Ievietot sludinājumu

Renovēts nams Krišjāņa Barona ielā 30 - lieliska dzīvesvieta īsteniem pilsētniekiem!

Renovēts nams Krišjāņa Barona ielā 30 - lieliska dzīvesvieta īsteniem pilsētniekiem! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls

Nams Krišjāņa Barona ielā 30 celts 1907. gadā, nacionālā romantisma stilistikā, pēc arhitekta Aleksandra Vanaga izstrādāta projekta. Krāšņais nams 2018. gadā piedzīvojis pilnīgu renovāciju un šobrīd tajā iegādei pieejami 6 no kopumā 9  (2 un 3 istabu), pilnībā pārplānotajiem dzīvokļiem ar augstas klases apdari, platībās no 54,8

    136,50 m2. No septembra dzīvokļiem ir jaunas cenas un atlaides līdz 8%, kā arī piedāvājumam klāt nācis unikāls mansarda dzīvoklis ar plašu terasi.
Renovēts nams Krišjāņa Barona ielā 30 - lieliska dzīvesvieta īsteniem pilsētniekiem! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Renovācijas laikā renovēta mājas fasāde, nomainītas visas inženierkomunikācijas un izbūvēts lifts. Mājas fasāde uz citu namu fona izceļas ar stilizētiem latviešu etnogrāfiskajiem ornamentiem. Sevišķi izteiksmīga ir etnogrāfisko motīvu spēle no dabiskā akmens veidotajā ieejas portālā, kuru grūti nepamanīt pat steidzīgākajiem garāmgājējiem.  

Savukārt dzīvokļi pārplānoti mūsdienu prasīgā cilvēka vajadzībām un prasībām, dzīvokļu apdarē izmantojot tikai augstas kvalitātes materiālus un risinājumus. Dzīvokļiem ir trīs pakešu koka logi, kas slāpē torksni no aktīvās Barona ielas. Tie aprīkoti ar masīvkoka ozola parketu, savukārt durvis, palodzes un grīdlīstes izgatavotas profesionālā galdniecības uzņēmumā. Tāpat tie var lepoties ar čehu čuguna radiatoriem, augstākās kvalitātes Šveices ražotāja “Kartell by Laufen“ un “CasaDiVanna“ santehniku, kā arī augstvērtīgām lielizmēra akmens masas flīzēm “Inalco“. Papildu komfortam vannas istabas aprīkotas ar īpašiem gaismas ķermeņiem, kas dod iespēju pagriezt gaismas starus dažādos lenķos. Renovēts nams Krišjāņa Barona ielā 30 - lieliska dzīvesvieta īsteniem pilsētniekiem! - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls3 istabu dzīvokļiem viesistabā ir skaists erkeris, no kura logiem paveras pievilcīgs skats uz Barona ielu visā tās garumā, skatienam sniedzoties līdz pat tālumā esošajiem Vecrīgas torņu siluetiem. Šobrīd papildu esošajam majokļu piedāvājumam klāt nācis unikāls mansarda dzīvoklis ar plašu terasi 22, 4 m2 platībā. Mansardam ir plaša viesistaba ar augstiem griestiem (4.15 m), divas izolētas istabas ar griestu augstumu, kas sasniedz 3.55 m un divi sanmezgli. Dzīvoklī ir iespēja uzstādīt savu individuālo kondicionēšanas sistēmu. 

Projekta unikālā atrašanās vieta ļauj dažu minūšu laikā nokļūt labākajās centra piedāvātajās vietās - tirdzniecības centros, kafejnīcās, restorānos un citās lokācijās, ceļu mērojot kājām, tomēr tiem, kas priekšroku dod automašīnai, nebūs jāuztraucas par auto novietošanas iespējām, atgriežoties mājās. Aiz Barona ielas nama ir pieejams plašs stāvlaukums ar ikmēneša nomas maksu, kur vienmēr būs garantēta vieta iedzīvotāju automašīnām. Blakus mājai pieejamas arī visu veidu sabiedriskā transporta pieturas.

Uzzini vairāk šeit un esi gaidīts arī projekta Atvērto durvju dienā - sestdien, 19. septembrī, no plkst.11:00 - plkst.17:00!

City24.lv

Publicēts 15.09.2020