Ievietot sludinājumu

Jaunais projekts “Nordeķu mājas“ nodots ekspluatācijā

Jaunais projekts Nordeķu mājas nodots ekspluatācijā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunais projekts pie Nordeķu parka “Nordeķu mājas“ nodots ekspluatācijā un ir gatavs uzņemt savus jaunos iemītniekus. Jaunais projekts Nordeķu mājas nodots ekspluatācijā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

“Nordeķu māju“ divu un trīs istabu dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un rūpīgi pārdomātu telpu plānojumu, platībās no 39,1 līdz 80,1 m2. Dzīvokļi izplānoti ar logiem, kas vērsti uz divām vai pat trīs debespusēm, tādejādi dzīvokļus izgaismo gan rīta, gan vakara saules gaisma.

Teju visiem dzīvokļiem, atkarībā no to izkārtojuma stāvos, ir balkoni vai lodžijas. Iedzīvotāju ērtībām pieejama slēdzama saimniecības telpa velosipēdu un bērnu ratiņu uzglabāšanai, ar ieeju no iekšpagalma. Pieejama arī autostāvvieta un bērnu spēļu laukums. Mājas teritorija ir aprīkota ar žogu un vārtiem, savukārt papildu drošībai teritorija un kapņu telpu ieejas ir aprīkotas videonovērošanu.

“Nordeķu mājas“ sevī iemieso visas priekšrocības, ko var sniegt tuvā Pārdaugava kā izsenis augsti novērtēta un lieliska dzīvesvieta, kā arī ērtības un komfortu, ko nodrošina jaunākās būvniecības tehnoloģijas un moderni arhitektoniskie risinājumi, kas izmantoti, lai taptu jaunais ziemeļnieciskā rakstura projekts.Jaunais projekts Nordeķu mājas nodots ekspluatācijā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJāuzsver, ka tieši parka tiešais tuvums projektam piešķir īpašu šarmu un pievienoto vērtību. Tas nozīmē dabas tuvumu - zaļu un klusu vidi, allaž patīkamu skatu pa logu un dažādas atpūtas/sporta aktivitāšu iespējas nepilnu 200 metru attālumā no mājām. Ņemot vērā parka apkaimes vēsturisko elpu, “Nordeķu mājas“ projektētas un būvētas kā mazstāvu (trīs stāvu) projekts, kurā ir vien 20 dzīvokļi. Savukārt tas nozīmē mazāku cilvēku plūsmu, kas jau tā mierīgajai videi piešķir vēl vairāk privātuma un mierpilnas atmosfēras.

Toties, mirklī, kad nepieciešami ikdienā svarīgie pakalpojumi un iestādes (skolas, bērnudārzi, lielāki un mazāki tirdzniecības centri, izklaides, sporta un kultūras iespējas) - tas viss ir turpat blakus, sasniedzamas ātri un ērti.  Arī galvaspilsētas centrs ir vien 15 minūšu brauciena attālumā. 

Uzzini vairāk par “Nordeķu mājām“ arī projekta mājas lapā!

Projekta attīstītājs “TELDE“ ir jauna kompānija Latvijas tirgū, kura degsme ir veidot vidēji maza apjoma dzīvojamo māju projektus ar omulīgi mājīgu vidi un tīkamu iekšējo klimatu. Pieaugot pārdomātu un kvalitatīvu dzīvojamo māju pieprasījumam Latvijā, “TELDE“ kopā ar “Deprom“ realizē projektu “Nordeķu mājas“. “Deprom“ pieredzi veido vairāki dzīvokļu māju projekti Zviedrijā. Tie realizēti atbilstoši Skandināvijas dzīvojamajai videi noteiktajām prasībām un mūsdienu tehnoloģiskajiem risinājumiem.

City24.lv

Publicēts 15.06.2020