Ievietot sludinājumu

Ciematā “Mārupes Rezidences“ ekspluatācijā nodotas jaunākās četras mājas

Pēc pirmo četru “Mārupes Rezidences“ māju veiksmīgas un pārdošanas, SIA “Vestabalt“ ir pabeidzis iekšējās apdares darbus nākamajās četrās projekta mājās. Arī šīs ciemata mājas klientiem tiek piedāvātas iegādei.Ciematā Mārupes Rezidences ekspluatācijā nodotas jaunākās četras mājas - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunajās ciemata mājās attīstītājs ir veicis uzlabojumus un izmaiņas iekšējās apdares materiālos un risinājumos, piedāvājot klientiem augstvērtīgāku grīdas parketa un flīžu risinājumus, santehnikas un apgaismojuma risinājumus. Klientiem tiek piedāvāta arī atšķirīga virtuves iekārta ar citādu izkārtojumu un apdares risinājumu.

SIA “Vestabalt“ valdes locekle Līga Uzkalne skaidro: “Pēc pirmo māju pabeigšanas, apmēbelēšanas un teritorijas labiekārtojuma pabeigšanas gala rezultāts bija labāks kā bija sākotnēji iecerēts, bet iekšēji bija sajūta, ka nākamajās mājās būtu vajadzīgs piedāvāt citādus risinājumus, lai visas mājas nebūtu vienādas to izpildījumā. Uzsākot iekšējās apdares darbus pie nākamajām mājām, kopā ar interjera dizaineri nolēmām veikt izmaiņas gandrīz visos iepriekš piedāvātajos interjera risinājumos un iepriekš izvēlētajos materiālos. No būvniecības viedokļa tas ir sarežģītāk, jo no jauna ir jāmeklē tehniskie risinājumi jauno apdares materiālu kvalitatīvai uzstādīšanai, kas prasa papildu laika un finanšu resursus. Gala rezultāts ir ieguldītā darba vērts un esmu pārliecināta, ka arī šīs mājas ātri atradīs savus gala pircējus.“ 

SIA “Vestabalt“ pārdošanas daļas vadītāja Raimonda Omule komentē: Visas pabeigtās mājas jau ir atradušas savus pircējus un esam gandarīti, ka tikai 3 mēnešu laikā mums ir izdevies ciematā “Mārupes Rezidences“ realizēt 80% no visām projekta mājām. Tas ir apliecinājums tam, ka ir klienti, kas novērtē augstvērtīgas, kvalitatīvas un elegantas mājas, mājīguma un drošības sajūtu, ko dod atrašanās tādā ciematā kā “Mārupes Rezidences“.


“Mārupes Rezidences“ ir ciemats Mārupē, Viesturu ielā 8/10/12/14. Ciematā kopā ir uzceltas 8 mājas. Platības no 136 m2 līdz 204 m2.

Projekta īpašnieks: SIA “Stabu 92“, Projekta vadība un ekskluzīvais sadarbības partneris tirdzniecībā SIA “Vestabalt“, ģenerāluzņēmējs SIA “Sila Stils“, arhitekts “MALUS Arhitekti“, Renārs Putniņš, virtuves sadarbībā ar AB Virtuves, projekta iekšējais unārējais apgaismojums tapis sadarbībā ar “Gaismas Maģija“.

 

KOMERCINFORMĀCIJA

Vestabalt

Publicēts 04.08.2020