Ievietot sludinājumu

Jūrmala - šīs vasaras kūrorts!

Jūrmala - šīs vasaras kūrorts! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Pandēmijas, slēgto robežu, pārvietošanās un ceļošanas ierobežojumu kontekstā šovasar visērtāk atpūsties mājās. Jūrmala irviens no labiekārtotākajiem un ērtākajiem brīvdienu galamērķiem Latvijā.Jūrmala - šīs vasaras kūrorts! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Jūrmalāvienuviet pieejama pludmale, koncertzāle, kafejnīcas, restorāni un ietves, kas piemērotas gan pasākumiem, gan sporta un atpūtas pastaigām.

Pilsētaiir daudz priekšrocību. Ērta piekļūšana ar automašīnu, autobusu, vilcienu vai velosipēdu. Bāri, kafejnīcas un restorāni – katrai gaumei. Koncertzāles, kino un kafejnīcas, kurās skan dzīvāmūzika. Pēc ieilgušas ballītesuz netālo Rīgu iespējamsaizbraukt ar taksometru. Bet visērtāk Jūrmalāir palikt. Jaunie jūrmalnieki sevišķi novērtē kūrortamieru, kas kontrastē ar dzīvi lielā un nemierīgāpilsētā. 

Rīts sākas ar putnu dziesmām priežu ielokā. Ikdiena ir nesteidzīga. Nav vajadzībastraukties, un neviens nesteidzas. Jūrmalas centra iedzīvotāji pārvietojas kājām vai brauc ar divriteņiem, kas ir ne tikai ērti, bet arī labvēlīgi veselībai. Kūrortuieskauj velosipēdu celiņi un gājēju takas, kas ved caur mežu, kāpām, gar pludmali un, protams, gar sliežu ceļiem.

Atpūsties Jūrmalā irpatīkami, bet dzīvot - parocīgi. Pašmāju kūrorts ir pieejams jebkurā laikā, atšķirībā no atpūtas vietām ārzemēs. Īpaši tagad, kad tālu aizbraukt nav iespējams. Savukārtuz Jūrmalu var doties tūlīt. Cilvēku Jūrmalā, tāpat kā visā Latvijā, ir krietni mazāk nekā citās kūrortu valstīs, tāpēcdažādu vīrusu izplatība ir niecīgāka. Itālijā iedzīvotāju blīvums ir 193 cilvēki uz vienu kvadrātkilometru, Francijā, Portugālē un Kiprā – 119 līdz116 cilvēki uz km2, savukārt Latvijātikai 32 cilvēki uz km2. Pat Bulgārijā iedzīvotāju blīvums ir divreiz lielāks nekā Latvijā.

Izvēlēties pašmāju kūrortuir izdevīgi unpamatoti.

<strong>Jūrmalā<span class="s1"> ir plašs m</span>ājokļu
  
piedāvājums, un tie maksālīdzīgi kā dzīvokļi Rīgā, daudzos gadījumos pat mazāk</strong
. Piemēram, šobrīddzīvokliDzintaros, klusā un mājīgā vietā, 10 minūšu gājiena attālumā no Jomas ielas un koncertzāles, var iegādāties par2250 EUR/ m2. Turklāt dzīvot netālu no centra rosībasir gana ērti.

Gaidīt būtiskumājokļu cenu kritumu šobrīd nav vērts. Latvijas investīciju grupasBaltic Investment Group valdes loceklis ĻevsGolands norāda, ka tam ir vairāki iemesli. “Pirmkārt, Latvijā uzņēmumi pēc 2008. gada krīzes cenšas neņemt kredītus celtniecībai, tāpēctiem nav nepieciešamības steigties ar īpašumuizrdošanu, vēl mazāk - pārdottos ar zaudējumiem. Otrkārt, palēnām ierastā dzīve atgriezīsies, un gaidīt arvien izdevīgākus piedāvājumusnav saprātīgi, jo dzīve var paiet tikai gaidot,“ teic Golands.

Atvērto durvju diena jaunajā Jūrmalas projektā “Rīgas 51“: 11. jūnijā (plkst.16:00 – plkst.21:00) un 13. jūnijā (plkst.11:00 līdz plkst.16:00). Uzzini vairāk!

Baltic Investment Group

Publicēts 02.06.2020