Ievietot sludinājumu

Video: dzīve pie Mežaparka – pieejama izvēle!

Video: dzīve pie Mežaparka – pieejama izvēle! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Jaunais dzīvokļu projekts “Liepziedi“ piesaistījis ne viena vien aktīvās atpūtas un dabas klātesamības cienītāja uzmanību savas izcilās atrašanās vietas dēļ. Video: dzīve pie Mežaparka – pieejama izvēle! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Liela daļa “Liepziedu“ pirmās mājas iedzīvotāju izvēlējušies šeit savu jauno dzīvesvietu tieši šīs priekšrocības vadīti. Vien 200 metru attālumā no “Liepziediem“ atrodas rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītā atpūtas vieta – Mežaparks, kura daudzveidīgās priekšrocības ir iespēja izbaudīt ikkatrā gadalaikā.  

Jaunās ģimenes iecienījušas garas pastaigas pa Mežaparka asfaltētajiem gājēju celiņiem, pa kuriem pārvietošanās ar bērnu ratiņiem ir ļoti ērta un netraucēta. Tie, kuru mazuļi jau paaugušies, labprāt izvēlas meža takas, kurās bērni var pētīt un iepazīt dabas veltes, un nogaršot gardās meža ogas.  

“Liepziedu“ iedzīvotāju mājas mīluļi ir sajūsmā par dzīvi pie Mežaparka, jo pastaigu laikā Mežaparkā ir iespēja sastapt citus četrkājainos draugus un atrast kādu čiekuru vai kociņu, kas pastaigu padara par jautru rotaļu. 

Iespēju šeit ir tik daudz – atliek tikai izvēlēties! Brauc ar velosipēdu, skrituļdēli, skrejriteni vai izstaigā Mežaparku un baudi tā burvību, kad vien to vēlies! Dabas ieskauti pikniki Ķīšezera krastā var kļūt arī par Tavas ģimenes iecienītu kopīgā laika pavadīšanu, izvēloties savas jaunās mājas “Liepziedos“.

Visi “Liepziedu“ pirmās mājas dzīvokļi ir atraduši savus saimniekus, taču šobrīd top “Liepziedu“ otrā māja, kurā Tev jau tagad ir iespēja rezervēt savu jauno dzīvesvietu, lai arī Tu varētu pievienoties “Liepziedu“ iedzīvotāju saimei. Arī otrajā mājā būs vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībās no 26 kvadrātmetriem. Šobrīd pārdošanā pieejami dzīvokļi, sākot no 39 700 eiro. Projektam raksturīgi funkcionāli dzīvokļu plānojumi, lieli panorāmas tipa logi un tajā iedzīvotāju ērtībai tiks ierīkoti lifti, noliktavu telpas, pazemes stāvvietas. 

Aicinām 19. septembrī no plkst. 11.00 līdz 17.00 apmeklēt Atvērto durvju dienu “Liepziedos“, kurā Arco Real Estate nekustamo īpašumu aģentes iepazīstinās ar projektu un tā priekšrocībām, un parādīs pirmajā mājā gaumīgi iekārtotos vienas, divu, trīs un četru istabu paraugdzīvokļus, lai Tev būtu iespēja iztēloties, kāda būs dzīve “Liepziedos“. 

Liepziedi. Dzīve pie Mežaparka – pieejama izvēle.

Estera Development

Publicēts 14.09.2020