Ievietot sludinājumu

Atvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu!

Atvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

11. un 13. jūnijā norisināsies a href="https://www.city24.lv/atverto-durvju-dienas/?&amp;utm_campaign=ADD&amp;utm_medium=banner&amp;utm_source=City24lv" target="_blank"Atvērto durvju dienas maratons</a>, kad apmeklētājiem savas durvis vērs 26 jaunie projekti Pārdaugavā un citās pilsētas apkaimēs. Jaunos dzīvokļus ikviens varēs apskatīt un izstaigāt klātienē, bet aktuālajos jautājumos par dzīvokļa izvēli un to iegādes iespējām konsultēs zinoši speciālisti.  Atvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsCeturtdien, 11. jūnijā pasākums norisināsies no plkst.16:00 – plkst.21:00, bet sestdien, 13. jūnijā, no plkst.11:00 līdz plkst.16:00. 

Pārdaugavu maratonā pārstāvēs:  

AKĀCIJASAtvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Projektā “Akācijas“ ir četras deviņstāvu dzīvojamās mājas, kurās izvietoti 216 dzīvokļi ar vienu, divām un trim guļamistabām. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un aprīkoti ar visām mūsdienīgai dzīvei nepieciešamajām ērtībām. 

Dzīvojamā kompleksa labiekārtotajā teritorijā un zaļajā pagalmā atrodas rotaļu laukums, autostāvvietas un velo novietnes. 

Augstas kvalitātes celtniecības materiāli nodrošinās izcilu skaņas un siltuma izolāciju. Jaunākās tehnoloģijas ventilācijas sistēma - gaisa rekuperācijas sistēmas, ļaus taupīt energoresursus pieplūstošā gaisa piesildei aukstajā periodā un atdzesēšanai siltajā periodā.

Katrs dzīvoklis ir plānots atbilstoši cilvēku vajadzībām dažādos dzīves ciklos. Dzīvokļi ir ergonomiski izplānoti un tajos nav lieku kvadrātmetru, kas ietekmētu mājokļa izmaksas. Ērtākai saimniekošanai katram dzīvoklim ir noliktavas telpa pagrabstāvā.

Būvniecībā izmantotās tehnoloģijas palīdzēs jau šobrīd veikt gudru investīciju īpašuma iegādē, un apkārtējā vidē. Mājā paredzēti energoefektīvi risinājumi, kas dzīvokļos nodrošinās labu mikroklimatu un krietni ietaupīs komunālo maksājumu izmaksas. Energoefektivitātes kvalitātes rādītāju apstiprinājis sertificēts energoauditors. Uzzināt vairāk!  

STARAJA RUSAS 8
!Šajā projektā pasākums notiks tikai vienu dienu: 13.06.2020Atvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Jaunais projekts Staraja Rusas ielā 8 ir 27 dzīvokļu projekts Klīversalā, Daugavas krastā, kur pieejami divu un trīs istabu dzīvokļi ar balkoniem un terasēm, platībās no 45 līdz 76 m2. Visiem mājokļiem ir pilna apdare. 

Projekta celtniecība sākta

2017. gada pavasarī un 2018. gadā tas tika nodots ekspluatācijā. Kā stāsta projekta attīstītaji, ēkas vizuālajā tēlā skaidri manāms mūsdienu arhitektūras pieskāriens, kas radīts, izmantojot modernākos celtniecības materiālus un būvniecības metodes.

Dzīvokļos sienas un griesti ir krāsoti, grīda klāta ar dabīgā koka parketu. Apartamenti aprīkoti ar namruni, signalizāciju un ugunsdrošības sistēmu, kā arī liftu. Namam ir autonoma gāzes apkure un katrā dzīvoklī ir savs ūdens un siltuma skaitītājs.  

Nama teritorija ir slēgta un apzaļumota, aprīkota ar bērnu rotaļu laukumu. Pagalmā ir velo novietne un autostāvvietas. Uzzināt vairāk!

NORDEĶU MĀJAS
Nodots ekspluatācijā!Atvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Nordeķu mājas sevī iemieso visas priekšrocības, ko var sniegt tuvā Pārdaugava kā izsenis augsti novērtēta un lieliska dzīvesvieta, kā arī ērtības un komfortu, ko nodrošina jaunākās būvniecības tehnoloģijas un moderni arhitektoniskie risinājumi, kas izmantoti, lai taptu jaunais ziemeļnieciskā rakstura projekts Slokas ielā 86, pie Nordeķu parka. 

Parka tiešais tuvums projektam piešķir īpašu šarmu un pievienoto vērtību. Tas nozīmē dabas tuvumu - zaļu un klusu vidi, allaž patīkamu skatu pa logu un dažādas atpūtas/sporta aktivitāšu iespējas nepilnu 200 metru attālumā no mājām. Ņemot vērā parka apkaimes vēsturisko elpu, Nordeķu mājas projektētas un būvētas kā mazstāvu (trīs stāvu) projekts, kurā ir vien 20 dzīvokļi. Savukārt tas nozīmē mazāku cilvēku plūsmu, kas jau tā mierīgajai videi piešķir vēl vairāk privātuma un mierpilnas atmosfēras.

Nordeķu māju divu un trīs istabu dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un rūpīgi pārdomātu telpu plānojumu, platībās no 39,1 līdz 80,1 m2. Mājokļiem, atkarībā no izkārtojuma stāvos, ir balkoni vai lodžijas. Iedzīvotāju ērtībām pieejama slēdzama saimniecības telpa velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai un uzglabāšanai, autostāvvieta, kā arī ir ierīkots bērnu spēļu laukums. Papildu drošībai mājas teritorija aprīkota ar žogu un vārtiem. Uzzināt vairāk!  

BIŠUMUIŽAAtvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Jaunais projekts “Bišumuiža“ mājokļu meklētāju simpātijas iekarojis ar mikrorajoniem neraksturīgu, augstas kvalitātes dzīvokļu piedāvājumu. Zaļā apkārtne, attīstītā infrastruktūra, plašās terases, lielie logi un augstie griesti – tās ir tikai dažas priekšrocības, ar kurām var lepoties “Bišumuiža“.   

Līdz Līgo svētkiem visiem divistabu un penthouse dzīvokļiem ir spēkā vēl nebijušas atlaides - no 11 000 līdz pat 34 500 EUR . 

“Bišumuižas“ mājokļi var būt lieliska alternatīva privātmājai. “Bišumuižas“ divistabu dzīvokļi izceļas ar plašumu – to platība ir 66 m2 un papildu telpas sajūtu sniedz augstie griesti, kuru augstums sasniedz 2, 85 m, kā arī 10 m2 lielie balkoni. Visi dzīvokļi novietoti uz divām debesu pusēm, kas nodrošina gan lielisku skatu pa logiem, gan daudz gaismas, vēl vairāk pastiprinot komforta sajūtu, pavadot laiku mājās. Puse no “Bišumuižas“ divistabu dzīvokļiem ir ar divām izolētām istabām, kas sniedz iespēju tos izmantot arī kā divu guļamistabu dzīvokļus. 

Penthouse jeb 4 istabu dzīvokļiem ir ļoti plašas ārtelpas (35 m2) un majestātiski augsti griesti viesistabā (4,20 m). Šie mājokļi var būt lieliska alternatīva privātmājai vai, piemēram, rindu mājai, kļūstot par piemērotu mājokli arī ģimenēm. Pēdējos stāvos esošajiem četru istabu dzīvokļiem ir papildu balkons pie galvenās guļamistabas. Uzzināt vairāk!

ZASULAUKA 28
Jaunums Pārdaugavā!

Atvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Pieprasītajā Pārdaugavā uzsākta pārdošana jaunā un pavisam unikālā dzīvokļu projektā, Zasulauka ielā 28/30. Projekts izvietots slēgtā, plašā un zaļā teritorijā, ar savu ābeļdārzu un bērnu rotaļlaukumu.

Projektā pieejami mājokļi cenu kategorijā no 29 000 - 125 000 EUR, platībās sākot no 13.1 līdz 66.8 m2. Kompaktākie dzīvokļi ir lieliska iespēja investīcijām, realizējot tos kā īres dzīvokļus, bet lielākie dzīvokļi būs piemēroti pāriem un ģimenēm. 

Projektu var saukt par unikālu, jo katra dzīvokļa plānojums ir pilnīgi individuāls un pārdomāts līdz pat sīkumam. Savukārt mājas fasāde un kāpņu telpas noformētas augstā dizaina un kvalitātes līmenī. 

Teju visi pirmā stāva dzīvokļi ir ar savu zemes teritoriju, kas apmēram ir vienāda ar dzīvokļa platību – tas nozīmē vēl lielākas iespējas kā vienkāršai terasei vai balkonam. Otrā stāva dzīvokļiem ir ļoti augsti griesti, līdz pat četriem metriem, kas dažus no šiem dzīvokļiem ļāvis izbūvēt LOFT stilā, ar iespēju ierīkot guļamistabu otrajā stāvā. Uzzināt vairāk!

ĀGENSKALNA 24Atvērtās durvis Pārdaugavas jaunajos projektos: dodies izvēlēties savu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Daudzdzīvokļu ēka Āgenskalna ielā 24 ir piecstāvu ēka “Sentimento“ ar divdesmit astoņiem dzīvokļiem.  Ēka celta, ievērojot Āgenskalna Priežu apkaimes labākās tradīcijas, apvienojot mazpilsētas sajūtu ar moderniem būvniecības risinājumiem.

Ēkas projekts iekļaujas vēsturiskajā Āgenskalna apbūvē, kam raksturīga ēku izvietošana ar īpašu leņķi pret ielu un ieturot plašu zaļo zonu. Dzīvokļi Sentimento ēkā ir aprīkoti ar balkoniem, kas vērsti prom no ielas burzmas un rada komfortablu telpu iemītnieku atpūtai. 

Visapkārt ēkai ir apzaļumota teritorija, no visiem ēkas logiem paveras patīkams skats uz parka zaļo zonu. Iedzīvotāju ērtībām ir izveidotas autostāvvietas ēkas pagalmā. Iedzīvotāju ērtībām ēkā ir pieejams lifts un individuālas noliktavas. Visi dzīvokļi ir aprīkoti ar jaunākās paaudzes domofoniem ar video novērošanas funkciju. Uzzināt vairāk!

Šoreiz City24.lv Atvērto durvju dienas maratons norisināsies divas dienas - 11. jūnijā (ceturtdien) un 13. jūnijā (sestdien). Nelielas izmaiņas būs arī ierastajā pasākuma norisē un noteikumos, kas jāņem vērā Atvērto durvju dienas apmeklētājiem. Proti, lai dotos klātienē apskatīt mājokļu projektus, iepriekš būs nepieciešams reģistrēties*, izvēloties konkrētu, sev ērtāko projektu apmeklējuma laiku. 

Vairāk par Atvērto durvju dienas maratonu un tā norisi vari uzzināt ŠEIT!

Atceries: lai apmeklētu, reģistrējies!

    Reģistrācija nepieciešama, lai projektu attīstītāji varētu nodrošināt ērtu un drošu mājokļu apskati, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus. Iepazīties ar drošības pasākumu rekomendācijām iespējams šeit.

City24.lv

Publicēts 10.06.2020