Ievietot sludinājumu

Nenokavē! Atvērto durvju diena Daugavas labā krasta mājokļu projektos

Nenokavē! Atvērto durvju diena Daugavas labā krasta mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

22. jūlijā no plkst.16:00 līdz plkst.21:00 norisināsies Nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv organizētais a href="https://www.city24.lv/atverto-durvju-dienas/?&amp;utm_campaign=ADD&amp;utm_medium=banner&amp;utm_source=City24lv" target="_blank"Atvērto durvju dienas maratons</a>, kas allaž pulcē lielu skaitu interesentu, kam aktuāla mājokļa iegāde. Daugavas labajā krastā klātienē būs iespēja apskatīt un izstaigāt projektus “Ezerparka nami“, “Liepziedi“, “Green City“ un “Hausmaņa Terases“.Nenokavē! Atvērto durvju diena Daugavas labā krasta mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSvarīgi! Lai dotos mājokļu projektus apskatīt klātienē, būs nepieciešams reģistrēties*, izvēloties konkrētu, sev ērtāko projektu apmeklējuma laiku. 

EZERPARKA NAMINenokavē! Atvērto durvju diena Daugavas labā krasta mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Lielākā daļa projeka dzīvokļu jau ir izpārdoti, taču vēl iegādei pieejami dažādu platību un cenu mājokļi, piemēram, kompakti, bet funkcionāli divu istabu mājokļi, kuru mēneša kredīta maksājums, pērkot mājokli ar hipotekārā kredīta starpniecību, lielākoties nepārsniedz 200 eiro. 

Ikvienam ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko no vienistabas, divu un triju dzīvokļiem, kuru platība ir no 31 līdz 70 m2. Katram dzīvoklim ir balkons vai franču tipa balkons vai terase. Dzīvokļu plānojumi ir pārdomāti un funkcionāli. Ir koplietošanas riteņu telpa, pazemes un virszemes autostāvvieta, kā arī noliktavas telpa dzīvokļu īpašniekiem.

Klusums, harmonija, plašas sporta un atpūtas iespējas, ko sniedz Mežaparka un Ķīšezera tuvums, jauki kaimiņi, teju izcila atrašanās vieta un pieejama cena - tas ir par “Ezerparka Namiem“. Tieši šie faktori ir tie, ko pircēji novērtē visvairāk, tādējādi projektu padarot pieprasītu un novērtētu. Ne mazāk svarīgi, ka jauno ēku projektēšanas un būvniecības procesā īpaša uzmanība pievērsta energoefektivitātei, mūsdienu tehnoloģijām un ekonomiska dzīvesveida īstenošanai. 

Uzzināt vairāk!

LIEPZIEDINenokavē! Atvērto durvju diena Daugavas labā krasta mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


“Liepziedi“ ir vienīgais ekonomiskā segmenta jaunais dzīvokļu projekts, kas atrodas blakus Mežaparkam. “Liepziedu“ otrajā mājā atradīsies 179 vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 22 līdz 68 kvadrātmetriem. Projektam raksturīgs izteikts moderns dizains ar lieliem panorāmas logiem, liftiem, noliktavu telpām, pazemes autostāvvietu, tā arī augsti energoefektivitātes rādītāji. Dzīvokļu cenas, sākot no 39 700 eiro.

Projekta “Liepziedi” pirmā ēka tika nodota ekspluatācijā 2017. gada vasarā, savukārt projekta jaunākā

    2. ēka tiek attīstīta, balstoties uz 1. ēkas izstrādes stadijās gūto pieredzi, nodrošinot ēkas iedzīvotājiem komfortablu ikdienu jaunajā mājoklī.

Pievilcīgas cenas, praktiski dzīvokļu plānojumi un daudzveidīgas platības “Liepziedus” padara par pieejamāko jauno projektu Rīgā.

Uzzināt vairāk!

GREEN CITYNenokavē! Atvērto durvju diena Daugavas labā krasta mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Projektu “Green City“ šobrīd veido divas septiņu un astoņu stāvu mājas, kur kopumā būs pieejami 188 vienas līdz četru istabu dzīvokļi ar ergonomiskiem plānojumiem un pilnu apdari.

Purvciema un tuvāko apkaimju iedzīvotāju vidū “Green City“ kļuvis par iecienītu un atzītu projektu. Šobrīd lielākā daļa dažādu plānojumu un platību mājokļi pirmajā mājā jau atraduši savus saimniekus un tajā vēl pieejami tikai daži pilnas apdares un dzīvošanai gatavi dzīvokļi, kuros ievākties iespējams uzreiz. Plašāks dzīvokļu piedāvājums šobrīd pieejams otrajā mājā, kur norit apdares un teritorijas labiekārtošanas darbi, lai to nodotu ekspluatācijā un arī šīs ēkas dzīvokļu īpašnieki savās jaunajās mājās varētu iekārtoties jau tuvāko mēnešu laikā. 

Jaunajam projektam “Green City“ izvēlēta zaļas vides un attīstītas infrastruktūras ieskauta vieta Purvciemā, kas ir viena no Rīgas dzīvākajām Rīgas apkaimēm, netālu no Biķernieku meža. Tuvumā ir gan skolas un pirmsskolas izglītības iestādes, gan lielveikali. Lai nokļūtu pilsētas centrā, pieejama ērta transporta satiksme - autobusi, trolejbusi un minibusi. Tā būs piemērota dzīves vieta visiem tiem, kam patīk zaļa vide, pastaigas un sportiskās aktivitātes. Savukārt jaunās projekta mājas un to labiekārtotā apkārtējā vide ir liels pienesums visai Purvciema apkaimei, padarot to arvien mūsdienīgāku un patīkamāku dzīvošanai.

Uzzināt vairāk! 

HAUSMAŅA TERASESNenokavē! Atvērto durvju diena Daugavas labā krasta mājokļu projektos - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Hausmaņa Terases ir “Bonava Latvija“ īstenots projekts, kas ierindojas paaugstināta komforta mājokļu segmentā. Tie ir augstas kvalitātes funkcionāli dzīvokļi, kas var lepoties ar jaunākajām tehnoloģijām un sakārtotu, apzaļumotu apkārtējo vidi. Rūpīgi pārdomātie mājokļi pilnībā atbilst mūsdienu cilvēka prasībām un vajadzībām. 

“Hausmaņa Terases“ veido divas mājas ar kopumā 84 dzīvokļiem, kas nodrošina jaunu 6 divu  līdz trīs istabu dzīvokļi ar pilnu apdari, platībās no 46.5 līdz 69.8 m2.  

Paaugstinātu komfortu mājokļos rada augstie griesti, lielie logi un plašie balkoni, kas nodrošina gaišuma un plašuma sajūtu. Projekta dzīvokļos ir ierīkots arhitektonisks risinājums, kas ļauj apkures sistēmu iestrādāt grīdā, atbrīvojot telpās vēl papildu vietu. Tāpat, katram dzīvoklim mājas pagrabstāvā ir arī personīgā noliktavas telpa mantu uzglabāšanai.

Uzzināt vairāk!

Vairāk par Atvērto durvju dienas maratonu un tā norisi vari uzzināt ŠEIT!

Atceries: lai apmeklētu, reģistrējies! 

*Reģistrācija nepieciešama, lai projektu attīstītāji varētu Tev nodrošināt ērtu un drošu mājokļu apskati, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus. 

City24.lv

Publicēts 13.07.2020