Ievietot sludinājumu

Vestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem

SIA “Vestabalt“ pārdošanas aģenti novērojuši, ka pēdējā mēneša laikā ievērojami palielinājusies klientu interese par brīvdienu īpašumiem un apbūves zemes gabaliem piejūras reģionos un lauku apkaimēs.Vestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPārdošanas speciālisti novērojuši, ka liels skaits klientu tieši šajā ārkārtas stāvokļa situācijā ir pieņēmuši tos lēmumus, kurus, iespējams, atlika jau gadiem ilgi. Daudzi klienti tagad atsakās no izīrēta dzīvokļa Rīgas centrā un pārceļas uz dzīvi tālāk no Rīgas, ģimenes lauku - brīvdienu īpašumā. Klienti, kuriem šobrīd ir pieejami uzkrājumi, izmanto šo brīdi, lai apskatītu brīvdienu māju piedāvājumus un pieņemtu gala lēmumu par sava īpašuma iegādi ārpus pilsētas.

Pilsētnieki sapratuši, ka veiksmīgi strādāt iespējams arī attālināti. Tie, kuri papildu sestdienai un svētdienai izbrīvē piektdienu un pirmdienu, ir arī gatavi palielināt attālumu, ko gatavi mērot no darba līdz mājām.

Īpaši pieprasītas brīvdienu mājas ir Abragciemā, Engurē, Lapmežciemā, Pāvilostā, Mazirbē, Tūjā un Salacgrīvā. 

Iespējams, pozitīvu iespaidu atstājušas arī prognozes par būvniecības izmaksu kritumu un darbaspēka lielāku pieejamību būvniecības nozarē šajā gadā, kas varētu sekmēt, ka klienti pērk zemes īpašumus, kur ir iespēja būvēt jaunas ēkas, vai arī veikt esošu ēku rekonstrukciju. 

Pieprasītas ir arī nelielas, vēsturiskas muižas un koka vēsturiskas ēkas visā Latvijā. Pēdējos gados palielinās arī to cilvēku skaits, kuri novērtē pievienoto vērtību un īpašo šarmu, ko dod tieši ēku gadsimtu ilgā vēsture, vēsturiski materiāli un stāsts, kas ir individuāls ik katram šādam īpašumam.

Veiksmīgi attīstās arī gatavo moduļu māju būvniecība Pierīgā un lauku reģionos.

Tāpat veiksmīgi attīstās arī gatavo moduļu māju būvniecība Pierīgā un lauku reģionos. SIA “Vestabalt“ pārdošanas daļas vadītāja Raimonda Omule atzīst: “Klientiem patīk, ka īsākā laika periodā ir iespēja veikt gan plānotās ēkas tehniskā projekta izstrādi un saskaņošanu, gan pašu būvniecību. SIA “Vestabalt“ pērnā gada ietvaros ir pārdevis vairākus zemes īpašumus, kur attīstītāji ir uzbūvējuši moduļu mājas. Līdz šādu māju pilnīgai pabeigšanai ir nepieciešami vien 10 - 12 mēneši.“

Līdz šim lielākā daļa no Latvijā ražotajām moduļu ēkām tika eksportētas uz Norvēģiju, Somiju, Vāciju, bet Raimonda Omule ir pārliecināta, ka nākamajos gados aizvien vairāk attīstīsies moduļu ēku būvniecība tieši Latvijā un it īpaši brīvdienu/lauku īpašumos.

Stabils pieprasījums turpina saglabāties arī pēc vasarnīcām - mazdārziņu īpašumiem Ādažu, Garkalnes un citos novados.

Piedāvājam ieskatu dažos no skaistākajiem brīvdienu īpašumiem Latvijā!

ROJAVestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĪpašums ar divām privātmājām un zemi, 100 metru attālumā no jūras. Uzzināt vairāk!

JŪRKALNES PAGASTSVestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsNekustamais īpašums “Lokeri“, Ventspils novada Jūrkalnē, skaistā un ainaviskā vietā, 150 m no jūras un Jūrkalnes stāvkrasta. Zemes gabals piemērots dzīvojamās mājas vai viesu nama - kempinga izveidei. Uzzināt vairāk!

STAICELES PAGASTSVestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsBrīvdienu īpašums Salacas upes krastā, kas sastāv no zemes ar ēkām un dīķi. Dzīvojamo ēku komplekss atrodas pļavu un mežu ielokā, labiekārtotā, ainaviskā vietā ar trīs ēkām.Uzzināt vairāk!

RAGACIEMS

Vestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDivu līmeņu savrupmāja Ragaciemā ar vīna pagrabu. Līdz Kaņiera ezeram - 200, līdz jūrai - 800 metri.Uzzināt vairāk!

MĀRUPEVestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls “Mārupes Rezidences“ - moderns, videi draudzīgs un jaunām ģimenēm piemērots dzīvojamo māju ciemats. Uzzināt vairāk!

ĀDAŽU NOVADSVestabalt: aug pieprasījums pēc lauku īpašumiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPrivātmāja klusā, ainaviskā vietā, jaunuzceltu privātmāju ciematā, ko ieskauj priedes, labiekārtoti piebraucamie ceļi un izgaismota teritorija. Uzzināt vairāk!


PLAŠĀKĀ JAUNO PROJEKTU IZVĒLE - TIKAI CITY24.LV! SKATIES ŠEIT!

Vestabalt/ City24.lv

Publicēts 16.04.2020