Ievietot sludinājumu

Baltezera šiks: sarkano akcentu māja ar skatu uz ezeru

Māja ar skatu uz ezeru – teju katra sapnis, vai ne? Iedvesmai un acu priekam piedāvājam ieskatīties kādā privātmājā Baltezerā – enerģisks, sarkanos toņos ietērpts interjers ar koka akcentiem, burvīgs skats pa logu, sakopts pagalms un daudz citu aspektu, kas to padara patiešām gaumīgu un simpātisku. Baltezera šiks: sarkano akcentu māja ar skatu uz ezeru - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsMājas pirmajā stāvā ir plašs un atvērts izvietojums: priekštelpa, viesistaba, ēdamistaba un virtuve, kas kopumā sastāda aptuveni 110 m2. Tālāk ir atsevišķa istaba, tualete un tehniskā telpa ar veļas mazgājamo mašīnu. 

Mājas otrajā stāvā atrodas 20m2 plaša guļamistaba ar savu vannas istabu un garderobi. No istabas logiem paveras skats uz ezeru. Otrajā stāvā ir arī divas atsevišķas guļamistabas un vannas istaba.

Iekšējā apdare veikta ar augstvērtīgiem un kvalitatīviem apdares materiāliem.Baltezera šiks: sarkano akcentu māja ar skatu uz ezeru - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSkaistā māja tiek izīrēta, šobrīd meklējot jaunus iemītniekus!

Skaties foto un vairāk uzzini arī ŠEIT!

City24.lv

Publicēts 19.05.2020