Ievietot sludinājumu

Šobrīd pārdošanā! Vasaras “must have“: mājoklis ar terasi

Īpašumi ar terasēm vai plašiem balkoniem vienmēr uzvarēs konkurences cīņā pār tiem mājokļiem, kas tādas piedāvāt nevar. Īpaši aktuālas ārtelpas kļūst vasaras periodā, piedāvājot mājokļa saimniekiem baudīt vasarīgu atpūtu, sauļošanos un citus priekus, pat neizejot no mājas. 

Piedāvājam ielūkoties dažos lieliskos īpašumos, kurus, starp citu, šobrīd var iegādāties un, iespējams, baudīt terases priekus jau šovasar. Ja šobrīd neesi mājokļa meklējumos, varbūt “noķersi“ idejas, kā iekārtot savu balkonu vai terasi.

MĀRUPEŠobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Ģimenes māja modernā, sakoptā Pierīgas rajonā, kur pavadīt nesteidzīgu un mierpilnu ikdienu. Dzīvojamās mājas kopējo platība ir 326 m2, savukārt zemesgabals ir 0,2336 ha plašs. Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsUzzināt vairāk!

RĪGAŠobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsTrīsistabu dzīvoklis Ziepniekkalnā ar lielu balkonu/terasi. Dzīvoklis tiek tirgots ar visām mēbelēm un sadzīves tehniku. Ēkā pieejami tikai 9 dzīvokļi, kā arī, tai pieejams zaļš pagalms un vieta automašīnas novietošanai.Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

CARNIKAVAŠobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRindu mājas sekcija pilnā apdarē labiekārtotā ciematā “Jaunzemes“ Carnikavā.

Katra mājas sekcija ir kā savrupmāja, kurā ir 3 guļamistabas, plaša viesistaba ar izeju uz terasi, virtuve. Mājā ir 2 sanmezgli un plaša saimniecības telpa. Teritorija ap māju ir sakārtota: bruģēti pievedceļi, gar ielu izbūvēts koka žogs, bet starp īpašumiem – sieta žogs. Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

ĀDAŽIŠobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsGaišs un plašs trīsistabu dzīvoklis ar plašu terasi jaunajā projektā, pašā Ādažu centrā. Terases platība – 55.7 m2.Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

JŪRMALAŠobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsĪpašnieks pārdod jau iekārtotu un mēbelētu, divstāvīgu, piecu istabu penthouse

apartamentus ar vairākām plašām terasēm (dzīvojamā platība 153, 7 m2; ārtelpas platība 405 m2). Dzīvoklis atrodas jaunajā projektā “River Residence“, Bulduros, Pērkona ielā 3.Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsUzzināt vairāk!

SAULKRASTI Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDivistabu dzīvoklis dzīvojamā projektā “SunRepublic“ Saulkrastos. 

Dzīvoklis atrodas trešajā stāvā, logi vērsti uz parka pusi. Dzīvokļu komplekss atrodas unikālā vietā – jūras krastā, tikai 50 metru attālumā no pludmales.Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

RĪGA Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDivstāvu dzīvoklis jaunajā projektā Juglā, Ciemupes ielā. Dzīvoklim ir 3 lodžijas, terase – vasaras dārzs.

Kvalitatīvs remonts, parketa grīdas, iebūvētas mēbeles. 4 izolētas istabas, liela gardarobe. Bērnu istabā izveidota zviedru siena. 3 sanmezgli ar apsildāmajām grīdām.Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

RĪGAŠobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsEkskluzīvs dzīvoklis projektā “Garden Apartments“ Mežaparkā, Visbijas ielā. Īpašumam ir pārdomāts un ērts plānojums: plaša dzīvojamā istaba, kas savienota ar virtuves zonu un no kuras ir izeja uz 214 m2 terasi, viena guļamistaba ar savu vannasistabu, vecāku guļamistaba ar divām vannas istabām un garderobes telpu, kabinets un veļas/noliktavas telpa.

Uzzināt vairāk!

JŪRMALAŠobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPrivātmāja atrodas Bulduru prospektā, pirmajā līnijā, līdzās jūrai. Iekopta un apzaļumota piemājas teritorija 848 m2 platībā, dzīvojamā platība 433.2 m2. Rūpīgi pārdomāts un ērts plānojums – mājas pagrabstāva līmenis atvēlēts pazemes autostāvvietai divām automašīnām, tehniskajām un saimniecības telpām, WC un pirts telpai. Pirmajā stāvā izvietota plaša viesistaba ar kamīnu, virtuves un ēdamzona, saimniecības telpa un vannas istaba. Otrajā stāvā – darba kabinets, trīs guļamistabas un vannas istaba. Trešais stāvs atvēlēts saimnieku guļamistabai ar privātu garderobes telpu un vannas istabu, kā arī plašu terasi. Šobrīd pārdošanā! Vasaras must have: mājoklis ar terasi - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

JAUNIE PROJEKTI, KUROS ATRADĪSI ĪPAŠI LIELAS UN PLAŠAS TERASES UN BALKONUS!

 

City24.lv

Publicēts 29.06.2020