Ievietot sludinājumu

Apskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi!

Apskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Vēsturiski vērtīgie un renovētie, kā arī pēdējos gados būvētie dzīvojamie nami, kas savā starpā veiksmīgi mijiedarbojas, veidojot mūsdienu galvaspilsētas tēlu, ir viena no lielākajām Rīgas centra vērtībām. Ja arī Tu sapņo par savu dzīvesvietu kādā no šīm šarmantajām mājām, aicinām apmeklēt Atvērto durvju dienas maratonu 22. jūlijā, kad mājokļu projekti Rīgas centrā vērs savas durvis apmeklētājiem.  Apskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Svarīgi! Lai dotos mājokļu projektus apskatīt klātienē, būs nepieciešams reģistrēties*, izvēloties konkrētu, sev ērtāko projektu apmeklējuma laiku. 


Jaunums! MERKS VIESTURDĀRZS Apskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Merks Viesturdārzs“ ir jauns projekts, kurā izcili sabalansēta zaļa vide, centra tuvums un apkārtnes šarms. Šī projekta izstrādes centrā ir cilvēki, kuri šeit dzīvos. Projektu raksturo mūsdienīgs komforts, patīkama vide, augsta energoefektivitāte un tāls skats nākotnē.

“Merks Viesturdārzs“ tiks realizēts trīs kārtās, kopā uzbūvējot 350 dažādu platību dzīvokļus, kurus visus vienos augsta būvniecības kvalitāte un moderni plānojumi. Projektā taps trīs 5 - 7 stāvu ēkas. Pirmās kārtas mājā, kas atradīsies vistuvāk parkam, tiks izbūvēti 96 dzīvokļi, un tos plānots nodot ekspluatācijā 2020. gada pirmajā pusē.

Dzīvokļi jaunajā projektā “Merks Viesturdārzs“ būs ar pilnu, kvalitatīvu iekšējo apdari. Griestu augstums sasniegs 2,78 m, katram dzīvoklim plānots balkons, terase vai lodžija. Apkārtne sevī ietvers zaļu vidi, spēļu laukumus bērniem, ērtas noliktavu telpas, drošas autostāvvietas un velonovietnes. 

Uzzināt vairāk! 

Jaunums!Īre ar izpirkuma tiesībām! RĒDERA NAMI Apskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Rēdera nami“ ir atjaunots trīs ēku komplekss Maskavas ielā 48. Tas ir pilnībā renovēts īpašums Daugavas krastā ar 78 dzīvokļiem, dažu minūšu gājienā no Vecrīgas. Mājai Nr. 3 ir pieejam īre ar izpirkumu.

“Rēdera namos“ lielākajai daļai dzīvokļu veikta pilna apdare. Ēkās nomainītas visas komunikācijas – elektroinstalācija, ūdensvada un kanalizācijas tīkli, uzstādīts jauns gāzes apkures mezgls, nomainīti logi un durvis, renovēta ēkas fasāde, uzlikts jauns jumta segums, 1. korpusā tiks uzstādīts jauns “Shindler“ lifts. Atbilstoši prasībām par ēkas energoefektivitāti, nosiltinātas dzīvokļu ārsienas, veikts bēniņu telpu siltinājums, katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs.

Atjaunotas vēsturiskās kāpņu telpas, ierīkota telpa bērnu ratiņu un velosipēdu ērtai novietošanai, iespējas uzlādēt elektroskūteri, ierīkotas mantu glabātuves.

Daļai dzīvokļu ir skats uz Daugavu, pēdējā stāvā izveidoti divstāvīgi dzīvokļi ar terasi, daļai dzīvokļiem dzīvokļu apdares un interjera risinājumus varēs īstenot paši saimnieki. 

Pagalmā ir iespēja iegādāties vai iznomāt autostāvvietu. Ēkas kompleksa iekšpagalms labiekārtots ar apstādījumiem, sienu gleznojumu, pergolu, smilšu kasti bērniem un šūpolēm. Nodrošināta atkritumu šķirošana.

Uzzināt vairāk!

