Ievietot sludinājumu

Ar konceptu “piedāvā savu cenu“ pārdod īpašumu pašā Lielupes krastā

Piekrastes ielā, Valteros šobrīd iegādei pieejama ekskluzīva privātmāja, kuru nekustamo īpašumu kompānija Kivi Real Estate šobrīd piedāvāt pēc interesanta un unikāla koncepta: piedāvā savu cenu!Ar konceptu piedāvā savu cenu pārdod īpašumu pašā Lielupes krastā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĪpašumam ir unikāla lokācija Jūrmalā, Lielupes krastā, kā arī mūsdienīgs dizains un augstākā līmeņa būvniecības kvalitāte. Gaišā, videi atvērtā māja ir 482 m2 plaša. Tās pirmajā stāvā atrodas liela dzīvojamā istaba ar īpaši augstiem griestiem un ar akvāriju nodalīta virtuves zona. Ērti izvietots kabinets, viena guļamistaba un ziemas dārzs. Pirmā stāva līmenī izvietota arī ietilpīga, trīs automašīnām paredzēta garāža un pie tās - nojume vēl divām automašīnām. Otrajā stāvā ar brīnišķīgiem skatiem, kas paveras pa logiem ir izvietotas vēl trīs guļamistabas.

Atrašanos īpašumā īpaši komfortablu padara augstā apdares un iekārtu kvalitāte. Audiālu baudu sniedz Bose skaņu sistēma , itāļu tīkkoka virtuve, dabīgā Japānas oša paneļi, iespaidīgs akvārijs un augstākā līmeņa tehniskie risinājumi - šie aspekti šo īpašumu padara īpašu uz pārējo fona. Interjers ir gaišs, veidots dabīgos toņos. Interjera risinājumi ir gan vizuāli, gan praktiski ilgtspējīgi.Ar konceptu piedāvā savu cenu pārdod īpašumu pašā Lielupes krastā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPie Lielupes krasta esošais zemesgabals ir 2015 m2 plašs. Ūdens peldes var baudīt gan upē - no iekoptās piekrastes ar laipu un laivu piestātni, gan savā privātajā baseinā ar ekskluzīvu mozaīku flīzējumu, pretstraumi un skābekļa attīrīšanu. Āra vidi atraktīvu padara arī Japānas karpu dīķi un krāšņie, elegantie apstādījumi. 

Šo piedāvājumu raksturo harmoniska vide un arhitektūra, kas iedvesmo. Daba un ūdens sniedz īpašu enerģiju un dod iespēju dažādām aktīvās atpūtas iespējām, kamēr iekštelpas nodrošina augstākā līmeņa komfortu. 

 Apaskati eleganto īpašumu ŠEIT!



VISI JAUNIE PROJEKTI VIENUVIET - TIKAI CITY24! SKATIES ŠEIT!

City24.lv

Publicēts 19.06.2020