Ievietot sludinājumu

IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS: dzīvokļi ar terasi vai privātu dārzu

Dzīvoklis ar terasi vai privātu dārzu – ne tikai sapnis, bet realitāte IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS dzīvojamo ēku kompleksā. Tikai neilgu laiku, līdz 2020. gada 31. augustam, visi pirmā stāva DĀRZA DZĪVOKĻI tiek piedāvāti ar īpašiem bonusiem.IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS: dzīvokļi ar terasi vai privātu dārzu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsIRIS SHAMPETERIS APARTMENTS projekta filozofija vienmēr bijusi — moderns dzīvoklis pilsētā ar privātmājas priekšrocībām, vieta, kas ne tikai sniedz mieru, komfortu un ir vizuāli skaista, bet tajā vienlaikus ir jūtama individualitāte.  

Šajā laikā, kad sevišķi aktuāla ir vēlme uzturēties svaigā gaisā, bez liekas saskares ar nepazīstamiem cilvēkiem, dzīvokļi klusā un zaļā priekšpilsētas rajonā šķiet īpaši pievilcīgi. Dažkārt dzīvojot pilsētā, nākas atteikties no tādām ekstrām kā svaigs gaiss, putnu dziesmas no rītiem, un mazajām, bet tik ļoti nepieciešamajām zaļajām piemājas zonām, kurās var atvilkt elpu, atgūt enerģiju un atpūsties. 

Projekta attīstītāji šīs lietas neuzskata par ekstrām. Tieši šī iemesla dēļ, visu māju pirmajos stāvos esošajiem dzīvokļiem izbūvēti dārzu patio un terases. Balstoties uz IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS filozofiju, visam ir nepieciešams balanss – kādēļ ziedot iespēju vakarus baudīt uz terases vai patio, ja dzīvoklis atrodas pilsētā, vai otrādi   kādēļ ziedot tik ļoti dārgo laiku, lai nokļūtu pilsētā, ja vēlies dzīvokli zaļā un klusā rajonā?

Iegādājoties dzīvokli, pircējam ir iespēja iegūt labāko no abām pasaulēm – modernu pilsētas dzīvokli ar terasi, dārza patio vai balkonu, pieeju privātam dīķim un apzaļumotam iekšpagalmam. 

Kādēļ iegādāties pirmā stāva dzīvokli ar privātu zaļo zonu: 

    Pateicoties dzīvokļa plānojumam, patio un terases kļūst par iekštelpu dabisku turpinājumu, tādēļ dzīvokļi šķiet vizuāli lielāki;

    Praktiskāk izmantojama privātā ārtelpa, jo ir pieeja privātai zaļajai zonai;

    Viegla piekļuve dzīvokļiem – nav jāsatraucas par lifta vai kāpņu izmantošanu, kas īpaši aktuāli ir jaunajām ģimenēm ar maziem bērniem vai gados vecākiem cilvēkiem;

    Pirmā stāvā dzīvoklī īpaši komfortabli jutīsies arī mājdzīvnieki, kuriem būs vieta pastaigai vai atpūtai svaigā gaisā;

    Maziem bērniem varat ierīkot atsevišķu un drošu rotaļu laukumu savā iekšpagalma dārzā. Īpašs komforts jaunajām māmiņām, kurām paveras iespēja bērniņu uzraudzīt, bet tajā pašā laikā izgūldīt ratos, svaigā gaisā;

    Lieliska iespēja sākt dārzkopību – stādīt puķes vai aprīkot savu dārzu ar dārza mēbelem, rīkot privātus piknikus vai ballītes svaigā gaisā. IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS: dzīvokļi ar terasi vai privātu dārzu - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsVisi dzīvokļi ir gaiši un moderni, mierīgos un dabīgos toņos, augstiem griestiem un panorāmas tipa logiem. Visos dzīvokļos izvietota augstvērtīga santehnika no Vācijas. IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS kompleksa iekšējā teritorijā pārdomāto ainavas arhitektūru veido apzaļumoti laukumi, kanāls, kas ietek piemājas dīķī, gājēju celiņi, puķu dobes un vietas atpūtai un sportiskām aktivitātēm. 

Šobrīd IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS pirmajos stāvos palikuši tikai daži brīvi dzīvokļi ar pieeju privātiem dārziņiem. Pieci no tiem ar divām guļamistabām, viens ar trim guļamistabām ar lielām terasēm un plašu dārza patio, un trīs vienas guļamistabas dzīvokļi ar dārza patio ar skatu uz parku, vai terasēm, no kurām paveras skats uz kompleksa pagalmu.

Projekta mājas izbūvētas vienā no Rīgas zaļākajiem rajoniem – Šampēterī. Dzīvojamo ēku komplekss atrodas tikai 15 – 20 minūšu attālummā no Rīgas vecpilsētas un kūrortpilsētas Jūrmalas. Šampētera rajons pazīstams arī ar teicami izbūvēto infrastruktūru, kas ērti un ātri palīdzes nonākt vajadzīgajā Rīgas daļā. Gājiena attālumā ir ne tikai autobusu un mikroautobusu pieturas, bet arī vilciena stacija un veloceliņi.


Lai iegūtu papildu informāciju par visām dzīves priekšrocībām Šampeterī, interesenti aicināti ielūkoties projekta mājaslapā

Vairāk informācijas par īpašajiem piedāvājumiem un atlaidēm: 

Tel.: +371 29642499
E - pasts : [email protected] 
Mājaslapa: www.irisapartments.lv

Seko IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS arī sociālajos medijos un esi pirmais, kas uzzina jaunākās ziņas:

Instagram: https://www.instagram.com/irisshampeteris/
Facebook: https://www.facebook.com/irisshampeteris/

Iris Shampeteris Apartments

Publicēts 05.08.2020