Ievietot sludinājumu

Piedāvā ARENS: kādai šobrīd jāizskatās mūsdienīgai virtuvei?

Lai gan virtuvi mēdzam iekārtot, pielāgojot to pārējā mājokļa dizainam, funkcionāli virtuve vairs nav vieta, kas paredzēta tikai ēst gatavošanai un trauku mazgāšanai. Virtuve ir svarīga mājokļa daļa, kas piešķir mājai īpašu atmosfēru un pulcē ģimeni. Tādēļ vēl jo svarīgāk ir izvēlēties pārdomātu virtuves dizainu, kas iet roku rokā ar ērtu funkcionalitāti. 

Īsu ieskatu virtuves dizaina aktualitātēs piedāvā ARENS – eksperti ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi virtuves mēbeļu ražošanā.

KOKS INTERJERĀPiedāvā ARENS: kādai šobrīd jāizskatās mūsdienīgai virtuvei? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsStilīgs un vienlaikus klasisks materiāls virtuves iekārtojumā ir koks – nav būtiski, vai tas ir masīvkoks vai koka imitācija. Koka faktūra piešķir virtuvei dabisku izskatu un ir praktisks materiāls, jo tā raksts var veiksmīgi paslēpt kādu putekli vai traipu, atvieglojot virtuves kopšanu. Koku var izmantot ne tikai fasādēs, bet arī virsmās, rokturos un citos elementos. 

ARENS dizainera padoms: izvēlies gaišus, tumšus, siltus vai vēsus koka toņus, kombinējot tos ar jebkuru citu krāsu gammu. 

STIKLA FASĀDES AR SMALKU RĀMI

Aktualitāšu vidū atkal atgriezušās stikla fasādes, kas virtuvei piešķir vieglumu un šiku izskatu. Fasādes var būt pilnībā stiklotas, atsedzot plaukta saturu vai klasiskas – ar rāmi.  

ARENS dizainera padoms: šī brīža top tendence ir mazi un smalki fasāžu rāmji.

DAŽĀDAS METĀLA KRĀSASPiedāvā ARENS: kādai šobrīd jāizskatās mūsdienīgai virtuvei? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRadoša pieeja metāla krāsai dažādos virtuves elementos ir tas, kas padarīs virtuves dizainu atraktīvu un mūsdienīgu. 

ARENS dizainera padoms: izvēlies dažādu nokrāsu metālu virtuves izlietnēm, ūdens maisītājiem, rokturiem vai citām detaļām.    

PELĒKĀ KRĀSA

Vēl aizvien aktuāli ir pamatā izmantot pelēko krāsu dažādās nokrāsās un intensitātēs. Tā būs kā laba kanva akcentiem un citām krāsu spēlēm.

ROKTURU BRĪVĪBA

Šā brīža tendence rokturiem ir izvēlēties netipiskus materiālus, piemēram, ādu, kā arī spēlēties ar krāsām. Tas ļauj piešķirt košu akcentu vai tieši pretēji – veidot monohromu virtuves izskatu, sapludinot rokturus ar fasādes toni. 

GADA KRĀSAPiedāvā ARENS: kādai šobrīd jāizskatās mūsdienīgai virtuvei? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsPantone Classic Blue 19-4052 ir gada krāsa un tā ir klasiski zilā. To var izmantot kā drosmīgu akcentu vai pamattoni. 

ARENS dizainera padoms: izmanto šo toni virtuves dekoros un mēbelēs. 

TĪRAS LĪNIJAS

Šobrīd būtiski ir maksimāli vienkāršot dizainu ar tīrām un saprotamām līnijām, bez pārspīlētiem rakstiem. Tā teikt, veidot dizainu minimālisma stilā. 

ARENS dizainera padoms: tīru līniju sajūta radīsies, augšējos skapīšus veidojot līdz pat griestiem, vai virtuves dizains bez augšējiem skapīšiem. 

UZGLABĀŠANAS VIETA

Ne visiem ir atsevišķas uzglabāšanas telpas, līdz ar to, būtiski ir veidot funkcionālu dizainu, lai tas būtu arī ērts un tajā ietilptu visa nepieciešamā iedzīve. Lielās telpās ar to ir viegli, bet mazākās telpās ir nepieciešams dizainers, kas spēs izveidot gudru risinājumu.Piedāvā ARENS: kādai šobrīd jāizskatās mūsdienīgai virtuvei? - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsINDIVIDUĀLISMS UN PERSONĪBA

Individuālisms un personība nekad neizies no modes. Šī gada vienkāršākā un tajā pašā laikā - sarežģītākā aktualitāte ir individuālisms un personības atspoguļojums dizainā. Tas nozīmē veidot virtuvi tādu, kas atspoguļo to, kas patīk tieši Jums. 

ARENS dizainera padoms: atklāj savu personību detaļās vai kopainā – svarīgākais, ka virtuve Jums labi kalpo un sagādā gandarījumu ilgtermiņā. 

Ja vēlies, lai Tavu virtuvi projektē kompetents dizainers un virtuves kvalitāte tiek pierādīta caur tās ilgmūžību, piesakies konsultācijai www.arens.lv!

City24.lv/ ARENS

Publicēts 21.07.2020