Ievietot sludinājumu

Pēdējās iespējas kļūt par “Skanstes Parka“ iemītnieku - vairs pieejami tikai daži dzīvokļi

Skanstes apkaime ir Rīgas rajons, par kuru droši var teikt - tas strauji aug un attīstās. Te top ne tikai jauni dzīvojamie nami, bet arī nozīmīgas kultūras/ izklaides platformas (viens no jaunākajiem veikumiem - “Hanzas Perons“) un moderni, pasaules līmeņa biroji. Šis ir arī īstu sporta cienītāju rajons. Ņemot vērā nozīmīgu sporta centru tiešo tuvumu (piemēram, “Elektrum Olimpiskais centrs“), savu ikdienu iespējams dažādot ar plaša spektra sporta aktivitātēm. Savukārt, pateicoties jauno projektu attīstībai, arī apkārtējā vide ir sakopta, zaļa, droša un mūsdienīgas infrastruktūras ieskauta, lai ik vakaru vai rītu varētu doties uzmundrinošā skrējienā vai relaksējošā pastaigā.Pēdējās iespējas kļūt par Skanstes Parka iemītnieku - vairs pieejami tikai daži dzīvokļi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNu jau par neatņemamu Skantes apkaimes sastāvdaļu ir kļuvis kompānijas “Merks“ projekts “Skanstes Parks“, kas ir teju izpārdots, un varētu teikt, ka šobrīd ir pēdējās iespējas kļūt par pieprasītā un novērtētā projekta iemītnieku, jo pašlaik te pieejami vēl pēdējie 4 divu istabu mājokļi. Svarīgi, ka īpašumu pircējiem būs iespēja iegādāties arī vienu vai vairākas autostāvvietas. Tās iespējams iegādāties arī iedzīvotājiem no blakus esošajiem projektiem.  

Projekts “Skanstes Parks“ saņēmis galveno balvu konkursa “Gada labākā būve Latvijā 2017“ kategorijā “Dzīvojamā jaunbūve“ un augstāko vērtējumu konkursa “Energoefektīvākā ēka Latvijā 2018“ dzīvojamo namu kategorijā. Liela dzīvojamā platība dzīvokļos, plaši panorāmas logi, pazemes stāvvietas, plaši balkoni, parks pie mājas, rotaļu laukums bērniem dažu soļu attālumā. Un tas viss - jaunās un augstākās klases energoefektivitātes ēkās. Izvēloties dzīvot “Skanstes Parkā“, ir iespēja saņemt visu to, ko sniedz Rīgas centra priekšrocības un vēl vairāk - šeit pieejamas ekstras, kas centra namu iemītniekiem bieži nav pieejamas, jo dzīvojot šeit, “centrs“ nozīmē priekšrocības, nevis ierastos centram raksturīgos sarežģījumus.


Vairāk par Skanstes Parka mājokļiem 

Ērtības

    viss ikdienā nepieciešamais atrodas dažu minūšu attālumā. Skolas un bērnudārzi, lielveikali, sporta centrs, medicīnas iestādes un skaistumkopšanas saloni, kafejnīcas un restorāni, kā arī sabiedriskais transports.

Pārdomāts plānojums

    dzīvokļi veidoti ar rūpīgi pārdomātu plānojumu, kas ļauj racionāli izmantot visu dzīvojamo telpu. Mājokļi tiek pārdoti ar pilnībā pabeigtu iekšējo apdari - vairogparketa grīdām, krāsotām sienām un griestiem, pilnībā izbūvētiem sanitārajiem mezgliem un elektroinstalācijām. Trim no brīvajiem dzīvokļiem ir terase ar privāto zālāju. Plašuma sajūtu mājoklī rada arī augstie griesti - 2,90 m.

Palīgtelpas

    nama pirmajā stāvā ir ierīkota koplietošanas telpa, kurā ikviens var ērti novietot velosipēdu vai bērnu ratiņus. Papildu tam ir iespēja iegādāties nelielu noliktavu.

Autostāvvieta

    mājas autostāvvietā katram dzīvokļa īpašniekam ir paredzēta vieta vismaz vienai automašīnai. Uz autostāvvietas jumta tikai mājas iedzīvotājiem ir labiekārtota un apzaļumota terase, uz kuras iespējams laiski pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem.  

Lifts

    namā ir ierīkots lifts, kurā pārvadāt arī bērnu ratiņus vai velosipēdu. 

Apkure

    komfortam un labsajūtai katrā dzīvoklī ir iespējams regulēt temperatūru pēc saviem ieskatiem, kā arī, pateicoties individuālajiem siltumenerģijas skaitītājiem, ir iespēja kontrolēt izmaksas par apkuri.

Komunālo maksājumu kārtība

    iedzīvotājiem nebūs jāraizējas, vai laikus būs nodoti ūdens, siltuma vai elektrības rādījumi, jo dzīvokļa individuālo skaitītāju rādījumi tiks nolasīti automātiski un klienti saņems vienu rēķinu par visiem pakalpojumiem. 

Drošības sistēma - nama ārdurvis ir aprīkotas ar elektrisko karšu lasītāju. Katrā dzīvoklī ir ierīkots video namrunis, kas ļauj ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt personu, kas vēlas iekļūt mājā. Turklāt rūpēs par bērnu drošību uz mājas jumta tiks ierīkota videokamera, kas ļaus uzraudzīt savu atvasi, neizejot no dzīvokļa.

Ugunsdrošība

    ēkas pirmajā stāvā paredzēta ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēma, kā arī ikvienā dzīvoklī ir ierīkots trauksmes signāldevējs. Papildu tam katrs dzīvoklis no otrā līdz sestajam stāvam aprīkots ar dūmu detektoriem, kas brīdina par dūmu klātbūtni telpās.

Vairāk par “Skanstes Parku“ un pieejamajiem dzīvokļiem uzzini arī projekta mājas lapā. 

KOMERCINFORMĀCIJA

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Skanstes Parks - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Jāņa Dikmaņa iela 4 - 105.4 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Jāņa Dikmaņa iela 4-221,
Centrs, Rīga
    • 105.4 m²
    • 2 ist.
    • 2/6 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Skanstes Parks - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Grostonas iela 12 - 103.4 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Grostonas iela 12-321,
    Centrs, Rīga
      • 103.4 m²
      • 2 ist.
      • 2/6 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Skanstes Parks - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Jāņa Dikmaņa iela 4 - 81.9 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Jāņa Dikmaņa iela 4-121,
      Centrs, Rīga
        • 81.9 m²
        • 2 ist.
        • 2/6 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Skanstes Parks - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Vesetas iela 15 - 112 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Vesetas iela 15-122,
        Centrs, Rīga
          • 112 m²
          • 2 ist.
          • 2/6 st.
          • Sludinājums nav aktīvs

          City24.lv

          Publicēts 26.02.2020