Ievietot sludinājumu

Ar ko atšķiras 3 000 un 9 000 EUR vērta virtuve? Risinājumi dažādiem budžetiem

Mūsdienīga, pārdomātaun funkcionāla virtuve ir katras ģimenes sapnis un patiesībā arī nepieciešamība, lai ikdienu padarītu baudāmu, patīkamu un maksimāli ērtu.Tā ir vieta, kur pulcējamies ar mājiniekiem un draugiem, vai vienatnē izpaužam savu kulinārijas talantu. Virtuve nav katras dienas pirkums, tāpēcnereti apjūkam brīdī, kad jāsāk domāt par to, tieši kādu to vēlamies, kādas ir tehniskās iespējas, kādas ir materiālu variācijasun galu galā, cik tas izmaksās. Tomēr labā ziņa ir, ka stereotips par virtuvi kā dārgu sapni

    nav patiess,
un to varam komplektēt dažādu budžetu ietvaros, nezaudējot dažādas izvēles iespējas un kvalitāti. Tātad – kā izvēlēsimies, tik arī maksāsim. Ar ko atšķiras 3 000 un 9 000 EUR vērta virtuve? Risinājumi dažādiem budžetiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKādas iespējas un variācijas ar dažādiem budžetiem iespējamas virtuves lauciņā palīdz saprast ARENS – eksperti ar vairāk kā 25 gadu pieredzi virtuves mēbeļu ražošanā.


VIRTUVE LĪDZ 3 000 EUR

Individuāli pielāgots un vienkāršs izkārtojums, tīras dizaina līnijas.

Budžetā līdz 3 000 EUR varam sapņot par līdz pat 3 metru garu virtuvi ar vienkāršu izkārtojumu un tīrām dizaina līnijām, bet tomēr individuāli pielāgotiem izmēriem un dizainera piedāvātu risinājumu. 

Fasāžu materiāli iespējami no lamināta vai krāsota MDF (iespējams krāsot jebkurā krāsā pēc NCS krāsu skalas), savukārt karkasam – balts 1. klases lamināts. Visticamāk, būs jāizvēlaslamināta darba virsmaun lielākoties skapīši, nevis atvilktnes. No bonusiem: LED apgaismojums, eņģes ar bremzēm. Cenā iekļauta montāža, piegāde, santehnika. 

Pats svarīgākais – kvalitāte būs tāda pati, kā dārgākām virtuvēmun ar piecu gadu garantiju. 

VIRTUVE NO 3 – 5 000 EUR

Iespējama stūra virtuve. Cenā var tikt iekļauts ekonomiskas klases tehnikas un santehnikas komplekts. 

Šajā budžetā iekļausies 3 līdz5m gara virtuve – vienā līnijā, divās līnijāsvai stūra virtuve. Cenā var tikt iekļauts arī ekonomiskas klases tehnikas un santehnikas komplekts. Fasāžu materiāliem iespējams izvēlēties laminātu, plašāku MDF profilu klāstu ar krāsu, glancētu laku vai matētu struktūrlaku (iespējams krāsot jebkurā krāsā pēc NCS krāsu skalas), glancētos akrila materiālus. Iespējams izvietot arī dažas atvilktnes, kā arī ievietot kādu grozu. Darba virsmai var izmantot laminātu, vienkāršāku akmeni, masīvkoku. Karkasam tiktu izmantots balts 1.klases lamināts. Ar ko atšķiras 3 000 un 9 000 EUR vērta virtuve? Risinājumi dažādiem budžetiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsVIRTUVE 5 000 - 9 000 EUR

Stūra un U tipa risinājumi, sala, pussala vai lete. Tehnikas komplekts ar modernākām un plašākām funkcijām, interesantāku dizainu. Ekskluzīvāka santehnika. 

Šādā budžetā jau iespējas palielinās ar stūra unU tipa risinājumiem, ar salu, ar pussalu, vai ar leti. Iekārtas garums var sasniegt 5 līdz 9 metrus. Cenā var iekļaut tehnikas komplektu ar modernākām un plašākām funkcijām, kā arī interesantāku dizainu. Tāpat iespējams izvēlēties ekskluzīvāku santehniku. Fasādes iespējams izgatavot no MDF profiliem ar dažāda veida lakām un krāsojumiem, lamināta, nano materiāla, finierējuma un finierējuma rāmjiem, akrila. 

Karkasam iespējams izvēlētiesjau dekoratīvas versijas, kas piestāvēs fasādēm. Iespējams izvietot daudzas atvilktnes, pievienot elektromehānismus, kas atvieglos skapīšu un atvilktņu atvēršanu. Tāpat iespējams izvēlēties dizaina atvilktnes (piemēram, ar stikla sāniem) vai atvilktnes ar iekšējo apgaismojumu.Augšējos skapīšus iespējams izvietot divos līmeņos. Darba virsmas materiālu klāstu papildina plašākas izvēles akmens, masīvkoks. Šos materiālus iespējams arī miksēt, veidojot neparastus faktūru un krāsu salikumus..

VIRTUVE 9 000 EUR UN VAIRĀK

No masīvkoka vaiar stikla fasādēm. Plašs tehnikas klāsts ar ļoti modernām tehnoloģijām (iebūvētie kafijas automāti, vakuuma atvilktnes un sildatvilktnes, tehnika ar Wifi funkciju utml.)

9 000 EUR un dārgākas virtuves garums var sasniegt 9 m un vairāk, kā arī to būs iespēja izbūvēt visos iespējamajos izvietojumos. Visplašākās iespējas un dažādība izpausties ne tikai ar dizaina, bet arī tehnoloģiju risinājumiem. Papildu jau iepriekš pieminētajiem fasāžu materiāliem šādu virtuvi iespējams izgatavot arī no masīvkoka vai stikla fasādēm. Tāpat iespējams ievietot dažādus elektromehānismus, elektroliftus, dubultās atvilktnes, iekšējo apgaismojumu, dažādus grozus un grozu sistēmas. 

Pieejams plašs tehnikas klāsts ar modernām tehnoloģijām - tvaika nosūcējs, kas iebūvēts plīts virsmā, cepeškrāsnis ar mikroviļņu vai tvaika funkcijām, pilna tvaika krāsnis, iebūvētie kafijas automāti, vakuuma atvilktnes un sildatvilktnes, tehnika ar Wifi funkciju. Darba virsmai iespējams izvēlēties visu veidu akmeni - ar dažādu biezumu, spīdumu, matētu pārklājumuutml. Pieejams dekoratīvs karkass arī no finierējuma.
Ar ko atšķiras 3 000 un 9 000 EUR vērta virtuve? Risinājumi dažādiem budžetiem - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsVisu budžetu un veidu virtuvēm ir nemainīga kvalitāte un piecu gadu garantija. Mēbeles tiek montētas ražotnē, kas nodrošina precizitāti līdz milimetram, līdz ar to arī garantē ilgu virtuves mūžu. Tāpat visas virtuves tiek veidotas pēc individuālām vajadzībām un izmēriem ar pieredzējušu dizaineru palīdzību. 

Vairāk par ARENS piedāvātajām iespējām uzzini ARENS mājas lapā! 

 

KOMERCINFORMĀCIJA

City24.lv

Publicēts 08.07.2020