Ievietot sludinājumu

City24.lv Mēneša projekts - renovēts nams ar pilnas apdares dzīvokļiem Blaumaņa ielā 9A

Blaumaņa ielas 9A ēka ir pagalma māja, kuras sešos stāvos izvietoti 23 dzīvokļi ar platībām no 33 līdz 52 m2 (ēkas kopējā dzīvojamā platība ir 1063 m2). Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilno iekšējo apdari un iebūvētām mēbelēm. Tie ir aprīkoti ar PVC logiem, iebūvētu virtuves iekārtu ar tehniku, santehniku sanitārajos mezglos, iebūvētajiem skapjiem. City24.lv Mēneša projekts - renovēts nams ar pilnas apdares dzīvokļiem Blaumaņa ielā 9A - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsDzīvojamās ēkas ir ērti izvietotas pašā Rīgas centrā, prom no galvenajām transporta plūsmām, prestižā un klusā vietā. Ēka ir daļa no Rīgas vēsturiskā centra, kas paspilgtina tās vērtību un nozīmīgumu. Objekts, kas atrodas galvaspilsētas centrā, atrodas tiešā tuvumā populārākajām biznesa, komerciālajām un izklaides vietām, vecpilsētai, parkiem, muzejiem un izglītības iestādēm.

Ikdienas ērtībām ēka ir aprīkota ar liftu, kā arī tiek piedāvāta iespēja iegādāties autostāvvietu mājas pagalmā. Ieeja mājās ir iespējama tikai no Blaumaņa ielas. 


Šobrīd uzsākta ēkas renovācija, kas iekļaus koplietojamo telpu, komunikāciju un apsildes sistēmas remontu, ūdens un kanalizācijas sistēmas salabošanu, kā arī elektrības tīkla labojumus. Tiks veikts remonts pagrabā, atjaunots jumts, ēku durvis, logi, kāpņu telpas, kā arī labiekārtota pagalma teritorija. 

Ēkas fasādes renovācijas darbi ilgs līdz šī gada beigām.   

Vairāk par Blaumaņa 9A piedāvājumu uzzini šeit!

City24.lv

Publicēts 09.09.2020