Ievietot sludinājumu

“Mežaparka Rezidencēs“ ekspluatācijā nodota pirmā dzīvokļu māja Jaunā Mežaparka ielā 36

Investējot 5,3 miljonus eiro, nekustamo īpašumu projektu attīstītājs “Domuss“ un būvniecības uzņēmums “Lerix“ ekspluatācijā nodevuši pirmo dzīvokļu māju “Mežaparka Rezidencēs“ - Jaunā Mežaparka ielā 36. Trīs stāvu ēkas kompleksā izbūvēti 22 premium klases dzīvokļi, kā arī pazemes autostāvvieta ar 38 vietām.  Mežaparka Rezidencēs ekspluatācijā nodota pirmā dzīvokļu māja Jaunā Mežaparka ielā 36 - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portālsJaunajā ēkā, ko projektējis ASV arhitekts Vladimir Arsene, kopumā izvietoti 22 augstas klases dzīvokļi, kuru platība ir diapazonā no 60 līdz 245 kvadrātmetriem, attiecīgi no 2 līdz 4 istabām. Visi dzīvokļi ir ar pilnībā pabeigtu, augstvērtīgu gala apdari. Katram dzīvoklim ir plaša privāta ārtelpa - balkons vai terase - un vitrīnas tipa logi, kas ik dienu ļauj baudīt zaļā Mežaparka vidi praktiski no jebkuras vietas dzīvoklī. Augšējā, 3. stāvā izvietoti četri dzīvokļi - “ķirsīši“, kuri var lepoties ar fantastisku skatu no plašās terases uz visām debess pusēm. 

Projektā nodrošinātas 38 pazemes autostāvvietas, kā arī 10 mantu glabātuves. 

Jauno dzīvokļu cenas ir no 2480 līdz 2800 eiro kvadrātmetrā. Savukārt pazemes autostāvvieta noteikta 20 000 eiro vērtībā par vienu vietu. Šobrīd 22% dzīvokļu šajā mājā ir rezervēti. 

“Mežaparks joprojām ir elitāra vieta dzīvošanai, bet ne visi var atļauties privātmāju šajā rajonā, tāpēc mēs piedāvājam lielisku alternatīvu - dzīvokļus ar ērtiem un pārdomātiem plānojumiem zaļā, mierpilnā vidē ar pilnīgi jaunu infrastruktūru. Tepat, “Mežaparka Rezidencēs“, šajā mācību gadā darbu uzsāka arī viens no labākajiem privātajiem bērnudārziem Rīgā - “Laumiņas Rezidence“, piedāvājot mācību programmas apguvi arī angļu valodā. Nemitīgi domājam, kā padarīt mūsu projekta iedzīvotāju ikdienu vēl ērtāku un baudāmāku“, pauž “Domuss“ valdes priekšsēdētājs Ralfs Jansons.  

“Mežaparka Rezidencēs“ jau novembrī sagaidāma nākamo dzīvokļu māju nodošana ekspluatācijā - Jaunā Mežaparka ielā 32 un 34, piedāvājot vēl 29 dzīvokļus pilnā apdarē. 

Bez dzīvokļiem projektā “Mežaparka Rezidences“ iegādei pieejamas arī 7 rindu mājas, 2 villas un 6 dvīņu villas, kā arī privātās apbūves zemes gabali ar komunikācijām. 


Par SIA “Domuss“

“Domuss“ ir ASV investīciju fondu grupas NCH uzņēmums, kas Latvijas nekustamo īpašumu tirgū darbojas kopš 1995. gada. “Domuss“ attīstīto projektu vidū ir dzīvojamās un biroju ēkas (vairāk nekā 10 objekti Vecrīgā un Rīgas centrā), ekskluzīvs daudzdzīvokļu komplekss “Ģipša fabrika“, BREEAM ilgtspējīgi sertificētā dzīvokļu ēka “Felicity Apartments“, privātmāju ciemati Pierīgā “Nordic Villages“, tirdzniecības objekti (t.sk. iepirkšanās centrs “Rīga Plaza“), noliktavu un loģistikas centri.

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - Mežaparka Rezidences - jaunais projekts - Rīga, Mežaparks, Jaunā Mežaparka iela 36 - 60 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Jaunā Mežaparka iela 36-14,
Mežaparks, Rīga
    • 60 m²
    • 2 ist.
    • 1/3 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - Mežaparka Rezidences - jaunais projekts - Rīga, Mežaparks, Jaunā Mežaparka iela 36 - 107.7 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Jaunā Mežaparka iela 36-2,
    Mežaparks, Rīga
      • 107.7 m²
      • 2 ist.
      • 1/3 st.
      • Sludinājums nav aktīvs
      Pārdod dzīvokli - Mežaparka Rezidences - jaunais projekts - Rīga, Mežaparks, Jaunā Mežaparka iela 36 - 115.67 m², 3 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
      Jaunā Mežaparka iela 36-19,
      Mežaparks, Rīga
        • 115.67 m²
        • 3 ist.
        • 2/3 st.
        • Sludinājums nav aktīvs
        Pārdod dzīvokli - Mežaparka Rezidences - jaunais projekts - Rīga, Mežaparks, Jaunā Mežaparka iela 36 - 120.1 m², 4 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
        Jaunā Mežaparka iela 36-17,
        Mežaparks, Rīga
          • 120.1 m²
          • 4 ist.
          • 2/3 st.
          • Sludinājums nav aktīvs

          Domuss

          Publicēts 21.09.2020