Ievietot sludinājumu

MĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu!

MĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Šobrīd gan aktīvajā Pierīgā, gan reģionos skaidri novērojams intereses pieaugums iegādāties zemi vai gatavu privātmāju. Ņemot vērā pircēju vajadzības un pieprasījumu, City24.lv 20. un 22. augustā organizē Atvērto durvju dienas, lai kopā pulcētu interesantākos piedāvājumus, kurus apskatīt aicināts ikviens interesents, kuram šobrīd aktuāla mājās un/ vai zemes iegāde. Tā būs lieliska iespēja klātienē iepazīties ar daudzveidīgiem un vēl neredzētiem īpašumiem, īstajam pircējam satiekot savu īsto īpašumu un tā pārdevēju. MĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDaugavas labā krasta apkaimēs privātmājas interesentiem būs atvērtas Carnikavā, Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un Mežaparkā. Tās apskatīt un izstaigāt būs iespējams divas dienas - 20. augustā

    no plkst.16:00 līdz plkst.20:00 un 22. augustā
      no plkst.11:00 līdz plkst.15:00. 

Apskati īpašumus - ja kāda no mājām Tevi ieinteresēja, tiekamies Atvērto durvju dienās!

Priežavotu aleja 5
Salaspils pagasts, Salaspils novads
139 999 EURMĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


120 m2 plašā privātmāja atrodas jaunajā ciematā “Priežavoti“, kas atrodas netālu no Salaspils. Privātmājas otrajā stāvā ir trīs guļamistabas un studio tipa viesistaba apvienota ar virtuvi pirmajā stāvā. Izbūvēti divi sanitārie mezgli, katla telpa ar gāzes apkures katlu un boileri karstajam ūdenim.

Ūdens tiek nodrošināts no ciemata centrālās ūdens padeves, savukārt kanalizācija tiek aizvadīta uz ciemata bioloģiskajām attīrīšanas iekārtām. Ir uzstādīta arī virtuves iekārta ar tehniku.

Mājai piederošais zemesgabals, ar platību 1200 m2, ir ar bruģētu piebrauktuvi un terasi, ir labiekārtots zāliens un izbūvēta sēta. Māja ir koka karkasa, ar metāla dakstiņa jumtu, ir ievilkta signalizācija un izvietoti dūmu detektori, telpās ir izvietoti radiatori.

Uzzini vairāk šeit!

Ziedlejas, Zelmeņu iela 14-1
Carnikava, Carnikavas novads
162 400 EURMĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Rindu mājas sekcija pilnā apdarē labiekārtotā ciematā “Jaunzemes“ Carnikavā, 21km attālumā no Rīgas centra, pastaigas attālumā no jūras.

Katra mājas sekcija ir kā savrupmāja, kurā ir trīs guļamistabas, plaša viesistaba ar izeju uz terasi, virtuve. Mājā ir divi sanmezgli un plaša saimniecības telpa. Teritorija ap māju ir sakārtota: bruģēti pievedceļi, gar ielu izbūvēts koka žogs, bet starp īpašumiem - sieta žogs.

Īpašās priekšrocības: labiekārtota apkārtējā vide, asfaltētas un apgaismotas ielas, centralizēts pilsētas ūdens un kanalizācijas pieslēgums, individuāla apkures sistēma: gāzes katls, karstā ūdens uzsildes iekārta, energoefektīvas tehnoloģijas, mazi komunālie maksājumi, ciemata apsaimniekošana ir bezmaksas. 

Uzzini vairāk šeit!

Stacijas iela 9/2
Salaspils, Salaspils novads
178 000 EURMĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Plaša, kvalitatīvi būvēta ģimenes māja Salaspils centrā ar ainavisku skatu. Kopējā apdzīvojamā platība 257 m2. Gruntsgabala platība -1635 m2.

Mājā ir piecas guļamistabas, ēdamistaba ar virtuves zonu, viesistaba, darbistaba, trīs sanitārie mezgli un trīs terases. Ēkas pagrabstāvā izvietota nojume auto novietošanai, apkures katla telpa, malkas noliktava, plašs pagrabs, kur iespējams izbūvēt saunu. 

Minūtes gājiena attālumā Nacionālais botāniskais dārzs, kultūras nams Rīgava, brīvdabas kultūras dārzs, Salaspils novada dome, Mākslas un mūzikas skola, divi restorāni, veikali. Līdz Rīgas centram - 19 km. Tuvumā piejams sabiedriskais transports.

Uzzini vairāk šeit!

Dzelmītes iela 6
Ādaži, Ādažu novads
260 000 EURMĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Plaša privātmāja Stapriņos, Ādažu novadā ar kopējo platību 201,9 m2.  

Mājas pirmajā stāvā izvietota plaša dzīvojamā istaba, kas apvienota ar atpūtas zonu un kamīnu, virtuve, viesu tualete, viesu guļamistaba, garaža vienai automašīnai. Otrajā stāvā izvietotas trīs guļamistabas, plaša garderobe un vannas istaba. 

Pie mājas rūpīgi kopts, labiekārtots dārzs, kā arī divas siltumnīcas. Zemes gabala platība - 2544 m2. Pieejamas visas komunikācijas - elektrība, ūdens. Apkure tiek nodrošināta ar individuālo gāzes katlu, uz mājas jumta izvietoti saules kolektori.

Uzzini vairāk šeit!

