Ievietot sludinājumu

Gudra alternatīva ekskluzīvajiem Klusā centra dzīvokļiem - jaunais projekts “Fjordi“

Jaunus vaibstus pašlaik iegūst Ganību dambis. Nekustamo īpašumu attīstītājs “Bonava Latvija“ šeit uzsācis realizēt jaunu dzīvojamo projektu “Fjordi“ - trīs piecu stāvu mājas, piedāvājot 150 jaunus un pārdomātus dzīvokļus, kas būs gudra alternatīva tiem, kuri vēlas dzīvot  klusajā centrā, taču nav ar mieru pārmaksāt. Turpat netālu no galavaspilsētas pieprasītā rajona, bet par pieejamām cenām, nezaudējot augstus kvalitātes standartus.

Gudra alternatīva ekskluzīvajiem Klusā centra dzīvokļiem - jaunais projekts Fjordi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Rīgas daļa, kur atradīsies jaunais projekts arvien attīstās un kļūst par modernu un ērtu dzīvesvietu pilsētniekiem, kuriem ikdienas darbi veicami centrā, bet vakarus un brīvdienas patīk pavadīt mierīgā un komfortablā vidē. Šajā rajonā sevi spoži pieteicis arī jaunais “Hanzas Perons“, iedzīvotājiem piedāvājot vēl nebijušas kultūras un izklaides iespējas. Tāpat apkaimei savu šarmu piešķir tuvumā esošais Viesturdārzs, kā arī lielāki un mazāki, dažādām gaumēm piemēroti restorāni un atpūtas vietas Daugavas krastā, Eksporta ielas tuvumā.  

Ne mazāk svarīgi, ka šeit iedzīvotājiem ir pieejamas visas centra nodrošinātās priekšrocības, jo ikdienā nepieciešamais - izglītības un ārstniecības iestādes, izklaides, sporta un iepirkšanās centri ir pāris minūšu attālumā, turp dodoties ar kājām, automašīnu vai izmantojot daudzveidīgo sabiedriskā transporta tīklu. 

Gudra alternatīva ekskluzīvajiem Klusā centra dzīvokļiem - jaunais projekts Fjordi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Vairāk par gaidāmo projektu:

Plašākas telpas - mājokļos plašuma un gaišuma sajūtu radīs lielie logi un augstie griesti - dzīvojamo telpu augstums sasniegs gandrīz trīs metrus.  

Zemgrīdas apkure - siltums mājoklī tiks nodrošināts ar zemgrīdas apkures palīdzību. Šāds risinājums dos vairāk brīvas telpas, ko citkārt aizņem radiatori. Ņemot vērā, ka visiem dzīvokļiem būs plaši balkoni ar durvīm, kas veramas uz abām pusēm, brīvā zona pie logiem balkonus ļaus ērti izmantot dzīvojamās platības paplašināšanai.   

Personīgās mantu glabātuves - lai dzīvojamās zonas neapgrūtinātu ar liekām mantām,  dzīvokļu īpašnieki varēs izmantot personīgo mantu glabātuvi pagrabstāvā, kas būs iekļauta dzīvokļa cenā. 

Apzaļumotas auto stāvvietu nojumes - katram dzīvoklim teritorijā paredzēta arī auto stāvvieta.  Interesanti, ka auto stāvvietu jumti būs apzaļumotas ar mūžzaļiem augiem, kas pildīs gan estētisku, gan praktisku funkciju. 

Daudzveidīgas atpūtas iespējas un kaimiņu kopābūšana - namu pieguļošajā teritorijā būs vairākas brīvā laika izmantošanas iespējas gan lielākiem, gan mazākiem māju iedzīvotājiem, veidojot gan aktīvās, gan klusās atpūtas zonas. Piemēram, vienā no rotaļu laukumiem jaunākajiem bērniem paredzēta smilšu kaste un interaktīvi, attīstoši paneļi, bet otrā laukumā vecākajiem bērniem - iekārtas, kas attīsta fizisko sagatavotību. Dažas no atpūtas zonām būs aprīkotas ar lielizmēra soliņiem jeb zviļņiem, ko savai atpūtai varēs izmantot jaunieši, kuriem rotaļu laukums vairs nav aktuāls. Jaunieši varēs izpausties arī īpaši veidotajā vingrošanas zonā jeb multifitnesa stacijā. 

Savukārt, piknika zona ar koplietošanas grilu un piknika galdu būs piemērota gan ģimenes svinībām, gan kaimiņu kopā sanākšanai. Kas svarīgi, piknika galdi un atpūtas elementi būs izvietoti tā, lai vecākiem atrodoties šajās atpūtas zonās, ir iespēja pārredzēt bērnu rotaļu laukumus. 

Pārdomāts pagalma zonējums - ainavu arhitekti īpaši domājuši par pagalma zonējuma izveidi - apstādījumi (vienas no tām - augstās graudzāles) māju pieguļošo teritoriju sadalīs vairākās pārdomātās zonās, lai katra pagalma daļa veiksmīgi pildītu savu funkciju un netraucētu viena otrai. Piemēram, pie ēku ieejām plānotas noslēgtākas zonas, kas paredzētas tikai konkrētā korpusa iedzīvotājiem. Graudzāles kā galvenais apzaļumošanas akcents izvēlētas, lai veidotu vienotu ideju un turpinātu Ganību dambja identitāti, asociējot ar vēsturisko ideju par ganībām un pļavām.  

Dzīvojamo māju projektu 11800 m2 plašā teritorijā veidos trīs piecstāvu nami ar 150 pārdomāta plānojuma divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļiem, platībās no 49 līdz 88 m2. 

Dzīvokļi šobrīd jau pieejami rezervācijām! Vairāk informācijas par projektu, dzīvokļiem un iespējām tos iegādāties, Bonava Latvija mājas lapā

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Fjordi - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Ganību dambis 11 - 49.3 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Ganību dambis 11-3,
Centrs, Rīga
    • 49.3 m²
    • 2 ist.
    • 1/5 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Fjordi - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Ganību dambis 11 - 49.6 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Ganību dambis 11-18,
    Centrs, Rīga
      • 49.6 m²
      • 2 ist.
      • 4/6 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Fjordi - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Ganību dambis 11 - 78.4 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Ganību dambis 11-1,
      Centrs, Rīga
        • 78.4 m²
        • 3 ist.
        • 1/6 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Fjordi - jaunais projekts - Rīga, Centrs, Ganību dambis 11 - 87.8 m², 4 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Ganību dambis 11-2,
        Centrs, Rīga
          • 87.8 m²
          • 4 ist.
          • 1/6 st.
          • Sludinājums nav aktīvs

          City24.lv

          Publicēts 02.04.2020