Ievietot sludinājumu

Atvērto durvju diena IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS: mājas B un C ir nodotas ekspluatācijā

Svinam kopā! IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS Mājas B un C ir nodotas ekspluatācijā, kam par godu 26.09.2020 projekta teritorijā norisināsies Atvērto durvju diena. Atvērto durvju diena IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS: mājas B un C ir nodotas ekspluatācijā - Nekustamo īpašumu ziņas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls


Svinot IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS dzīvojamo ēku kompleksa Mājas B un C nodošanu ekspluatācijā, 2. kārtas noslēgšanu un jaunā Demo dzīvokļa pabeigšanu, visi interesenti 26. septembrī, no plkst.11:00 līdz plkst.17:00 ir aicināti uz projekta Atvērto durvju dienu, kuras laikā projekta attīstītājs dzīvokļu iegādēm ir piemērojis īpašas 26.09.2020 pasākuma atlaides.

IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS Atvērto durvju diena norisināsies IRIS jaunajā Demo dzīvoklī, kas atrodas gleznainā Šampētera rajona, Skrīnes ielā 4. Aicināti visi, kas vēlas iegādāties dzīvokli vienā no labākajiem projektiem. Pasākuma laikā sanākušie varēs iegūt informāciju par daudzdzīvokļu kompleksa modernajiem un ērtajiem apartamentiem, saņemt pilnu informāciju par projektu, tā būvniecībā un apdarē izmantotajiem materiāliem, kā arī par projekta dzīvokļu īpašajiem iegādes piedāvājumiem, apskatīt jauno projekta Demo dzīvokli un pārdošanas menedžeru pavadībā izstaigāt pabeigtos Mājas B un C dzīvokļus. 

Mājās A, B un C no 72 dzīvokļiem brīvi palikuši tikai 17 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi, platībās no 50 – 130 m2. Otrā un trešā stāva apartamentiem ir izbūvēti balkoni vai terases, savukārt pirmajā stāvā esošajiem dzīvokļiem — patio. Visos IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS dzīvokļos izbūvēti panorāmas tipa logi. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilno apdari, to veidošanā vērā ņemtas jaunākās ērta mājokļa tendences: moderns, plašs un funkcionāls plānojums, kvalitatīvi apdares materiāli, divi sanitārie mezgli dzīvokļos ar divām un trim guļamistabām (duša un vannas istaba). IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS dzīvokļi tiek pārdoti ar gaišas vai tumšas krāsas apdari.

Kompleksa iedzīvotāju ērtībām tiks izbūvēts lifts, bet katras kāpņu telpas pirmajā stāvā atrodas plašas telpas velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai.

Galvenā projekta priekšrocība — labiekārtotā, zaļā, sakoptā un no svešām acīm norobežotā teritorija. Vieta, kur viss paredzēts drošai un ērtai dzīvei. Ainavu dizains un kompleksa iekšējās teritorijas labiekārtojuma plāns sevī ietver apzaļumotus laukumus, privātu kanālu un dīķi, gājēju celiņus un dažādas atpūtas zonas (rotaļu laukumi bērniem, atpūtas vieta pie dīķa un vieta sporta aktivitātēm). 

IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS Atvērto dienu pasākumā rezervācija pirms pasākuma tiks augstu novērtēta. Rūpējies par savu un apkārtējo veselību. Reģistrējies un rezervē laiku privātai dzīvojamā kompleksa apskatei. 


Lai reģistrētos, raksti uz [email protected] vai zvani: +371 29642499.

Tiekamies IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS Atvērto durvju dienas pasākumā. Vietā, kur var sajust dabas klātbūtni pilsētā. Papildu informācija par projektu pieejama www.irisapartments.lv.

Seko IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS sociālajos medijos un esi pirmais, kas uzzina jaunākās ziņas. 

Instagram: https://www.instagram.com/irisshampeteris/
Facebook: https://www.facebook.com/irisshampeteris/

Saistītie sludinājumi

Pārdod dzīvokli - IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS - jaunais projekts - Rīga, Pleskodāle-Šampēteris, Skrīnes iela - 59.8 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
Skrīnes iela 19,
Pleskodāle-Šampēteris, Rīga
    • 59.8 m²
    • 2 ist.
    • 2/3 st.
    • Sludinājums nav aktīvs
    Pārdod dzīvokli - IRIS SHAMPETERIS APARTMENTS - jaunais projekts - Rīga, Pleskodāle-Šampēteris, Skrīnes iela - 59.8 m², 2 istabas - City24.lv nekustamo īpašumu sludinājumu portāls
    Skrīnes iela 19,
    Pleskodāle-Šampēteris, Rīga
      • 59.8 m²
      • 2 ist.
      • 2/3 st.
      • Sludinājums nav aktīvs

      Iris Shampeteris Apartments

      Publicēts 22.09.2020