Ievietot sludinājumu

Colliers Latvia jauna mājvieta

Lai gan mēs ne uz brīdi neesam pārtraukuši sniegt pakalpojumus saviem klientiem, pat Covid-19 lockdown laikā, uzņēmuma Colliers International Latvijas birojā pēdējos pāris mēnešos ir notikuši arī citi aizraujošie procesi: esam pārcēlušies uz savām jaunajām biroja telpām biznesa centrā Origo One. Kā gāja Colliers komandai pārvākšanas procesa gaitā var apskatīties īsajā video ierakstā. Colliers Latvia jauna mājvieta - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsEsam mainījuši ne tikai atrašanās vietu, bet arī biroja darba vidi, tādējādi padarot savu darbu vēl efektīvāku, radošāku un vēl drošāk aizsargātu pret vīrusiem. Colliers komanda vienlaicīgi pielāgojās jaunākām biroja segmenta tendencēm, pārbaudot pakalpojumu, ko piedāvājam saviem klientiem - darba telpu organizācija jeb workplace solutions, “uz savas ādas“. Tas darbojas tiešām lieliski, un esam ārkārtīgi priecīgi par sasniegtiem rezultātiem!

Relokācijas procesa gaitā mēs noskaidrojām labākos risinājumus karstā galda / tīra galda politikai (hot desk/clean desk policy), līdzsvarotam attālinātam darbam un sociālās distancēšanās jautājumiem. Turklāt, esam aprīkojuši sava biroja telpas ar mūsdienīgiem daudzfunkcionāliem digitāliem risinājumiem, lai nodrošinātu nepārtrauktu darba procesu, kā arī ieviesām vairākus eko risinājumus, lai gan mēs paši, gan mūsu klienti justos labi mūsu jaunajā birojā.

Colliers Latvia jaunā biroja adrese ir Satekles iela 2B-512, b/c Origo One, Rīgā. Esiet laipni aicināti apmeklēt mūs!

Ja vēlaties saņemt padomu par to, kā efektīvi pārveidot biroja darba vidi, lūdzu, sazinieties ar mūsu kolēģi no Colliers Latvia Biroju platību nodaļas: [email protected]; tālrunis: (+371) 26 356 734.

KOMERCINFORMĀCIJA

Colliers Latvia

Publicēts 09.09.2020