Ievietot sludinājumu

Jaunums “Filozofu Rezidencē“ - īre ar izpirkuma tiesībām!

Vienā no Rīgas iespaidīgākajiem un pieprasītākajiem jaunajiem projektiem – “Filozofu Rezidencē“ tagad dzīvokļus varēs ne tikai iegādāties, bet arī izīrēt. Pērn projekts City24.lv jauno projektu TOP 20 ierindojās 2. vietā, bet atvērto durvju dienās pulcēja rekordlielu interesentu skaitu. Jaunums Filozofu Rezidencē - īre ar izpirkuma tiesībām! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĪrei būs pieejami vienas, divu, trīs un vairāk istabu mājokļi dažādās platībās, vairākos aprīkojuma variantos – bez mēbelem, daļēji (ar mēbelēm, virtuves iekārtu un sadzīves tehniku) un pilnībā aprīkoti dzīvokļi. Īres maksā ir iekļauta arī autostāvvietas īre.

Īres līgums tiks slēgts uz 12 mēnešiem (īres cenas, sākot no 590 EUR mēnesī), šajā periodā īrniekam maksājot īres maksu un komunālos maksājumus. Pēc gada vai īsākā periodā, atkarībā pēc klientu vēlmēm, īpašumu būs iespēja iegādātiespēc koncepta īre ar izpirkuma tiesībām, saņemot atlaidi, kas sastāda visu apmaksāto īres maksu summu par nodzīvotu periodu.

Vairāk informācijas iespējams uzzināt, sazinoties ar “Filozofu Rezidences“ pārdošanas speciālistiem pa tālruni: +371 6788-50-85, vai ielūkojoties projekta mājas lapā. 

Jaunums Filozofu Rezidencē - īre ar izpirkuma tiesībām! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Par Filozofu Rezidenci

“Filozofu rezidence“ ir veltījums iedzīvotājiem, kuri seko savam ceļam, savai filozofijai, savai izvēlei. Vizuāli ēkas atgādina grāmatu kaudzi, kurā katrs stāvs ir jauna grāmata, jauns saturs ar savu filozofisko pieeju dzīvei. Projekta arhitektūras unikālā iezīme ir pirmā dzīvojamā stāva novietojums, kas ir veidots 14 metru augstumā virs zemes. “Filozofu Rezidence“ atrodas labiekārtotā 4200 m2 plašā teritorijā. Projektā ir 115 dzīvokļi, 2 dzīvokļu ēkas (22 un 23 stāvu), ko savieno pazemes stāvvieta 121 automobiļiem. 

Projektu raksturo augstākās prasības būvniecības un apdares kvalitātei. Tehnisko uzdevumu projektēšanas procesā visi parametri ir pārspējuši Eiropas Savienības Būvniecības noteikumus, atbilstot augstākajām drošības un komforta prasībām, tādējādi ierindojot projektu premium klases plauktiņā.

Pamata projektā iekļauti trīs istabu dzīvokļi ar divām guļamistabām, daži četru istabu dzīvokļi ar trīs guļamistabām, kā arī divu istabu dzīvokļi ar vienu guļamistabu. Dzīvokļi pieejami platībās no 52 līdz pat 144 m2. Katrā dzīvoklī iekļauta 5,5 - 100 m2 terase ar platumu ne mazāku kā 1,8 m. Dzīvokļu griestu augstums ir ne mazāk kā 3,05 m, bet augšstāva dzīvokļos tie sasniedz pat 6,75 m.

Trīs līmeņu Penthausi ir veltījums līderiem un veiksmes stāstiem. Griestu augstums dzīvojamā istabā ir 7 m, ar panorāmas skata logiem no grīdas līdz griestiem. Trešajā līmenī ir 100 - 200 m2 plaša terase, kur īstenot jebkurus sapņus - baseins zem klajas debess, solārijs vai grila zona, tas viss ieskauts divmetrīgās stikla sienās, kas sargā no vēja un padara jebkurus laikapstākļus patīkamus.

Iedzīvotāju drošībai paredzēta diennakts apsardze, video novērošanas kameras, domofoni, dzīvokļiem pievienotas signalizācijas sistēmas ar apsardzes firmas pulti, mikročipu ieejas kartes, automātiskie vārti ar pults vadību.

Var izcelt arī ērto atrašanās vietu - tas ir pilsētas centrs, bet tajā pašā laikā nost no steigas un trokšņiem. Ne mazāk svarīgi ir elpu aizraujošie skati uz Daugavu, Vecrīgu un zaļo Ķīpsalu, kas paveras no panorāmas logiem, balkoniem un terasēm. Vairāk uzzini šeit!

City24.lv

Publicēts 24.03.2020