Dukātu iela 11
Dreiliņi, Rīga
198 000 EURMĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Teicamas kvalitātes, vienstāva mūra mājas privātmāju ciematā, Stopiņu novada Dreiliņos.

Mājas platība ir 183 m2, bet katrs zemes gabals ir 900 m2 liels. Māja būvēta ar plašu viesistabu, kas apvienota ar ēdamzonu un virtuvi, trīs 16 m2 lielām guļamistabām, ieejas halli un diviem sanmezgliem. 

Nodrošināta arī garāža divām automašīnām un aprīkota, 22 m2 liela terase vasaras atpūtai. Katrai mājai ir bruģēta iebrauktuve, skaists koka žogs ar automātiski veramajiem vārtiem. Mājas savstarpēji atdalītas ar žogiem.

Mājai ir labas kvalitātes ieejas durvis, savs ūdens urbums, visjaunākā BIO kanalizācijas sistēma, gāzes katls apkurei, siltās grīdas. 

Uzzini vairāk šeit!

Ezermalas iela 18b, 
Mežaparks, Rīga

278 000 EURMĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Trīs stāvu īpašums Ķīšezera krastā, kas patiks auto, moto un ūdens sporta cienītājiem, jo no tā ir ērta/ tieša piekļuve Ķīšezeram. Pazemes stāvā izbūvētas divas garāžas - viena 58 m2 plaša vairāku auto novietošanai, bet otra - 20 m2 liela ūdens transportam. 

Pirmais stāvs: priekšnams ar kāpnēm uz pirmo stāvu, 58 m2 plaša viesistaba ar virtuves zonu. Otrais stāvs: divas izolētas guļamistabas, terase, vannas istaba, garderobe - palīgtelpa. 

Īpašumā nesen veikts labs kosmētiskais remonts, ir ozolkoka parkets, iebūveta virtuve ar tehniku.

Plaša, slēgta, labi kopta teritorija, projektā tikai četri īpašumi, teritorijā ir arī virszemes stāvvietas.

Uzzini vairāk šeit!

Tallinas iela 21
Baltezers, Ādažu novads
295 000 EURMĀJAS Ādažos, Dreiliņos, Baltezerā, Salaspilī un citur – nāc uz Atvērto durvju dienu! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Moderna un unikāla skandināvu stila privātmāja Baltezerā, Mārsilos, kas ir viena no visizsmalcinātākajām piepilsētas teritorijām Rīgas apkārtnē, kas izvietota priežu meža ielokā ar asfaltētām ielām un izgaismotu teritoriju. Mārsili atrodas 2 km attālumā no maģistrāles A1 (Rīga - Tallina), tuvumā atrodas apdzīvots ciemats Alderi.

Māja atrodas tikai 5 minūšu gājiena attālumā no Mazā Baltezera pludmales.

Māja būvēta trīs līmeņos ar teicamu plānojumu, baltajā apdarē:

1. stāvs (120 m2): plaša viesistaba, kas savienota ar virtuvi un ar izeju uz terasi, saimniecības telpa veļas mazgāšanai, divas izolētas istabas/ guļamistabas un vannas istaba.

2. stāvs (71 m2): guļamistaba ar garderobi un izeju uz balkonu, otra guļamistaba ar izeju uz terasi, kuras platība ir 35 m2, vannasistaba un halle.

Pagrabstāvs (126 m2): garāža 2

    3 automašīnām, sporta inventāram un dārza tehnikai, komunikāciju kontroles telpa un saimniecības telpa.

Inženierkomunikācijas: elektrība, pilsētas ūdens un kanalizācija, gāze, ātrs internets, attālināti vadāma apsardzes signalizācijas sistēma.

Pieguļošā teritorija ir sagatavota apzaļumošanai. Tai apkārt ir žogs un ierīkoti automātiskie vārti automašīnu iebraukšanai.

Uzzini vairāk šeit!

Svarīgi! Lai dotos īpašumus apskatīt klātienē, būs nepieciešams reģistrēties*, izvēloties konkrētu, sev ērtāko apmeklējuma laiku. 

Apskati mājas, kas piedalās Atvērto durvju dienās citās apkaimēs: ŠEIT!

Saistītie sludinājumi

Pārdod māju - Ķekavas nov., Rāmava, Krūmu iela 3-1 - 193 m², 5 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Krūmu iela 3-1,
Rāmava, Ķekavas nov.
    • 193 m²
    • 601 m²
    • 5 ist.
    • 2 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod māju - Saliena Ideālās mājas - jaunais projekts - Babītes nov., Piņķi, Kāpu iela 2 - 202 m², 5 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Kāpu iela 2,
    Piņķi, Babītes nov.
      • 202 m²
      • 636 m²
      • 5 ist.
      • 2 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod māju - Mārupes nov., Mārupe, Bišu iela 4 - 188.4 m², 5 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Bišu iela 4,
      Mārupe, Mārupes nov.
        • 188.4 m²
        • 700 m²
        • 5 ist.
        • 2 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod māju - Veczariņi - jaunais projekts - Mārupes nov., Mārupe, Veczariņu iela 55 - 183.5 m², 5 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Veczariņu iela 55, 2,
        Mārupe, Mārupes nov.
          • 183.5 m²
          • 5 ist.
          • 2 st.
          • Sludinājums nav aktīvs


          * Reģistrācija nepieciešama, lai Tev nodrošinātu ērtu un drošu īpašumu apskati, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus. 

          City24.lv

          Publicēts 13.08.2020