Ievietot sludinājumu

EstateGuru aicina uz bezmaksas semināru tiešsaistē – alternatīvā finansējuma iespējas uzņēmējiem

Šī gada 27. maijā, plkst.16:00 pūļa finansējuma platformas EstateGuru eksperti aicina interesentus uz bezmaksas semināru tiešsaistē par tēmu “Alternatīvā finansējuma iespējas uzņēmējiem krīzes laikā un pēc tās“. EstateGuru aicina uz bezmaksas semināru tiešsaistē – alternatīvā finansējuma iespējas uzņēmējiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsIkviens uzņēmējs, kas darbojas nekustamo īpašumu nozarē zina, cik būtiski ir nodrošināt apgrozāmos līdzekļus ikdienas operāciju veikšanai, taču nereti rodas situācijas, kad nepieciešams papildu finansējums, lai attīstītu arvien jaunus projektus un veicinātu uzņēmējdarbības nepārtrauktu izaugsmi krīzes laikā un arī pēc tās. 

Viens no populārākajiem un mūsdienīgākajiem veidiem, kā ātri un ērti finansēt savus perspektīvos projektus, ir EstateGuru īstermiņa aizdevums! Lai aktualizētu iespēju uzņēmējiem īstenot savu attīstības potenciālu pilnībā, 27. maijā, plkst.16:00 tiek rīkots bezmaksastiešsaistes seminārs, kura ietvaros būs iespējamsuzzināt, kā pūļa finansējums var sekmēt uzņēmuma izaugsmi - attīstot nekustamā īpašuma projektus, piesaistot finansējumu projektēšanas periodā, finansējot aktīvu iegādi izsolēs, vai piesaistot apgrozāmos līdzekļus uzņēmējdarbībai.

EstateGuru vadītājs Latvijā Dainis Rupainis šāda semināra veidošanu pamato ar vēlmi iepazīstināt uzņēmējus ar plašajām iespējām, ko arī šajā krīzes periodā piedāvā platformas risinājumi: “Īstermiņa finansējums uzņēmējdarbībai kļūst arvien populārāks risinājums biznesa attīstībai īpaši nekustamo īpašumu nozarē, kas arī šobrīd neapstājas. Pūļa finansējums nav pielīdzināms ātrajiem kredītiem un patēriņa aizdevumiem, tas ir moderns finanšu risinājums tiem, kas vēlas veltīt savu enerģiju un laiku, lai strādātu pie saviem projektiem un biznesa, nevis aizpildītu nebeidzamas veidlapas, lai saņemtu finansējumu.“

Dalība seminārā ir bezmaksas, iepriekš reģistrējoties ŠEIT.  

Ja arī Tev ir projekts, kura attīstībai nepieciešams papildu finansējums, sazinies ar mums aizpildot aizdevuma pieteikumu šeit.

EstateGuru

Publicēts 22.05.2020