Ievietot sludinājumu

Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur!

Vasara ir atvaļinājumu laiks un daudzus vilina atpūta ūdens tuvumā. Tie, kuri var lepoties ar savu privātmāju, nereti ūdens priekus bauda baseinā un ir īpaši priviliģēti, jo nekur tālu nav jādodas, lai lieliski pavadītu laiku. Ieskaties, cik lieliski un krāšņi ir mūsu pašu īpašumi ar debeszila ūdens pildītiem baseiniem un zaļojošiem dārziem! Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJŪRMALA 

Gaiša, plaša un moderna privātmāja Jūrmalā, pašā Lielupes krastā ar privātu, apsildāmu 4x12 m plašu peldbaseinu, kam ir ekskluzīvs mozaīkas flīzējums, attīrīšana sistēma ar skābekli un pretstraumes tehnoloģija. Šī māja ir īpaša ar tās pārdošanas konceptu piedāvā savu cenu!Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzini vairāk!

BABĪTES NOVADSAcu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsSkaists īpašums slēgtā ciematā Mežāres pie privātas ūdenskrātuves ar iekoptu dārzu, kas veidots no 3000 dažādu šķirņu augiem no botāniskā dārza, kas pielāgoti augšanai mūsu klimatiskajos apstākļos. Dārzā ir izgaismota vasaras pusdienu zona, mēbelēts japāņu tējas namiņš ar terasi pie karpu dīķa. Baseins ir apsildāms, aprīkots ar pretstraumi un pie tā ir slēgta pergola ar bāra zonu atpūtai un 40 m2 terase.  Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!  

ĶEKAVAAcu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsKvalitatīvi uzbūvēta, plaša divstāvu savrupmāja ar savu raksturu, burvīgu ziemas dārzu, kurā lakoniski iekārtojies 7x3 m liels peldbaseins (dziļums 1.4 m) ar atpūtas zonu un somu pirti.  

Māja atrodas ainaviskā vietā Vimbukrogā, blakus Sausās Daugavas pietekai.Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

RAGACIEMSAcu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsRagaciemā izīrē atpūtas māju, kas atrodas 5 minūšu gājiena attālumā no jūras. Māja ir pilnībā aprīkota ar visu nepieciešamo - pirmajā stāvā atrodas virtuve ar viesistabu, bet otrajā stāvā 3 guļamistabas un vannas istaba.

Teritorijā ir divas mājas ar kopīgu baseinu 15 m2 platībā. Katram dzīvoklim ir sava ieeja un tas tiek izīrēts tikai vasaras periodā.Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!

MĀRUPEAcu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJauna māja Mārupes centrā ar apsildāmu baseinu un ainaviski iekoptu dārzu.

Īpašums sastāv no modernas privātmājas ar ērtu plānojumu un gaumīgu interjeru, kā arī zemesgabala 1800 m2 platībā ar skaistu, ainavisku dārzu.

Uzzināt vairāk!

BALTEZERS Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsLabiekārtota villa Mazā Baltezera krastā (krasta līnija 400 m). Dzīvojamā māja ar panorāmas “stikla sienu’“ pret ezeru ir 380 m2 plaša. Savukārt 192 m2 lielajā viesu namā ar lielu terases džakuzi ir divas guļamistabas un pirts. Ezera krastā izbūvēts tenisa korts un tur arī atrodas apsildāms peldbaseins.Acu priekam: satriecošas mājas ar baseiniem Mārupē, Ķekavā, Babītē un citur! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls Uzzināt vairāk!


PLAŠĀKĀ JAUNO PROJEKTU IZVĒLE - TIKAI CITY24.LV! SKATIES ŠEIT!

City24.lv

Publicēts 22.07.2020