Ievietot sludinājumu

Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā!

Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

11. un 13. jūnijā norisināsies a href="https://www.city24.lv/atverto-durvju-dienas/?&amp;utm_campaign=ADD&amp;utm_medium=banner&amp;utm_source=City24lv" target="_blank"Atvērto durvju dienas maratons</a>, kad apmeklētājiem savas durvis vērs 26 jaunie projekti Rīgas centrā un citās pilsētas apkaimēs. Jaunos dzīvokļus ikviens varēs apskatīt un izstaigāt klātienē, bet aktuālajos jautājumos par dzīvokļa izvēli un to iegādes iespējām konsultēs zinoši speciālisti.  Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCeturtdien, 11. jūnijā pasākums norisināsies no plkst.16:00 līdz plkst.21:00, bet sestdien, 13. jūnijā, no plkst.11:00 līdz plkst.16:00. 

Rīgas centru maratonā pārstāvēs: 

AVOTU IELA 4Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Avotu ielas 4 projekts ir pilnībā atjaunots (veikta ielas un pagalma fasāžu renovācija, pilnībā nomainīti stāvvadi un komunikācijas, izremontētas kāpņu telpas un izgaismota ielas mājas fasāde) slavenā arhitekta Kārļa Johana Felsko projektēts nams, kas celts 1895. gadā elekticisma stilā un atrodas perspektīvā Rīgas centra rajonā, pie Aleksandra Čaka un Blaumaņa ielas krustojuma.

Ēkā ir pieejami vairāki dzīvokļi ar dažādiem plānojumiem un cenām. Papildu iespējams iegādāties autostāvvietu slēgtā un sakoptā pagalmā, kā arī mantu glabātuvi ēkas pagrabstāvā.

Dzīvokļi tiek piedāvāti bez gala apdares, lai jaunie īpašnieki tos varētu iekārtot atbilstoši savai gaumei, prasībām un vajadzībām. Uzzināt vairāk!

ĢENERĀĻA RADZIŅA IELAAtvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Renovētajā projektā, kas atrodas tikai dažu minūšu attālumā no Vecrīgas - Ģenerāļa Radziņa krastmalā 29, iegādei tiek piedāvāti 24 gaiši un mājīgi dzīvokļi. Renovācijas procesā namīpašumā saglabāti oriģinālie elementi, kas ēkai piešķir īpašu vēsturisko vērtību, tikmēr lielākā priekšrocība ir projekta unikālā atrašanās vieta, kas piemērota gan iedvesmojošu ūdens ainavu baudītājiem, gan pilsētas ritma cienītājiem.

Sešstāvu ēkā ir pieejami dzīvokļi platībā no 67 līdz 95 kvadrātmetriem. Visos dzīvokļos ir saglabātas oriģinālas dēļu grīdas, durvis, Ulmaņlaiku radiatori, bet dizainā lieliski izceļas ķieģeļu atsegumu fragmenti. Mājā ir pilnībā nomainītas komunikācijas - uzstādīts jauns siltummezgls (gāzes apkures katls), jauni stāvvadi, kā arī jumta segums. Uzzināt vairāk!

KVARTĀLS 5/26
! Šajā projektā pasākums notiks tikai vienu dienu: 11.06.2020

Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Kvartāls 5/26 ir trīs ēku ansamblis. Katra ēka ir neatkarīgs arhitektūras darbs, tajā pašā laikā esot daļa no vienotas trīsvienības. Rūpīgās rekonstrukcijas laikā atjaunoti ēku oriģinālie 1905. gada ornamentālie dekori un stilizētie etnogrāfiskie motīvi. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas, atjaunota mājas fasāde un veikta ēkas kapitālā rekonstrukcija (ierīkotas jaunas inženiertīklu komunikācijas). 

Ēkās ir pieejami 44 dzīvokļi dažādos formātos un platībās, no 30 m2 platības vienistabas dzīvokļiem līdz 97 m2 platības vairāku istabu dzīvokļiem. Ēku interjers un izkārtojums balstās uz mūsdienīga dzīvesveida funkcionālajiem aspektiem - dabīgi elementi apvienojumā ar augstas kvalitātes tekstila un apdares materiāliem rada unikālu komforta un mājīguma atmosfēru. Tie ir kompakti, pilnas apdares dzīvokļi ar pārdomātu plānojumu: virtuve apvienota ar viesistabu, guļamistaba, vannas istaba, priekšnams ar vietu iebūvējamiem skapjiem. Uzzināt vairāk!

STABU 100 APARTMENTSAtvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Stabu 100 ir mūsdienīga dzīvojamā māja klusā kvartālā, Rīgas centrā. Ēkai ir septiņi stāvi, ar kopumā 34, vienas līdz četru istabu dzīvokļiem (43 līdz 100 m2), kā arī divām komerctelpām ar kopējo platību 243 m2. Sākot ar 4. stāvu, no vienas ēkas puses paveras lieliski skati uz Vecrīgu, bet no otras redzami Rīgas vēsturiskā centra romantiskie jumti.