PARK ALLEY IIApskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Park Alley“ ir inovatīvs un mūsdienīgs dzīvojamais kvartāls Pulkveža Brieža ielā 35 - pilsētas vēsturiskajā centrā, kas iekļauts UNESCO Pasaules kultūras un dabas mantojuma vietu sarakstā.  

Septiņu stāvu dzīvojamais nams veidots Rīgas vēsturiskā centra apbūves tradīcijās, pārdomāta infrastruktūra un ēkas atrašanās vieta sniedz mieru, drošību un laika ekonomiju.  

“Park Alley“ piedāvājumā ir 100 dzīvokļi dažādās platībās, sākot no 57 m2 līdz 203 m2. Katram dzīvoklim ir terase vai balkons. Telpu apdarē un dizainā dominē lakoniskas formas, silti toņi un dabas materiālu harmonija – stils, no kura nenogurst. Ēkas dizains atspoguļo mājīgumu, saules gaismu un koka enerģiju. 

Pagalmā pieejamas 86 standarta autostāvvietas, kā arī 2 autostāvvietas cilvēkiem ar kustību traucējumiem un 34 velo novietnes. 

Uzzināt vairāk!

ZIEDOŅDĀRZA REZIDENCEApskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Ziedoņdārza rezidence“ ir daudzdzīvokļu nams ar teju izcilu atrašanās vietu un lielisku skatu, kas ik dienas paveras caur mājokļu logiem. Komforts, kvalitāte, parks – šie ir trīs atslēgas vārdi, kas projektu raksturo visprecīzāk. Projekts “Ziedoņdārza rezidence“ atrodas A. Čaka ielā 105, Rīgā. Projekta piedāvājumā ir pilnībā atjaunoti dzīvokļi, 1939. gadā celtā ēkā, kuras projektu izstrādājis arhitekts Arturs Braunfelds.

Ēkai ir jaunas komunikācijas, stāvvadi, apkures mezgls, ir nomainīts jumts, atjaunota kāpņu telpa un uzstādīti domofoni, izbūvēts jauns, moderns lifts. Starp citu, ēkas atjaunotā un izgaismotā “cēlapmetuma“ fasāde ne tikai lieliski izskatās jebkurā diennakts laikā, bet arī ļauj saņemt nekustamā īpašuma nodokļa atlaides. Ēkas renovāciju plānots pabeigt

2020. gada martā.  

Projektā ir pieejami mūsdienu prasībām atbilstoši, pārplānoti 2 un 3 istabu dzīvokļi, platībās no 37

    76 m2, kā arī tiek izbūvēti divi mansarda stāva dzīvokļi ar 4 un 5 istabām un 115 m2 plašām terasēm. Ir pieejamas arī trīs veikala komerctelpas ar lieliem skatlogiem uz ielu. 

Uzzināt vairāk! 

STABU 100 APARTMENTS
Īpašais piedāvājums: pērkot dzīvokli, virtuve dāvanā!
Apskati klātienē jaunos projektus Rīgas Centrā: Merks Viesturdārzs, Rēdera nami un citi! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Stabu 100“ ir mūsdienīga dzīvojamā māja klusā kvartālā, Rīgas centrā. Ēkai ir septiņi stāvi, ar kopumā 34, vienas līdz četru istabu dzīvokļiem (43 līdz 100 m2), kā arī divām komerctelpām ar kopējo platību 243 m2. Sākot ar 4. stāvu, no vienas ēkas puses paveras lieliski skati uz Vecrīgu, bet no otras redzami Rīgas vēsturiskā centra romantiskie jumti.

Dzīvojamo platību papildina plati balkoni ar orģinālām žalūzijām. Visi dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari un virtuves iekārtam. Iekšējais pagalms ir nožogots, labi apgaismots un apzaļumots. Labiekārtotā teritorijā ir izveidots bērnu spēļu laukums, iekārtotas auto un velo stāvvietas.

Uzzināt vairāk!

Vairāk par Atvērto durvju dienas maratonu un tā norisi vari uzzināt ŠEIT

Atceries: lai apmeklētu, reģistrējies! 


*Reģistrācija nepieciešama, lai projektu attīstītāji varētu Tev nodrošināt ērtu un drošu mājokļu apskati, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus. 

City24.lv

Publicēts 09.07.2020