Ievietot sludinājumu

Nedēļas īpašums: ekoloģiskā māja Amatciemā

Netālu no Cēsīm, gleznainā un dabas ieskautā vietā atrodas vienota stila, standarta un kvalitātes dzīves telpaAmatciems. Ciemata mājas irceltas no ekoloģiskiem materiāliem, veidojot unikālu mājokļu oāzi, kur dzīvojot pilnībā iespējams sajust un izbaudīt dabas tuvumu un pārpasaulīgu mieru. Tomēr, tajā pašā laikā, ciematā nodrošinātas visas mūsdienu ērtības, piemēram, interneta pieslēgumam pieejams optiskais kabelis, kas nodrošina izcilu interneta ātrumu, lai iedzīvotaji un ciemata viesi, baudot dzīvi dabā, nepieciešamības gadījumā varētu arī netraucēti organizēt darba lietas.  Nedēļas īpašums: ekoloģiskā māja Amatciemā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsŠobrīd Amatciemā pircējiem pieejama 250 m2 liela privātmāja ar piemājas zemesgabalu 5324 m2 platībā. 

Mājā ir ērti izvieta dzīvojamā istaba ar kamīnu, virtuve, āra terase, trīs guļamistabas un trīs vannas istabas. Īpašumam ir sava izeja pie ezera. Ciema teritorijā esošās ūdenstilpnes var izmantot īpašnieki, kuru īpašums robežojas ar konkrēto dīķi vai ezeru.

Mājā ir centrālā ūdensapgāde, ciematam ir kopējā kanalizācijas sistēma, energoapgāde un atkritumu apsaimniekotājs. Tāpat arī radīta vienota infrastruktūras un apsaimniekošanas sistēma, kur visas mājas Amatciemā ir pieslēgtas apsardzes un ugunsdrošības signalizācijai. Papildu drošības sajūtai visā ciemata teritorijā darbojas video novērošanas sistēma. Nedēļas īpašums: ekoloģiskā māja Amatciemā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsAmatciema iedzīvotāju dzīves filozofijā liela loma iraizsargāt un respektēt katra nekustamā īpašuma īpašniekaintereses dzīvot tīrā, sakārtotā un klusā vidē, neceļot augstus žogus, bet privāto un personisko dzīves telpu veidot ar saudzīgi un pārdomāti izveidotu reljefu, stādījumiem un dīķiem. 

Apskati mājas interjeru FOTO galerijā!


Par īpašumu vairāk informācijas uzzini ŠEIT!

PLAŠĀKĀ JAUNO PROJEKTU IZVĒLE

City24.lv

Foto: Baltic Sotheby's International Realty
Publicēts 05.06.2020