Dzīvojamo platību papildina plati balkoni ar orģinālām žalūzijām. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un virtuves iekārtam. Iekšējais pagalms ir nožogots, labi apgaismots un apzaļumots. Labiekārtotā teritorijā ir izveidots bērnu spēļu laukums, iekārtotas auto un velo stāvvietas. Uzzināt vairāk!

MIERA IELA 5Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


1912. gadā pēc arhitekta Aleksandra Šmēlinga projekta būvētais jūgendstila nams Miera ielā 5 pašlaik piedzīvo renovāciju, kļūstot par modernu un ilgtspējīgu vietu, kur mājokļus atradīs ikviens, kam svarīgas mūsdienu ērtības un komforts, pilsētas centra sniegtās priekšrocības un vēsturiskās vērtības. 

Sešu stāvu dzīvojamais nams atrodas uz Miera un Maiznīcas ielas stūra. Kopumā tajā pieejami 29 dzīvokļi (31,9 - 164,9 m2 ) ar griestu augstumu 3,10 m un saglabātām auteniskām detaļām, piemēram, dēļu grīdām, senām koka durvīm un griestu rozetēm. Ēkas 1. stāvā tiks piedāvātas telpu iespējas arī komercobjektiem. 

Šobrīd aktīvi norit mājas atjaunošanas darbi - renovācijas procesā tiks atjaunota ēkas fasāde gan no ielas, gan pagalma puses. Tiks atjaunotas arī lifts un abas kāpņu telpas, veidojot tās mūsdienīgās un gaišās krāsās, bet saglabājot vēsturisko auru. Netiks aizmirsts par pagalmu, kas būs labiekārtots (ar bērnu rotaļu laukumu) un apzaļumots. Iedzīvotāju ikdienas ērtībām ēkas pagrabā būs paredzētas noliktavu telpas. Uzzināt vairāk!

ĢERTRŪDES 99Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Ģertrūdes ielas 99 mūra īres nams celts 1912. gadā pēc arhitekta Eižena Laubes projekta. Šobrīd tā ir pilnībā renovēta ēka, kur gan kāpņu telpās, gan dzīvokļos saglabāti vēsturiski elementi. Ēka kopumā sastāv no 15 dzīvokļiem (1 - 3 istabu dzīvokļi, platībā no 22 - 66 m2) un divām komercplatībām. 

Visi dzīvokļi ir ar iebūvētu virtuves iekārtu un tehniku, tie ir gaiši, ar plašiem logiem un ērtu plānojumu. Jaunajiem īpašniekiem būs iespēja izvēlēties dzīvokļus bez apdares, kā arī dzīvokļus ar pilnu iekšējo apdari ar augtsvērtīgiem apdares materiāliem. 

Ēka apgādāta ar visām mūsdienu komunikācijām, katram dzīvoklim ir paredzēti individuāli skaitītāji. Iedzīvotāju ērtībām un komfortam ir labiekārtots pagalms, izveidota autostāvvieta ēkas pagalmā un ierīkotas mantu glabātuves ēkas pagrabstāvā. Uzzināt vairāk!

STABU 99Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Stabu 99“ projekts ir renovēta pirmskara laika ēka, kas atrodas klusā vietā Rīgas centrā, ar labiekārtotu un slēgtu pagalmu. 

Šobrīd ēkā ir uzsākta renovācija, tajā iekļaujot fasādes, kāpņu telpas, pagraba renovāciju un pagalma labiekārtošanu. Iedzīvotājiem būs pieejamas 14 autostāvvietas (iebraukšana pagalmā caur vārtiem) un 9 noliktavas telpas. 

Ēkā pēc pārplānošanas būs pieejami 13 dzīvokļi un 1 komerctelpa. Dzīvokļi tiks sadalīti dzīvokļu īpašumos. Ēkas renovāciju plānots pabeigt līdz šā gada 31.augustam. Uzzināt vairāk!

LOFT&ROSEGOLDAtvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Kompānijas “R.Evolution“ meistardarbs - projekts “Lofts&Rosegold“ atrodas vienā no prestižākajiem pilsētas rajoniem - klusajā centrā, Strēlnieku ielā 8. Jaunais mājokļu projekts ir viens no spilgtākajiem intelektuālās athitektūras paraugiem Rīgā, un tā vēstījums pauž ideju par hygge dzīvesstilu. 

Ko nozīmē hygge dzīvošana?  Tas ir projekta būvnieku un attīstītāju sapnis - izveidot vietu ar izcilu arhitektūru, dizainu un gaisotni, lai, izvēloties “Lofts&Rosegold“ dzīvošanai vai uzņēmējdarbībai, ikviens šeit justos laimes piepildīts. Bieži par mājām saka - vieta, kur atgriezties,  taču “Lofts&Rosegold“ tiek veidots tā, lai tā kļūtu par vietu, kur viss sākas, vietu, kas iedvesmo dzīvei, vietu visas dzīves pamatam.  

