margu lenteri, bet dzīvokļos atjaunotas oriģinālās ķieģeļu sienas, kas iekštelpām dod īpašu gaisotni. Ne mazāk svarīgas ir kvalitatīvās koka grīdas, durvis, koka logi un palodzes. No praktiskajām priekšrocībām ir vērts pieminēt ar signalizāciju aprīkotas mantu glabātuves, kas atrodas mājas pagrabstāvā, un vietas automašīnām labiekārtotā un bruģētā pagalmā.Baudāma dzīve pilsētas centrā sākas ar mājokli! Uzsāk dzīvokļu pārdošanu projektā Klusā iela 11 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPar drošību runājot, apsardzes sistēmas pieejamas ne vien dzīvokļos un noliktavās, bet arī mājas koplietošanas telpās un teritorijā, ko uzrauga novērošanas kameras. Uzstādīts arī video domofons - ar iespēju redzēt gan ielas, gan pagalma ieejas durvis. Savukārt iebraukšana mājas teritorijā tiek organizēta caur automātiskajiem vārtiem, lietojot pulti, vai piezvanot. Iedzīvotāju ērtībām durvju atslēgas ir ar masterkey sistēmu, kas nozīmē, ka ar vienu atslēgu var atslēgt gan sava dzīvokļa, gan ārdurvis, gan pagraba durvis. Iekļūšana kāpņutelpā iespējama ar kodatslēgu, čipatslēgu un mastekey atslēgu.

Arī apkārtne ir draudzīga un patīkama topošajiem projekta iedzīvotājiem. Ielas otrā pusē atrodas plaša zaļā zona - parks/ Lielie kapi, kas sen jau ir zināms kā apkārtējo iedzīvotāju iecienīta pastaigu vieta. Dažu minūšu laikā ir iespēja sasniegt pārtikas veikalus un citas ikdienā nepieciešamo pakalpojumu sniegšanas vietas, izglītības iestādes utml. Bet ja nepieciešamas plašākas izvēles iespējas, turpat pie mājas pieejami arī dažādi sabiedriskā transporta veidi, kas aizvedīs uz vajadzīgo vietu citur galvaspilsētas centrā vai galvaspilsētas rajonos. 

Kopumā projektā pieejami 10 dzīvokļi - viens kompakts (23 m2) vienistabas dzīvoklis, 75 m2 plaši četristabu un 65 m2 lieli trīsistabu mājokļi. Savukārt ēkas pēdējā - piektajā stāvā izvietoti divi unikāli divlīmeņu dzīvokļi ar balkoniem. 

Par mājokļu piedāvājumu un iespējām tos iegādāties vairāk uzzināt iespējams arī projekta FB lapā.   

KOMERCINFORMĀCIJA

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Klusā iela 11 - 22.7 m², 1 istaba - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Klusā iela 11-2,
Centrs, Rīga
    • 22.7 m²
    • 1 ist.
    • 1/5 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Klusā iela 11 - 66.2 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Klusā iela 11-6,
    Centrs, Rīga
      • 66.2 m²
      • 3 ist.
      • 3/5 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Klusā iela 11 - 74.9 m², 4 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Klusā iela 11-5,
      Centrs, Rīga
        • 74.9 m²
        • 4 ist.
        • 3/5 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Rīga, Centrs, Klusā iela 11 - 67.6 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Klusā iela 11-10,
        Centrs, Rīga
          • 67.6 m²
          • 3 ist.
          • 5/5 st.
          • Sludinājums nav aktīvs

          City24.lv

          Publicēts 20.02.2020