“Lofts&Rosegold“ būs fantastiska dzīvesvieta gan lielai ģimenei, gan jauniem/ dinamiskiem cilvēkiem, gan arī piemērota vieta komercdarbības īstenošanai - nelielam dizainera salonam, pārstāvniecībai utml.

Šobrīd projekts jau ir nodots ekspluatācijā un rezervēti/ pārdoti ir 30% dzīvokļu. Joprojām īpašumus šeit iespējams iegādāties sākot no 1900 EUR/m2 (dzīvokļiem) un 1313 EUR/m3 (komerctelpām). Dzīvokļi tiek piedāvati ar pelēko apdari, bet attīstītāji piedāvā savus pakalpojumus interjera dizaina izstrādei un pilnas apdares darbu veikšanai. Uzzināt vairāk!

AUSEKĻA 14Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Ausekļa 14“ ir luksusa, premium klases dzīvojamā māja Rīgas klusajā centrā, Ausekļa un Vidus ielas krustojumā.

Sešstāvu ēkā ir 16 dzīvokļi ar pilnu apdari un 2 penthouse tipa apartamenti ar plašām terasēm, ziemas dārziem un panorāmas logiem. 

“Ausekļa 14“ dzīvokļos ir restaurēti griestu rotājumi un dekori, kā arī restaurētas autentiskās ieejas durvis. Projekta kāpņu telpas ir pilnībā renovētas, pieejami divi lifti. Slēgta un apsargāta teritorija ar 24 h diennaktī nodrošinātiem konsjerža pakalpojumiem.

Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, kas ir veidota apvienojot vēsturiskās ēkas detaļas ar elegantiem un mūsdienīgiem apdares risinājumiem, izmantojot labākos apdares materiālus. 

Ausekļa ielas 14 ēkas pēdējā stāvā ir izbūvēti divi ekskluzīvi penthouse tipa dzīvokļi, kas ir projekta plašākie mājokļi. Katram no dzīvokļiem ir ziemas dārzs, terase un projektam īpaši radītais dizaina nakts LED apgaismojums ar klasisku jūgendstila ornamentu visas ārējās fasādes garumā. Šiem penthouse dzīvokļiem ir 4 metrus augsti griesti, izcila insolācija un skats uz Rīgas panorāmu un Viesturdārzu. Uzzināt vairāk! 

CENTRUS Atvērto durvju dienā iepazīsties ar jaunajiem projektiem Rīgas Centrā! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Kvartāls CENTRUS nozares nozīmīgākajā skatē “Gada labākā būve Latvijā 2015“ nominācijā “Dzīvojamā jaunbūve“ atzīts par otro labāko projektu Latvijā 2015.gadā. Atzinīgi izceltas abu ēku un publiskās promenādes arhitektoniskā iederība apkārtējā vidē un šajā centra kvartālā, kā arī ļoti kvalitatīvie un ilgtspējīgie materiāli - baltais betons un varš - kas ir izmantoti ēku fasādēs.   

Kvartālā CENTRUS pieejamas 7 stāvu dzīvojamās ēkas, kurās iekārtoti 82 dzīvokļi. Ēkās ir divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar platību no 47 līdz 118 kvadrātmetriem. Izvēlē ir dzīvokļi ar terasēm, ar balkoniem, ar abiem diviem, vai kompaktā dzīvokļu versiju bez ārtelpām. CENTRUS dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilno apdari. 

Līdzās noslēgtajai dzīvojamajai videi CENTRUS kvartālā ir izveidota labiekārtota publiskā zona. Gājēju promenāde savieno Dzirnavu ielu ar Blaumaņa ielu, šeit rit sava īpašā iekškvartāla dzīve ar kafejnīcām un atpūtas vietām, kā arī iepirkšanās vietām promenādes malās. Uzzināt vairāk!

Šoreiz City24.lv Atvērto durvju dienas maratons norisināsies divas dienas - 11. jūnijā (ceturtdien) un 13. jūnijā (sestdien). Nelielas izmaiņas būs arī ierastajā pasākuma norisē un noteikumos, kas jāņem vērā Atvērto durvju dienas apmeklētājiem. Proti, lai dotos klātienē apskatīt mājokļu projektus, iepriekš būs nepieciešams reģistrēties*, izvēloties konkrētu, sev ērtāko projektu apmeklējuma laiku. 

Vairāk par Atvērto durvju dienas maratonu un tā norisi vari uzzināt ŠEIT!

Atceries: lai apmeklētu, reģistrējies!

*Reģistrācija nepieciešama, lai projektu attīstītāji varētu nodrošināt ērtu un drošu mājokļu apskati, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus. Iepazīties ar drošības pasākumu rekomendācijām iespējams šeit

City24.lv

Publicēts 11.06.2020